Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εσείς κύριε μοντερατορα αφήστε τα αυτα και πείτε μας αν καταβαλατε καμμια πιτσιλωτη με το 682 ή κρίμα στ οπλο?
ha haaa
Λείπω ρε Γιούρι ταξίδι με την δουλειά. .έχω βαρεσει καμία δεκα όλες και ολες...περιμένω τις γιορτές για να καω!

Ποια η διαφορα μιας φωτογραφιας,απο μια φωτογραφια facebook?
o_Oo_O
Στις φώτο του facebook υπάρχει η κατάλληλη προεργασία ώστε να ψεκάσουν τα αντίστοιχα μπέκ.sarcastic.

Εγω Γιαννη,τις τσιχλες θα τις βαζω φωτο τυπου instagram....Με τουρλωμενα τα κωλαρακια:cool:
.very funny.

πέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε Γιώργο .yelling.
Τον Κύριο Γιώργο δεν θα τον ξαναβάλεις στο στόμα σου. Τον Κύριο Γιώργο
!!!:D:D.buy.

Τσιχλες πάντως δεν βρίσκω και έχω σταματήσει το κυνηγι τους. Ελπίζω προσωρινά.(.off topic. Not!)

Ε όχι και φώτο fb αυτή η φώτο.
Έχει κάτι το επιμελώς ατιμέλητο, που με "διεγείρει" πολύ περισσότερο από κάτι πλαστικά βυζάκια και χειλακια του instagram.....fff.
Είναι σοβαρό; .asking.
Πρεπει να το κοιταξεις σε εναν ορνιθολογο.....yelling..love1.

Προχθές πρόλαβα μετά τις ελιές και πήγα απογευματινό σε άλλο καρτέρι αυτή τη φορά. Η πρώτη που εμφανίστηκε έπεσε με τη μια, μετά ξεκίνησε η κατηφόρα. Δεν μπόρεσα να σταυρώσω πουλί εκτός απο ένα χαμένο και 2 κοψόφτερα. Λίγο η κούραση, λίγο οτι τα Κένταυρος δεν τα εχω μάθει ακόμα τα πήγα χάλια. Είχε δυνατό ανέβασμα πάντως όπως δυναμική παρουσία είχαν χθες και σήμερα τα πουλιά στον κάμπο, ειδικά σήμερα. Μια παρέα ήρθε για περπατητό και άκουγα τις τουφεκιές και έσκαγα που δεν μπορούσα να πάω. Μας έχουν πεθάνει αυτές οι ελιές!.hair.

Περπατητο σήμερα 3 τσίχλες εκανα έπρεπε να ειχα παρει και τις αλλες 2 που βγηκαν.Ο φιλος διπλα που πήγαμε για περπατητο καμια δυστυχώς γιατι ηταν η πρώτη φορα με καραμπινα για τσιχλες.Πάντως λιγα πουλια.Μας πηρε και η νύχτα επειδη είχαμε απομακρυνθεί αλλα δεν ειδαμε μπεκατσα παλι παρα μονο 2 τουφεκιές ρο σούρουπο πολυ αργα:mad:
Πάντως αρκετά ποιο λιγες τσίχλες σε σχέση με άλλες φορες

Σήμερα στο απογευματινό, τα τσιχλοκότσυφα ήταν “απελπιστικά” λίγα και πολύ αργοπορημένα (προχωρημένο σούρουπο)! Με το “στανιό” έκανα 4 τσιχλούλες…!
Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…! Ελπίζω να “χουφτώσω” μερικές “φασολάτες” (μία από τις πολλές ονομασίες που έχουν ανά την Ελλάδα οι turdus viscivorus)…!

Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…!
Σορρυ για το άσχετο, μιας και το αναφερεις Νικόλα, απο τον τρόπο γραφής σου μου θυμίζεις φιλολογο ή δάσκαλο, πεφτω μέσα;

Σήμερα στο απογευματινό, τα τσιχλοκότσυφα ήταν “απελπιστικά” λίγα και πολύ αργοπορημένα (προχωρημένο σούρουπο)! Με το “στανιό” έκανα 4 τσιχλούλες…!
Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…! Ελπίζω να “χουφτώσω” μερικές “φασολάτες” (μία από τις πολλές ονομασίες που έχουν ανά την Ελλάδα οι turdus viscivorus)…!
Χουφτωνε Νικολα και για μας γιατι μην σου πω τι χουφτωνουμε φετος:).sarcastic.

Σορρυ για το άσχετο, μιας και το αναφερεις Νικόλα, απο τον τρόπο γραφής σου μου θυμίζεις φιλολογο ή δάσκαλο, πεφτω μέσα;

Ψυχολόγος είμαι Βασίλη μου, και εργάζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος)!

Λογικό να λιγοστεύουν μέρα με την μέρα αφού τις σκοτώνεις ολες:pΑν δεν έρθουν νέα πουλιά σε καμιά βδομάδα θα κάνεις 1

Status
Not open for further replies.
Back