Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γρηγορο απογευματινο σημερα κ πουλακια περασαν... Αν δεν μαζευαν ελιες κ ειχα κατσει πιο νωρις στο καρετρι κ αν δεν απλωνα κ τραχανα στην πλαγια μιας κ ειχα καιρο να βγαλω το δικανο κ μου το πηραν το τουφεκι καποιες, αλλες τοσες θα τις ειχα...

Πραβω αρι αλλο επίπεδο η φωτογραφια σου... ;);):) βαλε και Άλλες .my man.

Hμουν κουρασμενος επειδη απλωσα αρκετο τραχανα στην πλαγια εψες, δικαιολογουμαι λορδε μου...:)
Anyway, εγω τσιχλακια βλεπω κ ειδικα πιασμενα μεσα στα πυκνα... ;)
Κύριε χελα μπορείτε να βαλετε μια φωτο καθώς απλωνετε τον τραχανα?θα ηταν πολυ διαφωτιστικό εκ μερους σας.ευχαριστώ
o_O

Φοβάμαι ότι το θέμα με τις φωτό, θα αρχίσει να αγχώνει πολλούς συναδέλφους. Θα προβληματίζονται για το αν θα δημοσιεύσουν κάποια φωτό ή όχι, φοβούμενοι μήπως δεν περάσει με επιτυχία από την κριτική επιτροπή. .sarcastic.
Καλώς ή κακώς δεν έχουν όλοι το ταλέντο της φωτογράφισης. Αυτό όμως τους "απαγορεύει" να δημοσιεύσουν κάποια φωτό τους; Ανάγκη έχουμε από σωστούς κυνηγούς και όχι από κριτικές επιτροπές. Κι αυτό ισχύει όχι μόνο για τις φωτό, αλλά και γενικά για όλα τα ποστ... Η αισθητική είναι υποκειμενική και την κρατάμε για τον εαυτό μας αρκεί βέβαια να μην υπάρχουν προσβολές.
Μιλάω γενικά και πάντα φιλικά

Γρηγορο απογευματινο σημερα κ πουλακια περασαν... Αν δεν μαζευαν ελιες κ ειχα κατσει πιο νωρις στο καρετρι κ αν δεν απλωνα κ τραχανα στην πλαγια μιας κ ειχα καιρο να βγαλω το δικανο κ μου το πηραν το τουφεκι καποιες, αλλες τοσες θα τις ειχα...

Με λιγο τυχη ομως..
:eek:

Ε όχι και φώτο fb αυτή η φώτο.
Έχει κάτι το επιμελώς ατιμέλητο, που με "διεγείρει" πολύ περισσότερο από κάτι πλαστικά βυζάκια και χειλακια του instagram.....fff.
Είναι σοβαρό; .asking.

Anyway, εγω τσιχλακια βλεπω κ ειδικα πιασμενα μεσα στα πυκνα... ;)
"Έτσι ακριβώς είναι Άρη,αρκετά τα πουλιά στην πελλοπόνησο και ειδικά μεσσηνία που με πληροφόρησε ο πατέρας μου, το πυκνό έιναι γεμάτο πουλιά.
Πρέπει να κανονίσω να ερθω μια καταδρομική στο χωριό στα μέρη μου που έχω να τα κυνηγησω 4 χρόνια,μας έφαγε η Πάτρα!!!

Status
Not open for further replies.
Back