Υγραεριοκίνηση

Ο σωστός επαγγελματιας θα δει το αυτοκίνητο σου και θα σου πει τι πρεπει να κανεις και αν ο κινητηρας σου εντάσσεται στους "ευαίσθητους " .
Θεωρώ οτι οι "παπατζηδες" εγκαταστατες δεν υπάρχουν πια τους εδιωξε η ίδια η αγορά.
Εγω έκανα την μετατροπή στον Σπάθη στον Κηφισό και έμεινα πολυ ικανοποιημένος και εγώ αλλα και αρκετοί φίλοι που έστειλα μετά απο μενα.
Το συστημα ειναι AEB χωρίς λαδιερα με ψεκασμό βενζίνης όποτε χρειάζεται.
Νομίζω τον τελευταίο καιρό εχει μια εξαιρετικά δελεαστική οικονομική προσφορά.

Το πρωί πέρασα από τη qgas και ακριβώς αυτό το σύστημα μου πρότεινε για το αυτοκίνητο μου με τιμή περί τα 850€ και μου τόνισε για το πόσο παίζει ρόλο η σωστή εγκατάσταση κάθε συστήματος.

Το πρωί πέρασα από τη qgas και ακριβώς αυτό το σύστημα μου πρότεινε για το αυτοκίνητο μου με τιμή περί τα 850€ και μου τόνισε για το πόσο παίζει ρόλο η σωστή εγκατάσταση κάθε συστήματος.
Με ποιον μίλησες, με τον κοντο αδύνατο (Θανάση) η τον πιο στρουμπουλο τον Κώστα ;

98 κωστή το μονο περίεργο είναι ο μεταβλητός χρονισμός κατα τα άλλα ολα αναλογικά, μηχανική πεταλούδα κτλ
Μεγάλο το ρίσκο Θεοφραστε εγώ στην θέση σου δεν θα έμπαινα σε αυτήν την διαδικασία και θα σου εξηγήσω τον λόγο
Το πρόβλημα σου αν κατάλαβα καλά είναι το καύσιμο θέλεις γύρω στα 200 ευρώ το μήνα
Γιατί δεν πουλάς την 156 μέχρι 1.500-2000 ευρώ και να βάλεις αλλά 1000 ευρώ που θα πληρώσεις για εγκαταστάσεις υγραεριου και μ@λακιες στο κάθε προφεσορα και αν σου πάνε όλα κτλ
και να πάρεις ένα μικρό αυτοκίνητο μέχρι 1200 κυβικά και να κάνεις την δουλειά σου για μία πενταετία ?
Ποιος σου εξασφαλίζει ότι του χρόνου οι Κυβερνώντες δεν θα βγάλουν κανένα νόμο περί ρυπογονων και παλιάς τεχνολογίας κτλ
και σου μοστραρουν τίποτα βαρβατα τέλη από 400 ευρω και πάνω ?
Το αμάξι σου είναι 1998 δεν είναι 2004-5-6 για να την σκαπουλαρεις
Φέτος θα την πληρώσουν οι κάτοχοι οχημάτων από 2007 και πάνω
Του χρόνου ?
Εγώ φίλε έχω ένα vectra 1992 σκεφτόμουν να το κάνω γκάζι αλλά το παράτησα γιατί σκέφτηκα τα παραπανω
Τώρα κυκλοφορω με ενα corsa 1200 και έχω κατανάλωση εντός Αττικης 6 λίτρα τα 100 χλμ
και εκτός 5 λιτρα και σωθηκα
Εντάξει δεν έχεις πολλά γκαζια κτλ
αλλά την δουλειά σου την κάνεις οικονομικά και άνετα
Αθηνα-Αταλαντη και τούμπαλιν 300 χλμ για .hunter.1
κατανάλωση 15 λίτρα βενζίνη ;)
Για σκεψου το ;)

Γιατί δεν πουλάς την 156 μέχρι 1.500-2000 ευρώ και να βάλεις αλλά 1000 ευρώ που θα πληρώσεις για εγκαταστάσεις υγραεριου και μ@λακιες στο κάθε προφεσορα και αν σου πάνε όλα κτλ
χαχαχαχαχα 150 με 200€ μου είπαν οπότε η λύση της αντικατάστασης μα τελείωσε νωρίς απόσυρση δεν υφίσταται πια και ούτε χρήμα το αυτοκίνητο χει πολλά εμφανισιακά κατά βάση προβλήματα, έτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και υπάρχει βάρκα.sarcastic. οπότε πολύ μικρό πάλι δεν μπορώ να εχω, την βάρκα δεν την πουλάω για κομμάτι ψωμί οπότε είναι κάπως μονόδρομος. Και ουτε είμαι διατεθειμένος να χρεωθώ για καινούργιο όσο και να το θέλω ένα καινούργιο αμάξι.

χαχαχαχαχα 150 με 200€ μου είπαν οπότε η λύση της αντικατάστασης μα τελείωσε νωρίς απόσυρση δεν υφίσταται πια και ούτε χρήμα το αυτοκίνητο χει πολλά εμφανισιακά κατά βάση προβλήματα, έτερο αυτοκίνητο δεν υπάρχει και υπάρχει βάρκα.sarcastic. οπότε πολύ μικρό πάλι δεν μπορώ να εχω, την βάρκα δεν την πουλάω για κομμάτι ψωμί οπότε είναι κάπως μονόδρομος. Και ουτε είμαι διατεθειμένος να χρεωθώ για καινούργιο όσο και να το θέλω ένα καινούργιο αμάξι.
Πήγαινε μία Κυριακή στο σχιστό βάλε και ένα χαρτί 1200 ευρώ συζητήσιμη και κάτι θα προκύψει
Έχει κόσμο που ψάχνει για μεγάλα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα για τις δουλειές του κτλ
Μην ακούς τις μαλ@κιες που λένε οι μαντραδες

Πήγαινε μία Κυριακή στο σχιστό βάλε και ένα χαρτί 1200 ευρώ συζητήσιμη και κάτι θα προκύψει
Έχει κόσμο που ψάχνει για μεγάλα αυτοκίνητα με λίγα χρήματα για τις δουλειές του κτλ

Δεν μου πάει η καρδιά κιόλας αλλά και πάλι που δεν παίζει να βρω τα λεφτά που λες δεν θέλω να χρεωθώ για αυτοκίνητο
με 2500 χιλιάρικα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο και απροβληματιστο έστω και 1200κεκ, τουλάχιστον αυτό είναι από καινούργιο στην οικογένεια και έχει κάνει τα service στην αντιπροσωπία κιόλας μέχρι την τελευταία αβαρία που ήθελε 1000€.

Δεν μου πάει η καρδιά κιόλας αλλά και πάλι που δεν παίζει να βρω τα λεφτά που λες δεν θέλω να χρεωθώ για αυτοκίνητο
με 2500 χιλιάρικα δεν βρίσκεις κάτι αξιόλογο και απροβληματιστο έστω και 1200κεκ, τουλάχιστον αυτό είναι από καινούργιο στην οικογένεια και έχει κάνει τα service στην αντιπροσωπία κιόλας μέχρι την τελευταία αβαρία που ήθελε 1000€.
Σε καταλαβαίνω άμα το έχεις περιποιημένο δυσκολα το αποχωρίζεσαι
Οπότε βουρ για γκάζι ;)
Μπες σε κανένα φόρουμ με alfa romeo αυτοί είναι γατονια και θα σου πουν που να πας για την εγκατάσταση
άσε που μπορεί να έχουν και άκρη λόγω club και να σου κάνουν και καμιά έκπτωση ;)

Αν το πας έξω απο το σκοπευτήριο του Σχιστού και το νοικιάζεις για πίνακα μπορεί ,να οικονομήσεις περισσότερα .yelling..sarcastic.

Μια πληροφορία για τους φίλους στην Αττική που έμαθα με κάθε επιφύλαξη.
Εχθές όταν έβαζα υγραέριο ήρθε να βάλει και ένα άλλο παλικάρι με jimny. Πιάσαμε την κουβέντα, με ρώτησε τι δεξαμενή έχω γιατί αυτός έβαλε μικρή, του άνοιξα το πορτ-μπαγκάζ να δει πως την τοποθέτησα και πόσο χώρο πιάνει και πως έφτιαξα ραφάκι για τα πράγματα πάνω από αυτήν. Μου είπε ότι έχει βάλει την εγκατάσταση από το 2009 χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι στην αεροπορία και για πολλά χρόνια ήταν με μετάθεση στην Αθήνα. Εκεί με την κίνηση στην πρωτεύουσα μου είπε ότι του έκανε μερικά νερά στη λειτουργία του αυτοκινήτου. Ψάχνοντας έμαθε τα καλύτερα για κάποιον κορυφαίο εγκατάσταση αν θυμάμαι καλά στη Νέα Ερυθραία (ή Νέο Ηράκλειο). Μου είπε ότι είναι Πολωνός με πολύ μεγάλη εμπειρία. Έμαθε ότι έβαλε υγραέριο μέχρι και σε Φεράρι. Του το ρύθμισε και μετά από τόσα χρόνια άψογης λειτουργίας δεν αφήνει κανέναν μάστορα να το ξαναπειράξει.
Δεν ξέρω αν ισχύουν όλα αυτά (δεν είχε κάποιο λόγο να μου πει ψέματα ο άνθρωπος) αλλά όσοι ενδιαφέρεστε μπορείτε να ψαχτείτε και να συλλέξετε πληροφορίες για τον μάστορα. Εγώ δυστυχώς περισσότερες πληροφορίες δεν έχω.

70 λεπτά το γκάζι απο σήμερα στα περισσοτερα πρατήρια του κεντρου , μερικοί το έχουν και παραπάνω.
Φουλαρα στην γνωστη BP στην Π.Ραλλη με 0.639.
Αν υποθέσουμε οτι ο συγκεκριμενος δεν κανει "κολπα" φανταστείτε με ποσο κέρδος δουλευουν οι υπόλοιποι.

Τα Τελωνεία είναι κλειστά λόγω εορτών οπότε κάθε αύξηση στη τιμή μέχρι και σήμερα ήταν κερδοσκοπία !
Από αύριο τα Τελωνεια εφαρμόζουν τους νεους φόρους και θα δούμε μια αύξηση μαξ 7 λεπτά

Πάντως εδω στη Θράκη ,οι τιμές είναι πάνω απο 0.726 για πολύ καιρο τώρα.
Οτι και να πω ειναι λίγο.Η πολιτική της ξευτίλας και της εξαθλίωσης συνεχίζεται με τον πατροπαράδοτο τρόπο
.

Back