Μάκης
Banned
Ααααααα της ΕΥΔΑΠ είναιΕιδα τον σωληνα και μοιαζει με καυσιμων! Για αυτο...

Ααααααα της ΕΥΔΑΠ είναιΕιδα τον σωληνα και μοιαζει με καυσιμων! Για αυτο...
Γιωργο Χορτιατη εχεις κυνηγησει ποτε?Μιχάλη το θέμα είναι ότι δεν ξέρω που έχει βελάνι φέτος.
Γρίφος για δυνατούς λύτες η επιλογή του μέρους την άλλη εβδομάδα..badboys.
Γιωργο Χορτιατη εχεις κυνηγησει ποτε?
Λαθος εκφραστηκα φιλε μου.Εννοω αν ανεβηκες φετος για τσιχλες επειδη αναρωτηθηκες για το βελανιΕδώ και περίπου 20 χρόνια κυνηγάω στον Χορτιάτη Τάσο...![]()
Λαθος εκφραστηκα φιλε μου.Εννοω αν ανεβηκες φετος για τσιχλες επειδη αναρωτηθηκες για το βελανι
Νικόλα τι τιμή βρίσκεις τα j&b fast;
6,80 τα φέρανε εδω και δεν κανουνε και τιμη στο κιβωτιο.γι αυτο λοιπον express που μας το κατεβάζει και στο 6,50 και το ξερουμεΕυχαριστώ πολύ Νικόλα μου, σαν μάρκα τα ξέρω καλά και έχω πολύ καλή άποψη. Από τις πρώτες μου τσιχλες με το δικαννο σε εφηβική ηλικία τις είχα πάρει με τα 30αρια του σε νο7 (αλλα μυαλά τότε.. )
Στο χωριό μου 6,60€ τα Commandos του, ένα φιλαράκι όμως τα βρίσκει στα 6€ σε ένα χωριό στη φθιωτιδα, τα τιμαει δεόντως!!
6,80€ εδώ το εξπρες32...6,80 τα φέρανε εδω και δεν κανουνε και τιμη στο κιβωτιο.γι αυτο λοιπον express που μας το κατεβάζει και στο 6,50 και το ξερουμε
Κι εδω.στο κιβωτιο των 20 κατεβαίνει ομως 6,506,80€ εδώ το εξπρες32...
6,80€ εδώ το εξπρες32...
μεγάλη αλήθεια...Αποδυκνειεται περιτρανα τελικα οτι την τιμη των φυσιγγιων δεν την ανεβαζουν οι τιμες του μολυβδου αλλα τα περασματα της τσιχλας. Και τα αλλα ειναι κουβεντες του καφενειου
Τα κρατας για του χρονουτελικά από ότι φαίνεται ........ λόγω απουσίας τσιχλοκότσυφων , μιλάμε για τσιχλοφύσιγγα.
και τι να τα κάνω τα τσιχλοφύσιγγα , αμα δεν έχω τσιχλοκότσυφα ???? ΟΕΟΟΟΟΟΟ.![]()