Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
εγω σημερα εριξα στο απογευματινο(πολυ λιγες τσιχλες) με το δικανο,τα δορκας 28 γρ.Νο 10.Μου αρεσαν πολυ και πηρα τρεις τσιχλες σε αποσταση οριακη.Επισης μου φανηκε πολυ μαλακο φυσιγγι παροτι εδειξε πολυ δυνατο για τις αποστασεις που κατεβαλε τις τσιχλες.

Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Αλλά φέτος έχει ψοφήσει και της έχουμε κάνει και τα σαράντα ήδη. Μην περιμένεις τίποτα. Από Φλεβάρη μήπως ανέβει κάνα πουλί και τον Μάρτη σίγουρα θα τις κάνουμε χαζι όπως πάντα.
Για το Φλεβάρη δεν ξέρω, αλλά αν υπάρξουν επιστρόφια, θα είναι το Μάρτη.

Με τον Τασούλα μήπως; 😸 ;)
Γιατρέ σου έχει κάνει τίποτα ο Τασούλας? Γιατί γλάστρα θα είναι αλλά από την σαλουφα Woke γλάστρα που είχαμε για πτδ να σου πω το θεωρώ και αναβάθμιση. Αν και στεναχωρηθηκα που δεν πρότεινε Βαγγέλη Μπενιζελο....

40 χρόνια το λέω....
Τα επιστροφια ξεκινάνε μέσα Φεβρουαρίου ΑΝ έχει νοτιάδες και ζέστη. Η κορύφωση είναι τον Μάρτιο. Πάμπολλες φορές Φλεβάρη εκεί που υπήρχαν λίγες την μια μέρα την επόμενη έβραζε ο τοπος άρα....

Ερωτηση
Γινεται να μπουν πουλια σενκαποιο τοπο μεσημερι προς απογευμα;

Χτες το πρωι με τα σκυλια σε τοπο που ποτε τοσα χρονια δεν γινοταν να μην σηκωσω εστω και λιγα πουλια ειδα μια τσιχλα μονο
Το απογευμα ομως περασαν καμια δεκαρια σε 10 -15 λεπτα
Δεν πηγα σημερα το πρωι εχω πολυ δουλεια αλλα μου εκανε εντυπωση!

Ερωτηση
Γινεται να μπουν πουλια σενκαποιο τοπο μεσημερι προς απογευμα;

Χτες το πρωι με τα σκυλια σε τοπο που ποτε τοσα χρονια δεν γινοταν να μην σηκωσω εστω και λιγα πουλια ειδα μια τσιχλα μονο
Το απογευμα ομως περασαν καμια δεκαρια σε 10 -15 λεπτα
Δεν πηγα σημερα το πρωι εχω πολυ δουλεια αλλα μου εκανε εντυπωση!
Γλύτωσες Χρυσανθε, έριξα σε μία στο ξέφωτο όλη και όλη...

μην πατε , εγω ξενερωσα , για δεκα μερες τουλαχιστον δεν ξανα παω , μετα ελπιζω να αλαξει η κατασταση και να φανει κανενα πουλι
Αν δεν πάμε θα φρικαρουμε χειρότερα,βγαίνω που βγαίνω μια φορά την εβδομάδα πόσες έξοδοι μείνανε, 5-6;;

Χθεσινή έξοδος στην Κορινθία-σύνορα με Αργολίδα. Δυόμιση ώρες περπατητό γιατί μετά είχα να δω τους γονείς και να τους βοηθήσω με τα ψώνια του μήνα. Είδα λίγα πουλιά, πιασμένα σε συγκεκριμένα σημεία. Πήρα 6 τις 4 χέρι. Καλή Κυριακή σε όλους.

Τα επιστροφια ξεκινάνε μέσα Φεβρουαρίου ΑΝ έχει νοτιάδες και ζέστη. Η κορύφωση είναι τον Μάρτιο. Πάμπολλες φορές Φλεβάρη εκεί που υπήρχαν λίγες την μια μέρα την επόμενη έβραζε ο τοπος άρα....
Έτσι ακριβώς!
Ωστόσο βλέποντας τη τρέχουσα κατάσταση θα αραιώσω πολύ τις εξόδους μου.

Status
Not open for further replies.
Back