κατοχη σκετη νεκρα σημερα δεκα τουφεκιες σε ολοκληρο καμπο νεοχωρι τα ιδια συκοφαγια αρκετα
Παύλο, επειδή έχεις το μεράκι και ψάχνεσαι, διαβάζεις κτλ,ήθελα να σε ρωτήσω κάτι που αναρωτιέμαι. Υπάρχει περίπτωση να μην έχει μειωθεί το τρυγονι σαν πληθυσμός αλλά να έχει μειωθεί ο πληθυσμός που μεταναστεύει;
Υπάρχει δηλαδή περίπτωση τα πουλιά να τοπιαζουν πλέον κάτω από την Μεσόγειο βρίσκοντας εκεί τις συνθήκες εκείνες που άλλες εποχές αναζητούσαν στα βόρεια παράλια της Μεσογείου; Μήπως έχουν αλλάξει οι καλλιέργειες και δεν έχει λόγω να ανηφορισει πλέον την Μεσόγειο τον Απρίλιο ;
Ηταν ενα παλικαρακι εκει, κ το πηρε
Φυσικα και δεν ειναι για το θηραμα,Αρι!Δεν πηγα καν κατα κει Γιαννη να σου πω την αληθεια, ηταν κ νεος σε ηλικια, δεν πειραζει...
Ας μην το επαιζα Digweed με τα σφιχτα τσοκ.buy buy. να το επαιρνα,πρεπει να το ξυρισε ολο η τουφεκια γιατι μου εβγαλαν τα ματια τα πουπουλα κ δεν εβλεπα... Απο τη στιγμη που εφυγε τραυματισμενο δεν το χαρηκα καθολου...αν δεν το επαιρνε κανενας κ χανοταν θα στεναχωριομουν, τωρα δεν λεει τιποτα, εμεις να ειμαστε καλα να εχουμε την υγεια μας κ τρυγονια θα παρουμε...
![]()
Το καταλαβαινω Γιαννη, δικιο εχεις, ετσι ειναι το σωστο... Αλλα απο την αλλη θυμαμαι κ εμενα σε μικρη ηλικια να μου εχουν παρει 2-3 τετοια τρυγονια κ μαλιστα με το ετσι θελω κατι κατσαπλιαδες κ ειμαι λιγο επιφυλακτικος σε τετοιες περιπτωσεις... ¨Μετραω¨ κ τι ειναι ο αλλος...Φυσικα και δεν ειναι για το θηραμα,Αρι!
Καταλαβαινεις το πνευμα μου!
Ακομα περισσοτερο που ειναι νεο παιδι.Μαθησιακα.Υπαρχουν οι ηθικοι,αγραφοι νομοι!Ετσι κι αλλιως θα του το εδινες!
Και θα μαθαινε το σωστο!!
Υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις σκαγιωμένων θηραμάτων που μπορεί να τα καρπωθεί κάποιος πιο κάτω. Το θέμα είναι να μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και λογικοί, πρώτα με τον εαυτό μας και μετά με τους άλλους, κρίνοντας αν πραγματικά θα μπορούσαμε να πάρουμε το θήραμα στα χέρια μας, αν υπήρχε εκείνος ή όχι. Όποτε μου έχει τύχει να περνάει σκαγιωμένο πουλί από πάνω μου, η αλήθεια είναι ότι προβληματίζομαι τι πρέπει να κάνω. Εννοείται ότι αν έχει καθοδική πορεία προς το έδαφος δεν ρίχνω. Αν πετάει όμως παράλληλα και δείχνει ότι θα φύγει, μπορεί και να ρίξω. Τις περισσότερες φορές περιμένω να δω αν πλησιάσει ο άλλος, τι θα πει και μετά πάω να το πάρω.Ετσι κ αλλιως δεν καθισε στα 50 μετρα το τρυγονι, σχεδον 150 με 200 πεταξε τραυματισμενο κ επιασε...
Πονεμένη ιστορία το σκυλί, καταραμένο διαμέρισμα.Αμα παρεις σπριγκερ θα παιζεις με το σκυλο, τσεκαρισμενο. Αν ειναι τρελλη σαν τη δικια μου θα γινεται σιγουρα