Γι'αυτό δεν εμφανίζεται; Έχει λιποθυμήσει κάπου;18 km και αν δεν κάνω λάθος 16.
Γι'αυτό δεν εμφανίζεται; Έχει λιποθυμήσει κάπου;18 km και αν δεν κάνω λάθος 16.
Χωρίς αυτές που πέσανε στο περιφραγμενο...18 km και αν δεν κάνω λάθος 16.
Χωνεύει το πουλάκι μου.Γι'αυτό δεν εμφανίζεται; Έχει λιποθυμήσει κάπου;
Μπα ...από την γουρουνοπουλα κάτι έπαθε..Γι'αυτό δεν εμφανίζεται; Έχει λιποθυμήσει κάπου;
Έχει τζάκι το καρτέρι του Κυριάκου?Κυριάκο βγάλε φωτογραφία στο τζάκι...
Δημητράκη πραγματικοί άνθρωποι ήμαστε.Χάλια.... Κουράγιο παιδιά!
Ρε Εωσφόρε...
Τι κόλπα κάνεις?
Θυμήθηκα κάτι τύπους που στρίμωχναν στο γλωσσίδι της αποθήκης μια παραπάνω σφαίρα!
6 φέτες ψωμί και μισό κιλό γουρνοπουλα και μια κοκα κολα zeroΟ Χάρης πόσες;
Εδώ πέρασαν τόσα που αποφάσισα να πάω για γουρούνι αύριο................Απογευματινό κάτι πέρασε σήμερα ολλα νέα πουλιά ανέβαιναν σβηστά...δύο άτομα 11 πουλιά .... Δύσκολο το μέρος χωρίς σκύλο δεν θα βρίσκαμε τίποτα
Είμαι κολονακι πινω καφεΓι'αυτό δεν εμφανίζεται; Έχει λιποθυμήσει κάπου;
Ω να σου...Μπράβο ρε παιδιά να περνάτε όμορφα!!18 χωρίς να κάνω βήμα.
Χιλιόμετρα λέει! Τον τζοκο του βαρεσε!Ω να σου...Μπράβο ρε παιδιά να περνάτε όμορφα!!
Ε ναι ρε 18 χιλ χτύπησαΧιλιόμετρα λέει! Τον τζοκο του βαρεσε!
Ελπιδοφόρο, αλλά μακριά μας.Απογευματινό κάτι πέρασε σήμερα ολλα νέα πουλιά ανέβαιναν σβηστά...δύο άτομα 11 πουλιά .... Δύσκολο το μέρος χωρίς σκύλο δεν θα βρίσκαμε τίποτα
Ηταν ολλα πουλιά σημερινα μιτσο θα εμφανιστούν και αλλού .... ( Πιστεύω). .αύριο που θα ξαναπάω μπορεί να μην δω τίποταΕδώ πέρασαν τόσα που αποφάσισα να πάω για γουρούνι αύριο................
Άσε ρε μαμουνιαρη... εμένα βρήκες?Ε ναι ρε 18 χιλ χτύπησα
Όχι σήμερα δεν περπάτησα
Λένε ότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....Αλλά φέτος έχει ψοφήσει και της έχουμε κάνει και τα σαράντα ήδη. Μην περιμένεις τίποτα. Από Φλεβάρη μήπως ανέβει κάνα πουλί και τον Μάρτη σίγουρα θα τις κάνουμε χαζι όπως πάντα.Ελπιδοφόρο, αλλά μακριά μας.