Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
η δικια μου φιλε δεν ειναι τανα ειναι απο σπιτι και σαν καλη κυρια και οικοδεσποινα που ειναι περιμενει 15 σεπτεμβρη να υποδεχτει τα περιστερακια να τους κανει παρτι
.yelling..yelling..yelling.

Θα σε χαλασει δηλαδη κανενα τρυγονακι;

Αν και ο ποπος της Μ2 μια χαρα ειναι.Του αλλουνου που την κραταει στα χερια του φαγουριζει!!
.congrats..congrats..congrats.......εεεεεεε τώρα τα παραλές λίγο, είναι που ξέρει και αφουγκραζεται τα μέρη.....buy buy. .buy buy..buy buy.
Όταν μια μέρα τον χειμώνα του είπα, καλά που δούλεψα εγώ το πρωί και σκαλωσα μερικά παπάκια γιατί αν περίμενα από εσάς θα ήμασταν αγραφοι, πήρε το σοβαρό του ύφος και μου λέει "άκου φίλε, δεν σημαίνει ότι επειδή σε πάτησαν δύο κοπάδια παπιά, πάει να πει ότι εσύ σκότωσες και μεις όχι. .." .buy buy..buy buy..buy buy.
Όπως καταλαβαίνεις εμείς όποτε βαράμε είμαστε τυχεροί τραχανοπλαγιαδες, εκείνος είναι ο γητευτής της φύσης.....hit.

Χθες ειπα οτι το πρωι ειχαν φανει κατι λιγα πουλια. Ε λοιπον το απογευμα ειχε παρα πολλα πουλια και πιαστηκαμε ολοι στον υπνο.sleepy.Ελαχιστοι ειχαν βγει και σε μερη οπως περυσι μιχαλιτσι,φλαμπουρα, και στο βαλτο εμπαιναν κοπαδια τρυγονια σωρηδον και δυστυχως μεχρι το βραδι ειχαν φυγει με αποτελεσμα σημερα να μην υπαρχει τιποτα... Καποιοι ελαχιστοι που ειχαν βγει εκαναν πανυγηρι και μπραβο τους...

Δεν φταιει ο Αρις ρε Βικτωρα!Η ....τανα η Μ2 τα κανει ολα!.sarcastic..sarcastic.
.RESPECT..sarcastic.
Περα απο την πλακα, εχει ενα "μαγικο" στησιμο αυτο το οπλο επανω μου που μου δινει τοσο τα ευκολα οσο και τα πολυ αυθορμητα πουλια...

Τώρα που θα της ανοίξει κι άλλο τον ποπο, να δείτε τι θα κάνει η M2....:cool:

Για πες,για πες!!

Μου ανανεωθηκε η ιδεα στο μυαλο μου μετα τον κωννο του Ψυλλακη που ειδα, να της κανω μια επιμηκυνση... Μετα τα τρυγονια παντως... ;)

.xm.... μικροί, μεγάλοι, στο καφενείο....yelling.

.congrats..congrats..congrats.......εεεεεεε τώρα τα παραλές λίγο, είναι που ξέρει και αφουγκραζεται τα μέρη.....buy buy. .buy buy..buy buy.
Όταν μια μέρα τον χειμώνα του είπα, καλά που δούλεψα εγώ το πρωί και σκαλωσα μερικά παπάκια γιατί αν περίμενα από εσάς θα ήμασταν αγραφοι, πήρε το σοβαρό του ύφος και μου λέει "άκου φίλε, δεν σημαίνει ότι επειδή σε πάτησαν δύο κοπάδια παπιά, πάει να πει ότι εσύ σκότωσες και μεις όχι. .." .buy buy..buy buy..buy buy.
Όπως καταλαβαίνεις εμείς όποτε βαράμε είμαστε τυχεροί τραχανοπλαγιαδες, εκείνος είναι ο γητευτής της φύσης.....hit.

Εεεεεεε φιλε διαβαζα στο καρτερι το πρωι αυτα που γραφεις κ πηρα 2 ηρεμηστικα... .hair..sarcastic.
Δεν φταιει κανενας αλλος, εγω φταιω που σας στηνω να εκτελειτε τα πεναλτι κ βγαζετε κ γλωσσα... Ε βεβαια στον Εβρο αμα μπει κανα κοπαδι αναμεσσα μας τα βρας ολα εσυ... Εμεις τους ριχνουμε στραγαλια....hair..sarcastic.
Κ ρε φιλαρακι τι εξυπναδες λες ακριβως? Δεν σου ειπα εχθες θα παω στο μερος που ειχαμε δει να τουφεκισω 2-3 πουλια που θα εχουν ηρεμησει κ αρχισες να μου λες, ¨μην πας εκει, πηγαινε παραπερα, τσαμπα κοπος κτλ κτλ¨....hair.
Σε καθιστουν τραχανοπλαγια αυτα που λες... .yelling.

Βολτα κ σημερα, καποια τρυγονακια εχουν πιασει στον καμπο απο εχθες, αλλα δεν μου βγηκε κανενα... Θα τα δουλεψω το απογευμα με ησυχια μου φαινεται... :)

Χθες ειπα οτι το πρωι ειχαν φανει κατι λιγα πουλια. Ε λοιπον το απογευμα ειχε παρα πολλα πουλια και πιαστηκαμε ολοι στον υπνο.sleepy.Ελαχιστοι ειχαν βγει και σε μερη οπως περυσι μιχαλιτσι,φλαμπουρα, και στο βαλτο εμπαιναν κοπαδια τρυγονια σωρηδον και δυστυχως μεχρι το βραδι ειχαν φυγει με αποτελεσμα σημερα να μην υπαρχει τιποτα... Καποιοι ελαχιστοι που ειχαν βγει εκαναν πανυγηρι και μπραβο τους...
Το πουστικο το τρυγονι, ετσι ειναι νεραιδοπουλι κ αρρωστια... .RESPECT.

Πρωινο ξυπνημα σημερα, ουτε που μας εκανε την εμφανιση του. Ακουστηκαν μελισσοφαγοι, και μεμονωμενες τουφεκιες αλλα μαλλον σε κοτσυφια. Απο συζητησεις που εκανα με αλλους κυνηγους, χτες ψιλοφανηκε κατι, οχι σπουδαια πραματα ομως

Νοτια Κέρκυρα σήμερα είδαμε καμμία 20ρια πουλιά σύνολο, δεν μπόρεσα να τουφεκισω κανένα. Είχε λίγα κλαρωμενα από το βράδυ και έκαναν αλλά λίγα την εμφάνιση τους με τον ήλιο. Πάντως στο μέρος αυτό σπάνια βλέπεις πουλιά πριν τις 5 του Σεπτέμβρη. Τα παιδιά που είχαν πάει και χθες μου είπαν ότι χθες ήταν λίγο καλυτερα

Last edited:
Bολτα σε ενα ησυχο σημειο το απογευμα, ειδα 4-5 πουλια διασπαρτα... Δυο μου βγηκαν και τα πηρα ωραια μονοτουφεκα, το ενα στα 15 μετρα κ το αλλο πατημενα 50... Κενταει η ...τανα η Μ2... :)

και μετα λες γιατι σε λεμε τρυπα.........buy buy..buy buy..hair.

και μετα λες γιατι σε λεμε τρυπα.........buy buy..buy buy..hair.
Φιλε το "τρύπας" ειναι παρεξηγησιμο να ξερεις... .ha ha ha..ha ha ha..hair..sarcastic.
Οταν κατι συμβαινει επαναλμβανομενα φιλαρακι παυει να ειναι τυχη... .buy. Φαγωθηκατε ολοι... .hair..sarcastic.
Το απογευμα λεω να παω να στηθω σε ενα δασακι, δινει κ κατι χαζοβροχουλες, μπορει να ερθει κανενα για κουρνια... Το σκεφτομαι ακομα...

Status
Not open for further replies.
Back