Είμαι κολονακι πινω καφε
Για το Φλεβάρη δεν ξέρω, αλλά αν υπάρξουν επιστρόφια, θα είναι το Μάρτη.Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Αλλά φέτος έχει ψοφήσει και της έχουμε κάνει και τα σαράντα ήδη. Μην περιμένεις τίποτα. Από Φλεβάρη μήπως ανέβει κάνα πουλί και τον Μάρτη σίγουρα θα τις κάνουμε χαζι όπως πάντα.
40 χρόνια το λέω....Τα καλά επιστρόφια ήταν πάντα το πρωτο 15 θημερο του Μάρτη. Και κάπως έτσι κόπηκε ο Μάρτης....
Γιατρέ σου έχει κάνει τίποτα ο Τασούλας? Γιατί γλάστρα θα είναι αλλά από την σαλουφα Woke γλάστρα που είχαμε για πτδ να σου πω το θεωρώ και αναβάθμιση. Αν και στεναχωρηθηκα που δεν πρότεινε Βαγγέλη Μπενιζελο....Με τον Τασούλα μήπως;![]()
![]()
Τα επιστροφια ξεκινάνε μέσα Φεβρουαρίου ΑΝ έχει νοτιάδες και ζέστη. Η κορύφωση είναι τον Μάρτιο. Πάμπολλες φορές Φλεβάρη εκεί που υπήρχαν λίγες την μια μέρα την επόμενη έβραζε ο τοπος άρα....40 χρόνια το λέω....
Γλύτωσες Χρυσανθε, έριξα σε μία στο ξέφωτο όλη και όλη...Ερωτηση
Γινεται να μπουν πουλια σενκαποιο τοπο μεσημερι προς απογευμα;
Χτες το πρωι με τα σκυλια σε τοπο που ποτε τοσα χρονια δεν γινοταν να μην σηκωσω εστω και λιγα πουλια ειδα μια τσιχλα μονο
Το απογευμα ομως περασαν καμια δεκαρια σε 10 -15 λεπτα
Δεν πηγα σημερα το πρωι εχω πολυ δουλεια αλλα μου εκανε εντυπωση!
Αν δεν πάμε θα φρικαρουμε χειρότερα,βγαίνω που βγαίνω μια φορά την εβδομάδα πόσες έξοδοι μείνανε, 5-6;;μην πατε , εγω ξενερωσα , για δεκα μερες τουλαχιστον δεν ξανα παω , μετα ελπιζω να αλαξει η κατασταση και να φανει κανενα πουλι
ΑυτοΑν δεν πάμε θα φρικαρουμε χειρότερα,βγαίνω που βγαίνω μια φορά την εβδομάδα πόσες έξοδοι μείνανε, 5-6;;
Έτσι ακριβώς!Τα επιστροφια ξεκινάνε μέσα Φεβρουαρίου ΑΝ έχει νοτιάδες και ζέστη. Η κορύφωση είναι τον Μάρτιο. Πάμπολλες φορές Φλεβάρη εκεί που υπήρχαν λίγες την μια μέρα την επόμενη έβραζε ο τοπος άρα....