Ολα γινονται Θεωφραστε ολοι καλοι χωρανε απλα θελει περισσοτερο κοπω οταν εισαι σε διαμερισμα......στο λεω εκ πειραςΠονεμένη ιστορία το σκυλί, καταραμένο διαμέρισμα.

Ολα γινονται Θεωφραστε ολοι καλοι χωρανε απλα θελει περισσοτερο κοπω οταν εισαι σε διαμερισμα......στο λεω εκ πειραςΠονεμένη ιστορία το σκυλί, καταραμένο διαμέρισμα.
Τεο,παιρνοντας σκυλι,εμπλεξες!
Ειναι ευθυνη μεγαλη,φιλε!
Ειναι μελος,κανονικο της οικογενειας, και το μεγαλυτερο προβλημα θα το 'χεις,οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και "φυγει".
Υπαρχει μεγαλο δεσιμο,ανεξαρτητως κυνηγετικης τους αξιας!Δεν σου αφηνουν περιθωρια,να μην νιωσεις ετσι!
Χωρια που αμα μαθεις,κυνηγετικα,μαζι του....δεν θα κανεις χωρις!
Ο "αρκουδακος"μου, εφτασε αισιως τα 8 1/2 χρονια του και σκεφτομενος.....παθαινω ψυχοπλακωμα!
Δεν το λεω για να σε αποτρεψω!
Σκεψου μονο, τι επακολουθει.....
Εγω θα ξανααποκτησω!Αυτο το θεωρω δεδομενο,αν στεκομαι στα ποδια μου.Ευχομαι να αργησω πολυ πολυ να ψαχνω!!!
Στο εύχομαι να αργησεις αρκετά ωστε να μπει στο guiness ο αρκουδακος.Τεο,παιρνοντας σκυλι,εμπλεξες!
Ειναι ευθυνη μεγαλη,φιλε!
Ειναι μελος,κανονικο της οικογενειας, και το μεγαλυτερο προβλημα θα το 'χεις,οταν ερθει το πληρωμα του χρονου και "φυγει".
Υπαρχει μεγαλο δεσιμο,ανεξαρτητως κυνηγετικης τους αξιας!Δεν σου αφηνουν περιθωρια,να μην νιωσεις ετσι!
Χωρια που αμα μαθεις,κυνηγετικα,μαζι του....δεν θα κανεις χωρις!
Ο "αρκουδακος"μου, εφτασε αισιως τα 8 1/2 χρονια του και σκεφτομενος.....παθαινω ψυχοπλακωμα!
Δεν το λεω για να σε αποτρεψω!
Σκεψου μονο, τι επακολουθει.....
Εγω θα ξανααποκτησω!Αυτο το θεωρω δεδομενο,αν στεκομαι στα ποδια μου.Ευχομαι να αργησω πολυ πολυ να ψαχνω!!!
Δεν φταιει ο Αρις ρε Βικτωρα!Η ....τανα η Μ2 τα κανει ολα!Ρε τι καταλαβαινεις, θα αφησεις κανενα να περασει και προς τα δω;
Ναι Γιάννη αλλα περιμένει και ο Ευριπίδης που εχει και αυτός .....τάνα. Μ2.Δεν φταιει ο Αρις ρε Βικτωρα!Η ....τανα η Μ2 τα κανει ολα!![]()
.xm.... μικροί, μεγάλοι, στο καφενείο...κ το αλλο πατημενα 50...
Ναι θα γινει μεγαλυτερη .. τανα!!!.xm.... μικροί, μεγάλοι, στο καφενείο...
Μπράβο φίλε μου ριχταρη και στα ταιρια τους .shake.
Τώρα που θα της ανοίξει κι άλλο τον ποπο, να δείτε τι θα κάνει η M2....![]()
η δικια μου φιλε δεν ειναι τανα ειναι απο σπιτι και σαν καλη κυρια και οικοδεσποινα που ειναι περιμενει 15 σεπτεμβρη να υποδεχτει τα περιστερακια να τους κανει παρτιΝαι Γιάννη αλλα περιμένει και ο Ευριπίδης που εχει και αυτός .....τάνα. Μ2.
Δηλαδή του Άρη εινει πιο μεγάλη......τάνα;![]()
???????Τώρα που θα της ανοίξει κι άλλο τον ποπο, να δείτε τι θα κάνει η M2....![]()