Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ειμαι αυτες τις μερες τρικαλα καλαμπακα ελατη περτουλι χωρις οπλο.εκδρομη με την οικογένειά.δεν εχω δει τσιχλα ουτε για δείγμα.πανω εχει αρκετο χιονι κ δεν πεταει τιποτα αλλα περιμενα χαμηλα στο ξεχιονο να δω καμια χοντρη.μονο κατι κοτσυφια παιζουνε
Κανένα σύνταγμα φάσσες κυκλοφορεί; :)

Εγώ άμα γράψω βλέπω να με κρεμάτε ανάποδα.
Εμείς, όχι οι άλλοι
Εγώ αφήνω αυτό εδώ...
Μέχρι Νομό σας επιτρέπω να πείτε, οτιδήποτε περισσότερο θα σημάνει τον δια παντός αποκλεισμό σας από τα καλά καρτέρια ;)
1000003750.jpg

Εγώ αφήνω αυτό εδώ...
Μέχρι Νομό σας επιτρέπω να πείτε, οτιδήποτε περισσότερο θα σημάνει τον δια παντός αποκλεισμό σας από τα καλά καρτέρια ;)
View attachment 95170
Χάλια.... Κουράγιο παιδιά!

Ρε Εωσφόρε...
Τι κόλπα κάνεις?
🤣🤣🤣🤣
Θυμήθηκα κάτι τύπους που στρίμωχναν στο γλωσσίδι της αποθήκης μια παραπάνω σφαίρα!

Attachments

• Screenshot_20250118-161538.png
    Screenshot_20250118-161538.png
    117,9 KB · Προβολές: 51
Εγώ αφήνω αυτό εδώ...
View attachment 95170
Κανόνισε όμως να μην ανεβάσεις βίντεο..με σήμερα..

Εγώ αφήνω αυτό εδώ...
View attachment 95170
Άσε το τραπέζι όπως φαίνεται και θα βρούμε εμείς αν έχει τσίχλες γύρω γύρω μην ανησυχείς .

Συνάδελφοι όποιος έχει κέφι ας έρθει στο Σούλι Κορινθίας. Και ακόμη να μην έχει ο μεζές πάντα θα υπάρχει.
Έπρεπε να έρθεις σήμερα...ωραία μέρα ήταν...και χορταράκια μαζέψαμε και λίγα ξινά φάγαμε...και γουρουνάκι στην λαδόκολλα ...και τα πουλάκια μας πήραμε...

Status
Not open for further replies.
Back