η δικια μου φιλε δεν ειναι τανα ειναι απο σπιτι και σαν καλη κυρια και οικοδεσποινα που ειναι περιμενει 15 σεπτεμβρη να υποδεχτει τα περιστερακια να τους κανει παρτι
![]()
Θα σε χαλασει δηλαδη κανενα τρυγονακι;
η δικια μου φιλε δεν ειναι τανα ειναι απο σπιτι και σαν καλη κυρια και οικοδεσποινα που ειναι περιμενει 15 σεπτεμβρη να υποδεχτει τα περιστερακια να τους κανει παρτι
![]()
Αν και ο ποπος της Μ2 μια χαρα ειναι.Του αλλουνου που την κραταει στα χερια του φαγουριζει!!
οχιιιιιιιιι βεβαιααααΘα σε χαλασει δηλαδη κανενα τρυγονακι;
Ε αυτά είναι προσωπικά πράγματα....???????
Για πες,για πες!!
Αμα έχω κουράγιο να ξυπνησω...Για τους επιδοξους αυριανους καρτεριτζηδες,Τρικαλα βρεχει.
Πέσε κοιμησου, με βροχή δεν ταξιδεύει τίποταΑμα έχω κουράγιο να ξυπνησω...
Δεν φταιει ο Αρις ρε Βικτωρα!Η ....τανα η Μ2 τα κανει ολα!![]()
Τώρα που θα της ανοίξει κι άλλο τον ποπο, να δείτε τι θα κάνει η M2....![]()
Για πες,για πες!!
.xm.... μικροί, μεγάλοι, στο καφενείο...![]()
......εεεεεεε τώρα τα παραλές λίγο, είναι που ξέρει και αφουγκραζεται τα μέρη.....buy buy. .buy buy..buy buy.
Όταν μια μέρα τον χειμώνα του είπα, καλά που δούλεψα εγώ το πρωί και σκαλωσα μερικά παπάκια γιατί αν περίμενα από εσάς θα ήμασταν αγραφοι, πήρε το σοβαρό του ύφος και μου λέει "άκου φίλε, δεν σημαίνει ότι επειδή σε πάτησαν δύο κοπάδια παπιά, πάει να πει ότι εσύ σκότωσες και μεις όχι. .." .buy buy..buy buy..buy buy.
Όπως καταλαβαίνεις εμείς όποτε βαράμε είμαστε τυχεροί τραχανοπλαγιαδες, εκείνος είναι ο γητευτής της φύσης.....hit.
Το πουστικο το τρυγονι, ετσι ειναι νεραιδοπουλι κ αρρωστια...Χθες ειπα οτι το πρωι ειχαν φανει κατι λιγα πουλια. Ε λοιπον το απογευμα ειχε παρα πολλα πουλια και πιαστηκαμε ολοι στον υπνοΕλαχιστοι ειχαν βγει και σε μερη οπως περυσι μιχαλιτσι,φλαμπουρα, και στο βαλτο εμπαιναν κοπαδια τρυγονια σωρηδον και δυστυχως μεχρι το βραδι ειχαν φυγει με αποτελεσμα σημερα να μην υπαρχει τιποτα... Καποιοι ελαχιστοι που ειχαν βγει εκαναν πανυγηρι και μπραβο τους...
Φιλε το "τρύπας" ειναι παρεξηγησιμο να ξερεις... .ha ha ha..ha ha ha.και μετα λες γιατι σε λεμε τρυπα.........buy buy..buy buy.![]()
Μην το γελάς καθόλου..βγες στη ταρατσα , δασακι εχει πισω σου , μπορει να ερθει κανενα να κατσει στα ευκαλυπτα.....