Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα παλι Μαυρομμάτι με τον φίλο μου,απολογισμός 7 εγω στο χέρι,2 χαμένα και 2 ξεπουπουλιασμένα και ο φίλος μου, 1 στο χέρι και 5 χαμένες.
Πολύ αέρας,ελάχιστα πουλιά και καθόλου κυνηγοί,αλλα 4 άτομα είδα....
Εκτός απο τον αέρα,παρατήρησα οτι μου μπλόκαρε στην πρώτη ντουφεκια η μπραουνιγκ και δεν πέταγε το φυσίγγι. Πιέζω απο μπροστά την κάνη,μπάς και το πετάξει αλλα τιποτα και το κλείστρο δεν άνοιγε με τιποτα. Κόλλαγε και η κάνη όταν πίεζα απο μπροστά και τελικά τραβώντας τη παλι στην κανονική θέση της,το πέταγε. Λέω λες να εινα το φυσίγγι; Αλλάζω αλλα παλι τα ίδια,τρεις φορές μου το έκανε. Λέω σκέψου να πήγαινα για μπεκάτσα και να πάθαινα αυτό,θα την έσπαγα επιτόπου. Τελικά το πρόβλημα ήταν με τα κωλοδαχτυλίδια . Τα ειχα μόνιμα μπροστά απο το ελατήριο,μιας και πολλοί μου είχαν πει έτσι τα ρίχνει όλα,αλλα αμ δε!!
Το έβαλα πίσω απο το ελατήριο και το πρόβλημα λύθηκε,μετά δούλευε γαζί. Φυσίγγια εξπρές 32γρ. Νο9 και Λάμπρο τορντο πορτοκαλί,32γρ. Νο 8.
NqCr08c.jpg
Είδα το αυτοκίνητο και το βλέπω πάντα κατεβαίνοντας! Στο ίδιο σημείο πάμε σχεδόν...

Η σημερινη απογευματινη εξοδο για τσιχλες ηταν σκετη απογοητευση,δεν αξιζει καν να γραψω τι ειδα....δυστυχως φετος οι τσιχλες θα ναι ελαχιστες.....πιστευω οτι θα ναι αν οχι η χειροτερη χρονιά,μια απο τις πιο χάλια....μακαρι να κανω λαθος .....μοναδικη ελπιδα μηπως και φανουν το Γεναρη τα κοτσυφια που περασαν σε Οκτωβρη στα περασματα, κι ηταν αρκετα.......και για να μη πω για τις μπεκατσες, εκει κι αν ειναι χάλια.....ακουω πολυ γκρινια, πολυ κλαμα...

εγω γιατι βλεπω τσιχλες? οχι σαν περσι αλλα βλεπω? που πατε στις ελιες μεσα?
μπεκατσες δεν εχει δεν εχει κανει κρυο καθολου
Προφανως εισαι τυχερος και τα μερη που κυνηγας εχουν καποια πουλια.Εγω παντως σημερα σε περπατητο αλλά και καρτερι μετα,δεν μπορουσα να τουφεκησω....κατι λιγες που περασαν αργα,σχεδον νυχτα θα πρεπε να μαι πρωταθλητης σκοποβολης για να χτυπησω δυό τρεις.......δεν ειναι κυνηγι αυτο.....παντα κατα την αποψη μου....

και εγω σημερα εκανα ενα απογευματινο καρτερακι, και μαλιστα εφαγα το μεσημερι και κατα της 3ωρα επιασα το πωστομου χαλαρααααα πινωντας το καφεδακιμου και απολαβανωντας τα γυρο χιονισμενα βουναμας που τα ασπρησε τα ξημερωματα.my man. ελπιζωντας για καπια νεα μπασιματαααα.xm.,,,τελικα παιξανε καμια 10αρια τσιχλονια στην αρχη στον θεοοοοοοοο και μωλις σχεδων νυχτωσε που περασανε καμια 20αρια πουλια περνωντασμου το καπελοοοοο.hair., ενα κοτσυφα πηρα και τελωςς.buy buy..buy buy.,,περατουτο ο μηνας της τσιχλας ειναι ο γεναρης και φλεβαρης και σηγουρα θα εχη πουλια για να γουσταρουμε τουφεκιεςςς,,,,,και καπιες φωτο ετσι για να γουσταρουμεεεε εστω χωρις θυραμαααα.fiurius..fiurius.

Καλησπερα στην παρεα!
Μολις γυρισαμε....και εχω να πω οτι τα πουλια...εξακολουθουν να ειναι πολλα...εως παρα πολλα!
Στο καρτερι...τιποτα!
Στο περπατητο...ο κακος χαμος...ομως...καθε φορα και πιο δυσκολα! Εκτος απο τον αερα σημερα...τα πουλια δεν εβγαιναν για κανενα λογο απο τα πουρναρια!
Τι πετρες...τι πρρρ...τι ψουυυ και τι δεν καναμε για να τα βγαλουμε! Δεν εβγαιναν...αλλα μολις εβγαζες το πρωτο....μετα νομιζες οτι το πουρναρι εφευγε ολοκληρο!...εσυ απλα κοιτουσες να φευγουν...με αδειο οπλο!!!
Αυτααα...
Τωρα παμε για μπανιο...και ξεκουραση..γιατι περπατησαμε και οδηγησαμε αρκετα!!

Σήμερα το πρωί πήγα, τελικά, στα έλατα! Μέχρι τις 9:00 έμεινα μέσα στ’ αμάξι, καθώς ο δυνατός δυτικός άνεμος ήταν… “απαγορευτικός”! Κατά τις 9:00 έκοψε λιγάκι και βγήκα να δω τι “παίζει” από τσαρτσάρες… Πολύ λίγα τα πουλιά και τη μία εξαφανίζονταν και την άλλη παρουσιάζονταν, αλλά δεν έδιναν καλές ευκαιρίες για κάρπωση…! Μόνο 2 πήρα και την έκανα “με ελαφρά”…!

Το απόγευμα στο καρτέρι, ιδιαίτερα λιγοστά τα τσιχλοκότσυφα και πέρασαν πολύ αργά: το τελευταίο 15λεπτο, “ίσα με τη νύχτα”…! Ωστόσο, με πολλή προσοχή και αυτοσυγκέντρωση χτύπησα 6 (4 μαύρους & 2 καφετιές)!

Καλησπερα στην παρεα!
Μολις γυρισαμε....και εχω να πω οτι τα πουλια...εξακολουθουν να ειναι πολλα...εως παρα πολλα!
Στο καρτερι...τιποτα!
Στο περπατητο...ο κακος χαμος...ομως...καθε φορα και πιο δυσκολα! Εκτος απο τον αερα σημερα...τα πουλια δεν εβγαιναν για κανενα λογο απο τα πουρναρια!
Τι πετρες...τι πρρρ...τι ψουυυ και τι δεν καναμε για να τα βγαλουμε! Δεν εβγαιναν...αλλα μολις εβγαζες το πρωτο....μετα νομιζες οτι το πουρναρι εφευγε ολοκληρο!...εσυ απλα κοιτουσες να φευγουν...με αδειο οπλο!!!
Αυτααα...
Τωρα παμε για μπανιο...και ξεκουραση..γιατι περπατησαμε και οδηγησαμε αρκετα!!
Σημερα έπαθα πλακα....το εγραψα και σε αλλο ποστ αλλα θα το πω και δω...! Βολτα νωρις το μεσημερι με γυναικα στο βουνο..ειχαμε πιασει την συζητηση διπλα απο ενα πουρναρι με την γυναικα να μαζευει κατι ελιες τουμπανο..ξαφνικα πετιέται ενα τσιχλακι, ριχνω πεφτει και ξαφνικα απο το πουρναρι διπλα στο οποιο μιλουσα κανα 5 λεπτο βγηκαν γυρω στα 12 πουλια! Δεν κουνιούνται τα πουλια, μας έχουν παρει γραμμη και μας γλεντανε!

Περπατητό εδώ κοντά στο Βελεστίνο,παρα πολλα τα πουλιά..σε 40 λεπτά πήρα 6 κοτσυφούς κ 4 τσίχλες κ την πρώτη μου καρακάξα,καθώς στην Κρήτη δεν έχουμε.Όπλα δοκιμής beretta 302,fabarm h35 titan,φυσίγγια mb gigante 8αρι 11/16 βολές!! Κυνηγετικός παράδεισος!!

και εγω σημερα εκανα ενα απογευματινο καρτερακι, και μαλιστα εφαγα το μεσημερι και κατα της 3ωρα επιασα το πωστομου χαλαρααααα πινωντας το καφεδακιμου και απολαβανωντας τα γυρο χιονισμενα βουναμας που τα ασπρησε τα ξημερωματα.my man. ελπιζωντας για καπια νεα μπασιματαααα.xm.,,,τελικα παιξανε καμια 10αρια τσιχλονια στην αρχη στον θεοοοοοοοο και μωλις σχεδων νυχτωσε που περασανε καμια 20αρια πουλια περνωντασμου το καπελοοοοο.hair., ενα κοτσυφα πηρα και τελωςς.buy buy..buy buy.,,περατουτο ο μηνας της τσιχλας ειναι ο γεναρης και φλεβαρης και σηγουρα θα εχη πουλια για να γουσταρουμε τουφεκιεςςς,,,,,και καπιες φωτο ετσι για να γουσταρουμεεεε εστω χωρις θυραμαααα.fiurius..fiurius.
Γεια σου "Βασίλι"! :)

με πήρε λίγο ο ύπνος έφτασα καλά ξημερωμένα στο καρτέρι έχοντας χάσει τις πρωινές
κατέβηκα να τρέξει η σκυλίτσα....ήρθαν κάποιοι για ελιές και σιγά σιγά έκανα τον υγιεινό περίπατο μου
2 τσίχλες 1 κοτσύφι είδα αλλά δεν μου έδωσαν τουφέκι :)
βάζοντας την σκυλίτσα στο αυτοκίνητο 5 αγριοπερίστερα μου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φόρα....ίσως ;)

Σαββατο πηγαμε μια γρηγορη βολτα σε γνωστο μας μερος, αλλα τα πουλια ελαχιστα, οποτε φυγαμε ατουφεκιστοι
Μη σε νοιάζει μα κι εμεις σχεδόν ατουφεκιστοι φύγαμε κι ο μαύρος εχθες παλι red bull

...Kαι δεν χαίρεστε...;
Μ αυτά που ακούω γι αυτό το καταστροφικό πουλί,εννοείται οτι ευτυχώς που δεν έχουμε στα μέρη μας.Παρόλα αυτά ήταν ένα θήραμα που δεν είχα ξανατουφεκίσει κ ..μελετήσει!! Επόμενος στόχος τα υπόλοιπα είδη τσίχλας,αν κ δεν έχω εντοπίσει ούτε εδώ πάνω..

με πήρε λίγο ο ύπνος έφτασα καλά ξημερωμένα στο καρτέρι έχοντας χάσει τις πρωινές
κατέβηκα να τρέξει η σκυλίτσα....ήρθαν κάποιοι για ελιές και σιγά σιγά έκανα τον υγιεινό περίπατο μου
2 τσίχλες 1 κοτσύφι είδα αλλά δεν μου έδωσαν τουφέκι :)
βάζοντας την σκυλίτσα στο αυτοκίνητο 5 αγριοπερίστερα μου έδωσαν ραντεβού για την επόμενη φόρα....ίσως ;)
Αυλωνα?γτ κατι βλέπω.....

Status
Not open for further replies.
Back