Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Γρηγορο απογευματινο σημερα κ πουλακια περασαν... Αν δεν μαζευαν ελιες κ ειχα κατσει πιο νωρις στο καρετρι κ αν δεν απλωνα κ τραχανα στην πλαγια μιας κ ειχα καιρο να βγαλω το δικανο κ μου το πηραν το τουφεκι καποιες, αλλες τοσες θα τις ειχα...

Γρηγορο απογευματινο σημερα κ πουλακια περασαν... Αν δεν μαζευαν ελιες κ ειχα κατσει πιο νωρις στο καρετρι κ αν δεν απλωνα κ τραχανα στην πλαγια μιας κ ειχα καιρο να βγαλω το δικανο κ μου το πηραν το τουφεκι καποιες, αλλες τοσες θα τις ειχα...

ωραιος

Περπατητο σημερα στο Καπανδριτι με τον @StefanosM απο τις 2 περιπου και απογευματινο στο τελος.Τα πουλια λιγα,το 1/10 περιπου απο αυτα που ειδα την προηγουμενη Τεταρτη και πονηρεμενα,ή πεταγονταν απο μακρια ή εμεναν μεσα στα πυκνα και εβγαιναν μετα απο πισω μας..Παρολα αυτα,πηραμε 15 πουλια στο περπατητο και 1 στο καρτερι χωρις κανενα χαμενο!!!Ισως εχασα εγω μια στην αρχη,που με 4* και 28γρ oscar no8 και της εβγαλα ολα τα πουπουλα της κοιλιας στα 15-20 μετρα...Μπορει να επεσε μετα απο λιγο..Ειχαμε και απο 2-3 αδικαιολογητες αστοχιες,αλλα και μερικες θεαματικες τουφεκιες!!!

Θοδωρής-Εύβοια έμαθα οτι τα απογευματινά κάπου στην Αττική δουλέψανε καλά ε?χαχαχαχααχχαχα
Ναι ναι,κατι τετοιο πηραν τα αυτια μου!!!.hunter.1.hunter.1.hunter.1Στην κεντρικοβορειοδυτικοανατολικη θεσσαλοστερεοελλαδα..Καπου αναμεσα Εβρο-Κονιτσα-Καλαματα-Καστελοριζο!!!Ψαξε να τα βρεις,δεν ειναι και δυσκολο!!!ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ τα τσιχλοκ...εεεε οι σπινοι.very happy.

Περπατητο σημερα στο Καπανδριτι με τον @StefanosM απο τις 2 περιπου και απογευματινο στο τελος.Τα πουλια λιγα,το 1/10 περιπου απο αυτα που ειδα την προηγουμενη Τεταρτη και πονηρεμενα,ή πεταγονταν απο μακρια ή εμεναν μεσα στα πυκνα και εβγαιναν μετα απο πισω μας..Παρολα αυτα,πηραμε 15 πουλια στο περπατητο και 1 στο καρτερι χωρις κανενα χαμενο!!!Ισως εχασα εγω μια στην αρχη,που με 4* και 28γρ oscar no8 και της εβγαλα ολα τα πουπουλα της κοιλιας στα 15-20 μετρα...Μπορει να επεσε μετα απο λιγο..Ειχαμε και απο 2-3 αδικαιολογητες αστοχιες,αλλα και μερικες θεαματικες τουφεκιες!!!

Μπράβο ρε παιδιά!
Αφού τις βρήκατε όλες μια χαρά είστε.Μεγάλη στεναχώρια οι χαμένες και την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς είχαμε πολλές.

Προσωπικά 4 θεαματικές αστοχίες είχα..αλλά καλα τα πήγαμε!
Κοιτα να παρεις κανα οπλο βολικο για κυνηγι και κρατα το καρτεροτουφεκο για καμια φασσα ή παπι στο χωριο!.hunter..shoot.
Με 76 ποντους και 1* - 3* δυσκολα τα πραγματα!

Last edited:
Μπράβο ρε παιδιά!
Αφού τις βρήκατε όλες μια χαρά είστε.Μεγάλη στεναχώρια οι χαμένες και την προηγούμενη εβδομάδα δυστυχώς είχαμε πολλές.
Ασε Γιαννη,το περπατημα που καναμε μαζι,δν ηταν τπτ σε σχεση με το σημερινο..Ασε που στο τελος τρεχαμε στην ανηφορα για να παμε στο αμαξι να προλαβουμε τ απογευματινο!Μας εφευγαν οι τσιχλες και δν τις προλαβαιναμε!Μολις κατσαμε καρτερι,πηρα την μια..Ισα που προλαβαμε!!Πηγαμε αλλου..Θα στο δειξω την Πεμπτη αν μπορεις να παμε..Πολυ καλο,με καθαρο γυρω γυρω να τις βρισκεις ευκολα

Ο τσιπούρας ακριβός Άμφισσα 30 γρ που πας ρε καραμητρο

Συμφωνώ!!! 6 ευρώ τα 30γρ. αλλά και τα 28γρ....!!! Έλεος!!! Και δεν τις κατεβάζει με τίποτα, όσα και να πάρεις...!!!:mad::mad:
ΠΑΝΑΚΡΙΒΟΣ ο Τσιπούρας...!!!
Ρουμελιώτης και πάλι Ρουμελιώτης...!!! Οι τιμές του... "δεν υπάρχουν"...!!! "Όνειρο ζω"...!!!

Μπράβο Θόδωρα!

Από εσένα....περίμενα καλύτερη φωτογραφία... :(
Αυτή θυμίζει facebook... :mad:

Καλημέρες!

Status
Not open for further replies.
Back