Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πρωί μέχρι 7 πάρα είχε βροχη και με 20250118_100123.jpg λαχταρισε λιγάκι.Καμια δεκαριά τσίχλες φάνηκαν μαζί με τις μαύρες ,αλλά όταν ήμουν πάνω έβγαιναν κάτω και το αντίθετο ,τελικά έριξα 5 φυσιγγια και πήρα δύο τσίχλες ,πάλι καλά γιατί δεν περπαταγε κάνεις να ανεμισουν ότι ήταν πιασμένα.

Το πρωί μέχρι 7 πάρα είχε βροχη και με View attachment 95156 λαχταρισε λιγάκι.Καμια δεκαριά τσίχλες φάνηκαν μαζί με τις μαύρες ,αλλά όταν ήμουν πάνω έβγαιναν κάτω και το αντίθετο ,τελικά έριξα 5 φυσιγγια και πήρα δύο τσίχλες ,πάλι καλά γιατί δεν περπαταγε κάνεις να ανεμισουν ότι ήταν πιασμένα.
Για τα δεδομένα είναι μιά χαρά. Μακάρι και αύριο στο Σούλι Κορινθίας να φανεί κάτι. .pray to God.

Επιστροφή από Μόδι, όχι ο αναμενόμενος κόσμος παράδοξος...ίσως αύριο.
Ο καιρός αρκετά καλός από πουλιά όμως πήραμε τα τρία μας. 3 άτομα σύνολο 13 πουλιά κ 4-5 χαμένες.

Έχει καταντήσει αηδία να κάνεις 300 χιλιόμετρα για 5 πουλιά έκαστος

Ο καιρός αρκετά καλός από πουλιά όμως πήραμε τα τρία μας. 3 άτομα σύνολο 13 πουλιά κ 4-5 χαμένες.

Περπατητό ή καρτέρι?

Για τα δεδομένα είναι μιά χαρά. Μακάρι και αύριο στο Σούλι Κορινθίας να φανεί κάτι. .pray to God.
Το έφαγε το χιόνι Γιώργο μέχρι και στον κάμπο της Βελίνας. Κάτι λίγες δεντρότσιχλες τις άκουσα χθες το μεσημέρι που είχα πάει στα 1100 μέτρα με τα παιδιά

Για τα 300 χλμ θα συμφωνήσω απόλυτα. Για τα 5 πουλιά έκαστος, μέσα στο φετινό κακό, μια χαρά (περίπου....)!
Τουλάχιστον απολαύσατε έναν καλό χειμωνιάτικο καιρό.

Επιστροφή από Μόδι, 3 άτομα, μόνο καρτέρι… κραταμε την επαφή με τη φύση, τη θέα του μισο χιονισμένου Παρνασσού, τον καφέ, τις τυρόπιτες και το καλαμπούρι με τα παιδιά … για το κυνηγι δεν θα κάνω σχόλιο, το έχω ήδη ξεχάσει … ;)

Ειμαι αυτες τις μερες τρικαλα καλαμπακα ελατη περτουλι χωρις οπλο.εκδρομη με την οικογένειά.δεν εχω δει τσιχλα ουτε για δείγμα.πανω εχει αρκετο χιονι κ δεν πεταει τιποτα αλλα περιμενα χαμηλα στο ξεχιονο να δω καμια χοντρη.μονο κατι κοτσυφια παιζουνε

Status
Not open for further replies.
Back