Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
...Eλιές και... ξερό ψωμί!!! Και στην κυριολεξία, άμα λάχει!!! Και άμα "κόβει λόρδα"...!!! Και άμα υπάρχει και λίγο κρεμμυδάκι και λίγο τυράκι...!!! .eat..eat.
Και λιγο προβατινα,και κανα τζατζικακι,και καμια πατατουλα,και καμια σαλατουλα,και κανα κοκορετσι δεν θα μας χαλαγε;) ετσι ελαφρυα για βραδυ.sarcastic..big smile..big smile.

Νικολα,Ευβοια κυνηγας ή κανω λαθος;

Όχι Θοδωρή μου! Δεν έχω καμία σχέση με την Εύβοια...! Αλλά εάν κυνηγούσα (και) εκεί, θα ήταν χαρά μου να βρισκόμασταν μαζί στον κυνηγότοπο...!

Όχι Θοδωρή μου! Δεν έχω καμία σχέση με την Εύβοια...! Αλλά εάν κυνηγούσα (και) εκεί, θα ήταν χαρά μου να βρισκόμασταν μαζί στον κυνηγότοπο...!
Ε τοτε τιτανοτεραστιε και φανταστικε μου φιλε,πες μου το νομό,την πολη και το μερος που κυνηγας τα τοσα τσιχλοκοτσυφα και τις δενδροτσιχλες να ερθω εγω.seveys.

Ε ναι. Με τη χρονια ετσι που παει θα μας χρειαστει
Κρητηκιε!!!!!!!! εχουμε χρυσαφι στα χερια μας!!!!!! οχι μπρουτζο ωρε!!!! ντοκτορακο μου,γιατρουλη μου,εγω που σε αγαπαω! δωσε μου ενα χαρτι που να λεει πως ειμαι τρελος,με σφραγιδα και υπογραφη!!.pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God..pray to God. και απο μενα οτι θελεις.pray to God..pray to God..pray to God.

Ε τοτε τιτανοτεραστιε και φανταστικε μου φιλε,πες μου το νομό,την πολη και το μερος που κυνηγας τα τοσα τσιχλοκοτσυφα και τις δενδροτσιχλες να ερθω εγω.seveys.

Θοδωρή μου πίστεψέ με, εφέτος στην περιοχή μου, είναι, σε γενικές γραμμές, "μετριότατη" η τσιχλοκατάσταση, τουλάχιστον για την ώρα, με εξαίρεση κάποιες μέρες του Οκτώβρη στα τσιχλομπασίματα και, εν συνεχεία, μέχρι το 1ο 10ήμερο του Νιόβρη!!! Απλώς, επειδή βγαίνω κάθε ημέρα, "σώζεται" κάπως το όλο ζήτημα...! Αναφέρομαι πάντα στα καρτέρια, πρωινά και απογευματινά! Στο περπατητό τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα...!!! Εγώ περπατητό δεν κάνω καθόλου, δεν μου αρέσει, αλλά απ' ό,τι μου μεταφέρει ένα φιλαράκι (κυνηγός) που "περπατάει" πού και πού... Και στις δεντρότσιχλες είναι πολύ μέτρια εφέτος...!!! Ουδεμία σχέση με τον περσινό "χαμό"...!

Θοδωρή μου πίστεψέ με, εφέτος στην περιοχή μου, είναι, σε γενικές γραμμές, "μετριότατη" η τσιχλοκατάσταση, τουλάχιστον για την ώρα, με εξαίρεση κάποιες μέρες του Οκτώβρη στα τσιχλομπασίματα και, εν συνεχεία, μέχρι το 1ο 10ήμερο του Νιόβρη!!! Απλώς, επειδή βγαίνω κάθε ημέρα, "σώζεται" κάπως το όλο ζήτημα...! Αναφέρομαι πάντα στα καρτέρια, πρωινά και απογευματινά! Στο περπατητό τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα...!!! Εγώ περπατητό δεν κάνω καθόλου, δεν μου αρέσει, αλλά απ' ό,τι μου μεταφέρει ένα φιλαράκι (κυνηγός) που "περπατάει" πού και πού... Και στις δεντρότσιχλες είναι πολύ μέτρια εφέτος...!!! Ουδεμία σχέση με τον περσινό "χαμό"...!
Επτασφραγηστο μυστικο η περιοχη Νικολαε. .pop.

τελικά έχετε δίκιο ( με το περπατητό εννοώ. )
έκανα σήμερα το πρωί 1,5 ωρίτσες πριν το γραφείο. Για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής , μιά χαρά ήταν.
........ το καρεκλάκι βγήκε μόνο για να στηρίξει το εργαλείο.
AOzqZKq.jpg

τελικά έχετε δίκιο ( με το περπατητό εννοώ. )
έκανα σήμερα το πρωί 1,5 ωρίτσες πριν το γραφείο. Για τα δεδομένα της εποχής και της περιοχής , μιά χαρά ήταν.
........ το καρεκλάκι βγήκε μόνο για να στηρίξει το εργαλείο.
AOzqZKq.jpg

Μπράβο Γιώργο!!! Όποιος περπατάει, ειδικά φέτος, ανταμείβεται...!!!
"Χάρμα ιδέσθαι" το Berettάκι σου...!!! Υπέροχο σε όλα του (από το πέλμα μέχρι τα τσοκ)...!!!

Μπράβο Γιώργο!!! Όποιος περπατάει, ειδικά φέτος, ανταμείβεται...!!!
"Χάρμα ιδέσθαι" το Berettάκι σου...!!! Υπέροχο σε όλα του (από το πέλμα μέχρι τα τσοκ)...!!!

φίλε , το beretta ( αν θες το πιστεύεις ) είναι 28 ετών. 687 EL GOLD PIGEON ειδική παραγγελία από τον πατέρα μου με τσόκ από το εργοστάσιο. ( τότε δεν τα έβγαζε με τσοκ. ).
Το πέλμα , είναι η προέκταση της berreta με πέλμα το microcore το οποίο "έδεσε" τέλεια.
Η μόνη "ιεροσυλία" είναι τα τσοκ , αλλά τι να κάνω που με σκοπευτικά φυσίγγια το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. ( αν χρησιμοποιώ κυνηγετικά βάζω τα μαμά τσοκ )
Το όπλο το "βγάζω" μόνο με καλό καιρό , και για κυνήγι που δεν έχει πιθανές ταλαιπωρίες.

..... αλλά ρε φίλε , όταν "βγαίνουμε" ..... η συγκίνηση είναι μεγάλη . ( και συνήθως και το αποτέλεσμα )

φίλε , το beretta ( αν θες το πιστεύεις ) είναι 28 ετών. 687 EL GOLD PIGEON ειδική παραγγελία από τον πατέρα μου με τσόκ από το εργοστάσιο. ( τότε δεν τα έβγαζε με τσοκ. ).
Το πέλμα , είναι η προέκταση της berreta με πέλμα το microcore το οποίο "έδεσε" τέλεια.
Η μόνη "ιεροσυλία" είναι τα τσοκ , αλλά τι να κάνω που με σκοπευτικά φυσίγγια το αποτέλεσμα είναι απίστευτο. ( αν χρησιμοποιώ κυνηγετικά βάζω τα μαμά τσοκ )
Το όπλο το "βγάζω" μόνο με καλό καιρό , και για κυνήγι που δεν έχει πιθανές ταλαιπωρίες.

..... αλλά ρε φίλε , όταν "βγαίνουμε" ..... η συγκίνηση είναι μεγάλη . ( και συνήθως και το αποτέλεσμα )
Αν είχα τετοιο οπλο πίστεψε με δεν θα έβγαινε απ τα χέρια μου.τι να λεμε τωρα.κορυφη

Πανέμορφο το Beretta!απ'τα παλιά τα καλα;)
Μισή ωρίτσα έριξα μερικές τουφεκιές αν είχα φόντο θα ταν καλύτερα γιατί θα τις έβλεπα καλύτερα και μια χαμένη η 400 με το γνήσιο 4*.pop. να τουφεκαμε και λίγο γιατί σκουριασαμε χαχα

Ολα ωραια, φιλε Γιωργο, αλλα η τελευταια πινελια (κατα την ταπεινη μου γνωμη) και μια ωραια πρασινη , ή δερματινη κυνηγετικη τσαντα...
Μια που ειπα τσαντα, βρηκα και μια ωραια στο ebay...
https://www.ebay.com/itm/New-Handma...263884?hash=item440b4b5a8c:g:vmoAAOSw9YNZtAbY
Aλλα εγω μαλον του χρονου, θα απευθηνθω στον μαστρο Γιάννη να μου κανει τσαντα και σπαστή θηκη οπλου....well done.

Status
Not open for further replies.
Back