Τασο τι εννοεις?Τα φίλτρα τις βενζίνης και αερα γιατί τα αλλάζεται.(καθαρα δεν είναι και αυτά) Μην ξεχνάμε ότι έχουμε κανει μια μετατροπή στο αυτοκινητο.
Θα σου κανω μια καλη τιμη και συζητησιμη...θυμαται κανεις τι περιλαμβανει το πρωτο service του υγραεριου στα 20000 ας πουμε χλμ κ ποσο περιπου στοιχιζει?
Ειναι σαν να μου εκανες φιλαρακι... .guitar. Δεν ειδα εγω τι επαθαν αλλα διτροχα εργαλεια που μπραχαλεψες...Θα σου κανω μια καλη τιμη και συζητησιμη...
Δεν φταιω εγω... Απλα ειμαι απαιτητικος...Ειναι σαν να μου εκανες φιλαρακι... .guitar. Δεν ειδα εγω τι επαθαν αλλα διτροχα εργαλεια που μπραχαλεψες...![]()
Αντώνη εάν δεν εχω υγραέριο δεν θα πρέπει να κανω το servis στα φίλτρα αερος και βενζίνας ? Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στο υγραέριο. Η Prins αναγραφει στο βιβλιαρακι ότι εάν στα 2 χρονια δεν έχεις κανει τα 25.000 χλμ τότε θα πρέπει να κάνεις servisΤασο τι εννοεις?
Οκ Τασο συμφωνω απολυτα.. Αλλα αντι αλλων ειχα καταλαβει...Αντώνη εάν δεν εχω υγραέριο δεν θα πρέπει να κανω το servis στα φίλτρα αερος και βενζίνας ? Το ίδιο θα πρέπει να γίνει και στο υγραέριο. Η Prins αναγραφει στο βιβλιαρακι ότι εάν στα 2 χρονια δεν έχεις κανει τα 25.000 χλμ τότε θα πρέπει να κάνεις servis
αθάνατη Ελλάδα
Καθώς τα πράγματα έχουν πάει πρίμα στα οικονομικά και δεν προβλέπεται η αλλαγή αυτοκινήτου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω στο 156 αέριο. Λόγο μέσης δεν μπορώ να μετακινούμε με το μηχανάκι οπότε είναι μονόδρομος αφού θέλω γύρω στα 200€ το μήνα σε βενζίνη.
http://www.agn-autogas.gr/ εχω αυτό τον εγκαταστάτη κοντά στο γραφείο μου και έλεγα να κινηθώ προς τα εκεί.
Το αμάξι είναι άστρωτο με μόνο 220.000χλμ. Το ερώτημα είναι μου είπε ότι ένα καλό κιτ που μου προτείνει έχει 950€ brc και ένα οικονομικό 650€ δεν μου είπε εταιρία. Α και 24 άτοκες με πιστωτική λέει.
Αυτός μου είπε καλύτερα βάλε το ακριβό και αν αλλάξεις αμάξι το μεταφέρεις.
Καμιά γνώμη άποψη συμβουλή
Καθώς τα πράγματα έχουν πάει πρίμα στα οικονομικά και δεν προβλέπεται η αλλαγή αυτοκινήτου είμαι πολύ κοντά στο να βάλω στο 156 αέριο. Λόγο μέσης δεν μπορώ να μετακινούμε με το μηχανάκι οπότε είναι μονόδρομος αφού θέλω γύρω στα 200€ το μήνα σε βενζίνη.
http://www.agn-autogas.gr/ εχω αυτό τον εγκαταστάτη κοντά στο γραφείο μου και έλεγα να κινηθώ προς τα εκεί.
Το αμάξι είναι άστρωτο με μόνο 220.000χλμ. Το ερώτημα είναι μου είπε ότι ένα καλό κιτ που μου προτείνει έχει 950€ brc και ένα οικονομικό 650€ δεν μου είπε εταιρία. Α και 24 άτοκες με πιστωτική λέει.
Αυτός μου είπε καλύτερα βάλε το ακριβό και αν αλλάξεις αμάξι το μεταφέρεις.
Καμιά γνώμη άποψη συμβουλή
Δεν μπορώ να βρω κάποιον τέτοιο κατάλογο ρε γμτΟι εταιρειες που κατασκευάζουν τα κιτ υγραεριοκίνησης ,βγάζουν και καταλόγους με τα μοντέλα των αυτοκινήτων τα αοποία γυρω στα 100.000 χλμ θα έχουν θε4μα με τις έδρες των βαλβίδων και θα πρέπει να αντικατασταθούν.
Ψάξτο λίγο να δεις τι δίνουν για το αμάξι σου.Η BRC είχε τέτοιον κατάλογο και ίσως να τον εχω ακόμη .