έχω τρίψει βαλβίδα από παπί ουυυυυΘεόφραστε μη σε νοιάζει η φθορά βαλβίδων. Από ράσπα ξέρεις εσύ... .buy.![]()
![]()

έχω τρίψει βαλβίδα από παπί ουυυυυΘεόφραστε μη σε νοιάζει η φθορά βαλβίδων. Από ράσπα ξέρεις εσύ... .buy.![]()
![]()
Γιώργο απλά γελάω για να μην πω τίποτα άλλο για τον συγκεκριμένο......
για τον tsopelogiannis έχουμε καμμιά γνώμη? επειδή δείχνει ο πιο "μεγάλος" εγκαταστάτης αυτήν την στιγμή (καλό, κακό? αυτό δεν ξέρω...)
με κάλυψες πλήρως....και το είχα και απορία!!!Γιώργο απλά γελάω για να μην πω τίποτα άλλο για τον συγκεκριμένο.
![]()
Με ποιον μίλησες, με τον κοντο αδύνατο (Θανάση) η τον πιο στρουμπουλο τον Κώστα ;Το πρωί πέρασα από τη qgas και ακριβώς αυτό το σύστημα μου πρότεινε για το αυτοκίνητο μου με τιμή περί τα 850€ και μου τόνισε για το πόσο παίζει ρόλο η σωστή εγκατάσταση κάθε συστήματος.
Έτσι όπως το θέτεις με τον ΘανάσηΜε ποιον μίλησες, με τον κοντο αδύνατο (Θανάση) η τον πιο στρουμπουλο τον Κώστα ;
Με τον Κώστα έπρεπε να μιλήσεις, έχασεςΈτσι όπως το θέτεις με τον Θανάση![]()
Μεγάλο το ρίσκο Θεοφραστε εγώ στην θέση σου δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία και θα σου εξηγήσω τον λόγο98 κωστή το μονο περίεργο είναι ο μεταβλητός χρονισμός κατα τα άλλα ολα αναλογικά, μηχανική πεταλούδα κτλ
χαχαχαχαχα 150 με 200€ μου είπαν οπότε η λύση της αντικατάστασης μα τελείωσε νωρίς απόσυρση δεν υφίσταται πια και ούτε χρήμα το αυτοκίνητο χει πολλά εμφανισιακά κατά βάση προβλήματα, έτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και υπάρχει βάρκαΓιατί δεν πουλάς την 156 μέχρι 1.500-2000 ευρώ και να βάλεις αλλά 1000 ευρώ που θα πληρώσεις για εγκαταστάσεις υγραεριου και μ@λακιες στο κάθε προφεσορα και αν σου πάνε όλα κτλ
Πήγαινε μία Κυριακή στο σχιστό βάλε και ένα χαρτί 1200 ευρώ συζητήσιμη και κάτι θα προκύψειχαχαχαχαχα 150 με 200€ μου είπαν οπότε η λύση της αντικατάστασης μα τελείωσε νωρίς απόσυρση δεν υφίσταται πια και ούτε χρήμα το αυτοκίνητο χει πολλά εμφανισιακά κατά βάση προβλήματα, έτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και υπάρχει βάρκαοπότε πολύ μικρό πάλι δεν μπορώ να εχω, την βάρκα δεν την πουλάω για κομμάτι ψωμί οπότε είναι κάπως μονόδρομος. Και ουτε είμαι διατεθειμένος να χρεωθώ για καινούργιο όσο και να το θέλω ένα καινούργιο αμάξι.
Πήγαινε μία Κυριακή στο σχιστό βάλε και ένα χαρτί 1200 ευρώ συζητήσιμη και κάτι θα προκύψει
Έχει κόσμο που ψάχνει για μεγάλα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα για τις δουλειές του κτλ
Μην ακούς τις μαλ@κιες που λένε οι μαντραδες
Σε καταλαβαίνω άμα το έχεις περιποιημένο δυσκολα το αποχωρίζεσαιΔεν μου πάει η καρδιά κιόλας αλλά και πάλι που δεν παίζει να βρω τα λεφτά που λες δεν θέλω να χρεωθώ για αυτοκίνητο
με 2500 χιλιάρικα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο και απροβληματιστο έστω και 1200κεκ, τουλάχιστον αυτό είναι από καινούργιο στην οικογένεια και έχει κάνει τα service στην αντιπροσωπία κιόλας μέχρι την τελευταία αβαρία που ήθελε 1000€.
Πήγαινε μία Κυριακή στο σχιστό βάλε και ένα χαρτί 1200 ευρώ συζητήσιμη και κάτι θα προκύψει
Έχει κόσμο που ψάχνει για μεγάλα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα για τις δουλειές του κτλ
Μην ακούς τις μαλ@κιες που λένε οι μαντραδες
Δεν μου πάει η καρδιά κιόλας αλλά και πάλι που δεν παίζει να βρω τα λεφτά που λες δεν θέλω να χρεωθώ για αυτοκίνητο
με 2500 χιλιάρικα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο και απροβληματιστο έστω και 1200κεκ, τουλάχιστον αυτό είναι από καινούργιο στην οικογένεια και έχει κάνει τα service στην αντιπροσωπία κιόλας μέχρι την τελευταία αβαρία που ήθελε 1000€.
Έχει επιφάνεια για πίνακα αλλά είναι μιας χρήσηςΑν το πας έξω απο το σκοπευτήριο του Σχιστού και το νοικιάζεις για πίνακα μπορεί ,να οικονομήσεις περισσότερα![]()