Τσίχλα-Κοτσύφι-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρώτη φορά είδα τα πουλιά να φεύγουν από τα 200-300 μέτρα και μόνο με την υποψία ότι πλησιάζει άνθρωπος!
Και μάλιστα να παίρνουν τέτοιο ύψος ασφαλείας.
Στην αρχή είπα ότι είναι τυχαίο , αλλά μετά είδα ότι το έκαναν όλα.
Πραγματικά άξιο έρευνας το φαινόμενο.
Και δεν έχει να κάνει αν είναι τουφεκισμενα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή τουφεκισμενα είναι.

IMG_20250119_122901.jpg

Γιατρέ σου έχει κάνει τίποτα ο Τασούλας? Γιατί γλάστρα θα είναι αλλά από την σαλουφα Woke γλάστρα που είχαμε για πτδ να σου πω το θεωρώ και αναβάθμιση. Αν και στεναχωρηθηκα που δεν πρότεινε Βαγγέλη Μπενιζελο....
Τίποτε φυσικά φίλε μου.Όμως τον παρατηρούσα από χρόνια στη Βουλή και δεν μου άρεσε καθόλου το τάχα high στυλ που μιλούσε καθώς και η ειρωνία προς βουλευτές,που συνοδεύονταν και από το αφ'υψηλού ύφος του.Άσε που όσες καταγγελίες έκαναν οι χαροκαμμένοι γονείς των Τεμπών,τις κράτησε στο συρτάρι του! :mad: Όσο για τον Τούρκογλου-Βενιζέλο υποθέτω θυμάσαι ότι ''ΞΕΧΑΣΕ'' το στικάκι της λίστας Λαγκάρντ στο συρτάρι του.Αδερφέ,όλοι είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλο....hair.

Όσο δεν κάνει παγώνιες φέτος έτσι θα πάει, σκόρπια τα πουλιά και δεν θα κουνιούνται, μόνο περπατητο και το απόγευμα θα περνάνε όλα αργά.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης,και χωρίς φαινόμενα,έχει το πρωί και αργά το βράδυ -1 με -2 βαθμούς Κελσίου δλδ ψόφο!Πόσο πιο κάτω να πάει,αναρωτιέμαι,η θερμοκρασία για να έρθουν τσιχλοκότσυφα; .think.

Σκοτώνει καλά ακόμα ο Βωσσος. :cool: κουτί 15 ετιας,με παγωνιά κ 0 βαθμούς το πρωί Αμφίκλεια View attachment 95178
Ρε φιλε εκλαψα με το κουτι.μου.ξυπνησες αναμνησεις τι φυσεκι ηταν αυτο.εγω τοτε εριχνα τα διασποράς του γιατι εριχνα με ενα παλιοποζε.με.σταθερα που ειχα.να σαι καλα

Στην πόλη της Θεσσαλονίκης,και χωρίς φαινόμενα,έχει το πρωί και αργά το βράδυ -1 με -2 βαθμούς Κελσίου δλδ ψόφο!Πόσο πιο κάτω να πάει,αναρωτιέμαι,η θερμοκρασία για να έρθουν τσιχλοκότσυφα; .think.
Έχει ελιές στην Θεσσαλονίκη?

Έχει ελιές στην Θεσσαλονίκη?
Μέσα στην πόλη φυσικά ελάχιστες.Ένα γύρο όμως πλησίον της πόλεως έχει.Και κάτι αξέχαστο:θυμάμαι το 1993,φοιτητής εγώ τότε,είχαν μπει ΜΕΣΑ στην πόλη και στα πάρκα της γειτονιάς μου ΠΟΛΛΕΣ γερακότσιχλες κυρίως!!Ήταν μια φοβερή τσιχλοχρονιά,για εδώ πάνω τουλάχιστον.Δυστυχώς εγώ λόγω των Κλινικών πολύ λίγες φορές μπόρεσα να πάω με τους τότε μεγάλους... 😿 😿 :(

... το τάχα high στυλ που μιλούσε... ... η ειρωνία προς βουλευτές... ... .... το αφ'υψηλού ύφος του... ... όσες καταγγελίες έκαναν οι χαροκαμμένοι γονείς των Τεμπών,τις κράτησε στο συρτάρι του...
Άρα ιδανική επιλογή για πρόεδρος της Ελληνικής "δημοκρατίας" .

Last edited:
Σήμερα είχε πρωινό καρτέρι και περπατητό γύρω στα 4χλμ μόνος αφού ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η έξοδος με τον κολλητό. Πουλιά είχε αρκετά αλλά δεν έπαιξαν καθόλου. Πλησίον Μ.Βάλτου. Δυστυχώς και δύο χαμένες

View attachment 95180
Πόση βελτίωση έχεις δεί με το κικς σε σχέση με τα εργοστασιακά τσοκ;

Status
Not open for further replies.
Back