Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τεο,παιρνοντας σκυλι,εμπλεξες!
Ειναι ευθυνη μεγαλη,φιλε!
Ειναι μελος,κανονικο της οικογενειας, και το μεγαλυτερο προβλημα θα το 'χεις,οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και "φυγει".
Υπαρχει μεγαλο δεσιμο,ανεξαρτητως κυνηγετικης τους αξιας!Δεν σου αφηνουν περιθωρια,να μην νιωσεις ετσι!
Χωρια που αμα μαθεις,κυνηγετικα,μαζι του....δεν θα κανεις χωρις!
Ο "αρκουδακος"μου, εφτασε αισιως τα 8 1/2 χρονια του και σκεφτομενος.....παθαινω ψυχοπλακωμα!
Δεν το λεω για να σε αποτρεψω!
Σκεψου μονο, τι επακολουθει.....
Εγω θα ξανααποκτησω!Αυτο το θεωρω δεδομενο,αν στεκομαι στα ποδια μου.Ευχομαι να αργησω πολυ πολυ να ψαχνω!!!

Ειναι μελος,κανονικο της οικογενειας, και το μεγαλυτερο προβλημα θα το 'χεις,οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και "φυγει".
Υπαρχει μεγαλο δεσιμο,ανεξαρτητως κυνηγετικης τους αξιας!Δεν σου αφηνουν περιθωρια,να μην νιωσεις ετσι!
Ο "αρκουδακος"μου, εφτασε αισιως τα 8 1/2 χρονια του και σκεφτομενος.....παθαινω ψυχοπλακωμα!
Εγω θα ξανααποκτησω!Αυτο το θεωρω δεδομενο,αν στεκομαι στα ποδια μου.Ευχομαι να αργησω πολυ πολυ να ψαχνω!!!

Με προλαβες.αν το σκυλι ζει μαζι σου στο διαμερισμα δενεσαι πολυ.

Στο εύχομαι να αργησεις αρκετά ωστε να μπει στο guiness ο αρκουδακος.
Έχει ενα κανισακι η κοπελιά μου, και βλέπω την αγάπη που του έχει, είναι μεγαλη ευθύνη και δέσμευση δεν παει πουθενα χωρίς το πατσαβουρι και είναι προβλημα. Δεν τον αφήνει πανω απο μια ωρα και σηκωνει τον κόσμο στο πόδι, δεν συμφωνω με το να ειναι το σκυλί ανεξέλεγκτο

Και σήμερα το απόγευμα άλλη μια βόλτα στο ίδιο μέρος, άκρα του τάφου σιωπή, κάτι τσαλαπετεινάκους είδα (5-6) που δείχνουν κάθοδο. Αλλά τα πουλιά που είναι οεο;
Άλλη μια κατάρριψη άσχημης κιόλας.

Bολτα σε ενα ησυχο σημειο το απογευμα, ειδα 4-5 πουλια διασπαρτα... Δυο μου βγηκαν και τα πηρα ωραια μονοτουφεκα, το ενα στα 15 μετρα κ το αλλο πατημενα 50... Κενταει η ...τανα η Μ2... :)

Οι φωτογραφιες σου ειναι..η μια καλυτερη απο την αλλη!για καδρο.

Bολτα σε ενα ησυχο σημειο το απογευμα, ειδα 4-5 πουλια διασπαρτα... Δυο μου βγηκαν και τα πηρα ωραια μονοτουφεκα, το ενα στα 15 μετρα κ το αλλο πατημενα 50... Κενταει η ...τανα η Μ2... :)

Το τσουκου τσουκου που λεγαμε.sarcastic..
Μπραβο ρε Αρι,Καλλιτεχνη!!!

Ωραιος μπραβο!!!!!!! Αρη και με της απιθανες σου φωτο

Ρε τι καταλαβαινεις, θα αφησεις κανενα να περασει και προς τα δω;

Ναι Γιάννη αλλα περιμένει και ο Ευριπίδης που εχει και αυτός .....τάνα. Μ2..sarcastic.
Δηλαδή του Άρη εινει πιο μεγάλη......τάνα; .sarcastic.
η δικια μου φιλε δεν ειναι τανα ειναι απο σπιτι και σαν καλη κυρια και οικοδεσποινα που ειναι περιμενει 15 σεπτεμβρη να υποδεχτει τα περιστερακια να τους κανει παρτι
.yelling..yelling..yelling.

Status
Not open for further replies.
Back