D
DrV
Στο fb κάνουμε και duck faceΠοια η διαφορα μιας φωτογραφιας,απο μια φωτογραφια facebook?
![]()

Στο fb κάνουμε και duck faceΠοια η διαφορα μιας φωτογραφιας,απο μια φωτογραφια facebook?
![]()
Εγω Γιαννη,τις τσιχλες θα τις βαζω φωτο τυπου instagram....Με τουρλωμενα τα κωλαρακιαΠοια η διαφορα μιας φωτογραφιας,απο μια φωτογραφια facebook?
![]()
Καλα το παλικαρι δε το γνωρίζω αλλα κατα καιρους εχει ανεβασει πολυ πιο καλλιτεχνικες και μπραβο!Ο Άρης...ξέρει!
Πραβω αρι αλλο επίπεδο η φωτογραφια σου...
Εγω Γιαννη,τις τσιχλες θα τις βαζω φωτο τυπου instagram....Με τουρλωμενα τα κωλαρακια![]()
Κύριε χελα μπορείτε να βαλετε μια φωτο καθώς απλωνετε τον τραχανα?θα ηταν πολυ διαφωτιστικό εκ μερους σας.ευχαριστώHμουν κουρασμενος επειδη απλωσα αρκετο τραχανα στην πλαγια εψες, δικαιολογουμαι λορδε μου...
Anyway, εγω τσιχλακια βλεπω κ ειδικα πιασμενα μεσα στα πυκνα...![]()
Ε όχι και φώτο fb αυτή η φώτο.
πέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε ΓιώργοΕίναι σοβαρό; .asking.
Τα βλέπω όλα μπλε.........πέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε Γιώργο![]()
"Έτσι ακριβώς είναι Άρη,αρκετά τα πουλιά στην πελλοπόνησο και ειδικά μεσσηνία που με πληροφόρησε ο πατέρας μου, το πυκνό έιναι γεμάτο πουλιά.Anyway, εγω τσιχλακια βλεπω κ ειδικα πιασμενα μεσα στα πυκνα...![]()
Σου εχω την λύση tribulus terrestris 1000mg το πρωι και άλλα 1000mg πριν τον ύπνο με άδειο στομάχι και μέτα θα είσαι "high flyer "πέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε Γιώργο![]()
πέφτουν οι ορμες λόγω ηλικίας κύριε Γιώργο![]()
Εγω εχω μπερδεψει τα χρωματα.xm.ειναι σοβαρο;.xm.Τα βλέπω όλα μπλε.........![]()
Θα φάτε μπαναρισμα αν συνεχίσετε να είστε εκτός θέματος....όχι λείπει ο Μάνος και χορεύουν τα ποντίκια....Εγω εχω μπερδεψει τα χρωματα.xm.ειναι σοβαρο;.xm.
Θα φάτε μπαναρισμα αν συνεχίσετε να είστε εκτός θέματος....όχι λείπει ο Μάνος και χορεύουν τα ποντίκια....![]()
Γιατί ρε,μην μου το χαλάς.....εγώ σε θέλω κακουλη!Δεν λείπω, είμαι γλυκούλης σήμερα![]()