Ολα ωραια, φιλε Γιωργο, αλλα η τελευταια πινελια (κατα την ταπεινη μου γνωμη) και μια ωραια πρασινη , ή δερματινη κυνηγετικη τσαντα...
Μια που ειπα τσαντα, βρηκα και μια ωραια στο ebay...
https://www.ebay.com/itm/New-Handma...263884?hash=item440b4b5a8c:g:vmoAAOSw9YNZtAbY
Aλλα εγω μαλον του χρονου, θα απευθηνθω στον μαστρο Γιάννη να μου κανει τσαντα και σπαστή θηκη οπλου...![]()
....... έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν το είχα σκεφτεί , αλλά όπως βλέπω τη φωτό , θα συμφωνήσω μαζί σου.
επιπλέον λέω να αρχίσω να πηγαίνω στο κυνήγι με καπελάκι με φτερό και γραβάτα . ( όπως κάνουν οι Άγγλοι - τι τώρα παρακατιανοί είμαστε εμείς ???? )![]()
Εγώ μπαίνω....το δράμα συνεχίζεται,4 τσίχλες είδα 1 τουφέκισα την πήρα αλλά έπεσε εκεί που δεν μπάινει ούτε φίδι όχι κουτάβι εκπαιδευόμενο
υ.σ. απογευματινό
εγώ δεν σε βγάζω .ha ha ha.Εγώ μπαίνω....![]()
Εγώ μπαίνω....![]()
εγώ δεν σε βγάζω .ha ha ha.
Εγω παντος σε προσκαλώ να ερθεις να γουσταρεις απογευματινα εικοσαλεπτα ολο ένταση φιλετο δράμα συνεχίζεται,4 τσίχλες είδα 1 τουφέκισα την πήρα αλλά έπεσε εκεί που δεν μπάινει ούτε φίδι όχι κουτάβι εκπαιδευόμενο
υ.σ. απογευματινό
Σ ωραιος...
Διονύση δεν είναι πτυσσόμενο και δεν γνωρίζω αν υπάρχουν. Είδα να το χρησιμοποιεί ο επιστάτης στη δουλειά για να μαζεύει κανένα σκουπιδάκι στην αυλή και του παρήγγειλα. Περιττό να σου πω ότι του έχουν παραγγείλει όλοι οι συνάδελφοι...Φοβερο εργαλειο!!!πως λεγεται και απο που? Αν ηταν και πτυσομενο....
Μραβο!!!! Χρησταρα δεν το ειχα σκεφτει, γλυτωνεις και το σκυψιμο