Ούτε στο περπατητό Γιώργο;Πρωινό καρτέρι και στην συνέχεια περπατητό στο Χιλιομόδι Κορινθίας.
Κυνηγάω πάνω από 40 χρόνια τέτοια κατάντια δεν έχω ξαναζήσει.
ΘΡΗΝΟΣ κυριολεκτικά
![]()
![]()
Μιχάλη δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα.Ούτε στο περπατητό Γιώργο;
Τίποτε φυσικά φίλε μου.Όμως τον παρατηρούσα από χρόνια στη Βουλή και δεν μου άρεσε καθόλου το τάχα high στυλ που μιλούσε καθώς και η ειρωνία προς βουλευτές,που συνοδεύονταν και από το αφ'υψηλού ύφος του.Άσε που όσες καταγγελίες έκαναν οι χαροκαμμένοι γονείς των Τεμπών,τις κράτησε στο συρτάρι του!Γιατρέ σου έχει κάνει τίποτα ο Τασούλας? Γιατί γλάστρα θα είναι αλλά από την σαλουφα Woke γλάστρα που είχαμε για πτδ να σου πω το θεωρώ και αναβάθμιση. Αν και στεναχωρηθηκα που δεν πρότεινε Βαγγέλη Μπενιζελο....
Πες κ για τη φουρναρισα γιωργηΞέχασα να αναφέρω ότι τα ..... θηράματα που έφερα σπίτι ήταν ωραιότατα cheese cake από τοπικό φούρνο της περιοχής.
Οσοι περάσετε από εκεί τα προτείνω ανεπιφύλακτα.
Στην πόλη της Θεσσαλονίκης,και χωρίς φαινόμενα,έχει το πρωί και αργά το βράδυ -1 με -2 βαθμούς Κελσίου δλδ ψόφο!Πόσο πιο κάτω να πάει,αναρωτιέμαι,η θερμοκρασία για να έρθουν τσιχλοκότσυφα;Όσο δεν κάνει παγώνιες φέτος έτσι θα πάει, σκόρπια τα πουλιά και δεν θα κουνιούνται, μόνο περπατητο και το απόγευμα θα περνάνε όλα αργά.
Ρε φιλε εκλαψα με το κουτι.μου.ξυπνησες αναμνησεις τι φυσεκι ηταν αυτο.εγω τοτε εριχνα τα διασποράς του γιατι εριχνα με ενα παλιοποζε.με.σταθερα που ειχα.να σαι καλαΣκοτώνει καλά ακόμα ο Βωσσος.κουτί 15 ετιας,με παγωνιά κ 0 βαθμούς το πρωί Αμφίκλεια View attachment 95178
Έχει ελιές στην Θεσσαλονίκη?Στην πόλη της Θεσσαλονίκης,και χωρίς φαινόμενα,έχει το πρωί και αργά το βράδυ -1 με -2 βαθμούς Κελσίου δλδ ψόφο!Πόσο πιο κάτω να πάει,αναρωτιέμαι,η θερμοκρασία για να έρθουν τσιχλοκότσυφα;![]()
Το 32αρι του κορυφή!Σκοτώνει καλά ακόμα ο Βωσσος.κουτί 15 ετιας,με παγωνιά κ 0 βαθμούς το πρωί Αμφίκλεια View attachment 95178
Έχει στα λαδάδικαΈχει ελιές στην Θεσσαλονίκη?
Μέσα στην πόλη φυσικά ελάχιστες.Ένα γύρο όμως πλησίον της πόλεως έχει.Και κάτι αξέχαστο:θυμάμαι το 1993,φοιτητής εγώ τότε,είχαν μπει ΜΕΣΑ στην πόλη και στα πάρκα της γειτονιάς μου ΠΟΛΛΕΣ γερακότσιχλες κυρίως!!Ήταν μια φοβερή τσιχλοχρονιά,για εδώ πάνω τουλάχιστον.Δυστυχώς εγώ λόγω των Κλινικών πολύ λίγες φορές μπόρεσα να πάω με τους τότε μεγάλους...Έχει ελιές στην Θεσσαλονίκη?
Άρα ιδανική επιλογή για πρόεδρος της Ελληνικής "δημοκρατίας" .... το τάχα high στυλ που μιλούσε... ... η ειρωνία προς βουλευτές... ... .... το αφ'υψηλού ύφος του... ... όσες καταγγελίες έκαναν οι χαροκαμμένοι γονείς των Τεμπών,τις κράτησε στο συρτάρι του...
Κεχρολόγος στο Χιλιομόδι.Πες κ για τη φουρναρισα γιωργη
Αχαχαχαχα τα ξερεις τα κολπα βλεπωΚεχρολόγος στο Χιλιομόδι.
Πόση βελτίωση έχεις δεί με το κικς σε σχέση με τα εργοστασιακά τσοκ;Σήμερα είχε πρωινό καρτέρι και περπατητό γύρω στα 4χλμ μόνος αφού ακυρώθηκε τελευταία στιγμή η έξοδος με τον κολλητό. Πουλιά είχε αρκετά αλλά δεν έπαιξαν καθόλου. Πλησίον Μ.Βάλτου. Δυστυχώς και δύο χαμένες
View attachment 95180