Εύκολο είναι μετά το Μαρμαρα δικό του δασκαλακηΕκεί για να πάω πρέπει πρωτα να πάω μέρα για να δω πως είναι το μέρος ευχαριστώ πάντως!
Εύκολο είναι μετά το Μαρμαρα δικό του δασκαλακηΕκεί για να πάω πρέπει πρωτα να πάω μέρα για να δω πως είναι το μέρος ευχαριστώ πάντως!
Απ' τις 3 θα φυλάω καραούλι..Κεντρική Εύβοια , τοποθεσία στ'αμπελι.... κοπιαστε αύριο να χασμουριομαστε όλοι μαζί....
Σε ποιο αμπέλι θα είσαι? Στο κέντρο? Η πάνω δεξιά που έχει και το θαμνακι? όχι τίποτα άλλο να σου φέρουμε και καφεδάκι!Απ' τις 3 θα φυλάω καραούλι..
Προτιμότερο είναι να πας στο μουσείο οίνου...Αύριο θα κάνω καρτέρι μονος μου προς Ριτσώνα πάνω από το μαρμαραδικο, μήπως καμιά παρέα θα κάνει περπατητό εκεί κοντά να μου στείλει καμιά τσίχλα να ρίξω καμιά τουφεκιά;;;
Και εγώ για τον σκύλο πηγαίνωΣήμερα πήγα σε ένα από τα καρτέρια μου στο Πικέρμι απλά για να ξεσκασει το σκυλάκι, μόνο γι'αυτό εξάλλου πάω πλέον. Πέρασαν τρεις και τις πήρα και τις τρεις, οι δύο σε πολύ μεγάλες αποστάσεις, με ΑΖ20. Δεν έχει να λέει, θα μπορούσα να είμαι και ατουφεκιστος. Να είδα σύνολο 5 πουλιά... Ακόμα και τα τσονια ελάχιστα, μετρημένα στα δάχτυλα.
Να έρθω με το τρακτερι, αν δεν έχει πουλιά να ρίξουμε ένα φρεζαρισμα???Κεντρική Εύβοια , τοποθεσία στ'αμπελι.... κοπιαστε αύριο να χασμουριομαστε όλοι μαζί....
Ρε πήγαινε κλεισου στο μοναστήρι μέχρι 28/2 να σωθείς!Εκεί για να πάω πρέπει πρωτα να πάω μέρα για να δω πως είναι το μέρος ευχαριστώ πάντως!
Μετά το τηλέφωνο περιμένω να μου δώσεις το καρτερι και άσε τα μοναστήρια.Ρε πήγαινε κλεισου στο μοναστήρι μέχρι 28/2 να σωθείς!
Το έχουν φρεζαρει τα γρουνια!!!Να έρθω με το τρακτερι, αν δεν έχει πουλιά να ρίξουμε ένα φρεζαρισμα???
Και τι πήρες από όλα αυτά???Σήμερα είχε μετακίνηση και τσίχλες και κοτσιφια και παπιά
Την γνωστη φωτο τουΚαι τι πήρες από όλα αυτά???
Θύμισε μέρες Νοέμβριου μιτσο δεν ντουφέκισα τσίχλες είχα πάει για παπιά .Και τι πήρες από όλα αυτά???