Εσείς κύριε μοντερατορα αφήστε τα αυτα και πείτε μας αν καταβαλατε καμμια πιτσιλωτη με το 682 ή κρίμα στ οπλο?Γιατί ρε,μην μου το χαλάς.....εγώ σε θέλω κακουλη!
ha haaa
Εσείς κύριε μοντερατορα αφήστε τα αυτα και πείτε μας αν καταβαλατε καμμια πιτσιλωτη με το 682 ή κρίμα στ οπλο?Γιατί ρε,μην μου το χαλάς.....εγώ σε θέλω κακουλη!
Τσου ρε λακηΘα φάτε μπαναρισμα αν συνεχίσετε να είστε εκτός θέματος....όχι λείπει ο Μάνος και χορεύουν τα ποντίκια....![]()
Λείπω ρε Γιούρι ταξίδι με την δουλειά. .έχω βαρεσει καμία δεκα όλες και ολες...περιμένω τις γιορτές για να καω!Εσείς κύριε μοντερατορα αφήστε τα αυτα και πείτε μας αν καταβαλατε καμμια πιτσιλωτη με το 682 ή κρίμα στ οπλο?
ha haaa
Δηλαδη τα βλέπεις ολα μπλε σαν κάποιους αλλους ασπρομαληδες του φορουμε?Εγω εχω μπερδεψει τα χρωματα.xm.ειναι σοβαρο;.xm.
Στις φώτο του facebook υπάρχει η κατάλληλη προεργασία ώστε να ψεκάσουν τα αντίστοιχα μπέκΠοια η διαφορα μιας φωτογραφιας,απο μια φωτογραφια facebook?
![]()
Εγω Γιαννη,τις τσιχλες θα τις βαζω φωτο τυπου instagram....Με τουρλωμενα τα κωλαρακια![]()
Τον Κύριο Γιώργο δεν θα τον ξαναβάλεις στο στόμα σου. Τον Κύριο Γιώργοπέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε Γιώργο![]()
Πρεπει να το κοιταξεις σε εναν ορνιθολογο....Ε όχι και φώτο fb αυτή η φώτο.
Έχει κάτι το επιμελώς ατιμέλητο, που με "διεγείρει" πολύ περισσότερο από κάτι πλαστικά βυζάκια και χειλακια του instagram....
Είναι σοβαρό; .asking.
Αφησες μονες κρυες παγωμενες καννες να μαραζωνουν ;;;;;ha haaaΛείπω ρε Γιούρι ταξίδι με την δουλειά. .έχω βαρεσει καμία δεκα όλες και ολες...περιμένω τις γιορτές για να καω!
Σορρυ για το άσχετο, μιας και το αναφερεις Νικόλα, απο τον τρόπο γραφής σου μου θυμίζεις φιλολογο ή δάσκαλο, πεφτω μέσα;Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…!
Χουφτωνε Νικολα και για μας γιατι μην σου πω τι χουφτωνουμε φετοςΣήμερα στο απογευματινό, τα τσιχλοκότσυφα ήταν “απελπιστικά” λίγα και πολύ αργοπορημένα (προχωρημένο σούρουπο)! Με το “στανιό” έκανα 4 τσιχλούλες…!
Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…! Ελπίζω να “χουφτώσω” μερικές “φασολάτες” (μία από τις πολλές ονομασίες που έχουν ανά την Ελλάδα οι turdus viscivorus)…!
Μας έχουν πεθάνει αυτές οι ελιές!
Σορρυ για το άσχετο, μιας και το αναφερεις Νικόλα, απο τον τρόπο γραφής σου μου θυμίζεις φιλολογο ή δάσκαλο, πεφτω μέσα;
Λογικό να λιγοστεύουν μέρα με την μέρα αφού τις σκοτώνεις ολεςΣήμερα στο απογευματινό, τα τσιχλοκότσυφα ήταν “απελπιστικά” λίγα και πολύ αργοπορημένα (προχωρημένο σούρουπο)! Με το “στανιό” έκανα 4 τσιχλούλες…!
Αύριο, λόγω απεργίας και καλού καιρού, θα ανέβω πάλι στα έλατα…! Ελπίζω να “χουφτώσω” μερικές “φασολάτες” (μία από τις πολλές ονομασίες που έχουν ανά την Ελλάδα οι turdus viscivorus)…!
ελπίζω να μας βρίσκεις τρελούς μόνο για το κυνήγιΨυχολόγος είμαι Βασίλη μου, και εργάζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος)!
Μην ελπιζεις.....ελπίζω να μας βρίσκεις τρελούς μόνο για το κυνήγι![]()
Νικολα,Ευβοια κυνηγας ή κανω λαθος;Ψυχολόγος είμαι Βασίλη μου, και εργάζομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Δήμος)!