D
Deleted member 1
Η επόμενη συνταγή που θα δοκιμάσω είναι αυτή.
Να βράσουν μέσα στο κρασί.
Το σβήσιμο τσιγαρίσματος με κρασί είναι γνωστό. Το βράσιμο με κρασί ως μέσο να αφαιρεθούν μυρωδιές, επίσης ένας τρόπος. Κόκκινο γλυκό/ημίγλυκο κρασί μπορεί να αντικαταστήσει το ξύδι σε στιφάδο. Προσωπικό ρίχνω 1.5 ποτήρι νεού ΝΑΜΑ/Μαυροδάφνη αντί ξύδι. Επίσης στη γάστρα που θα μπει κυνήγι με πιπεριές, μπαχάρι, φρέσκια ντομάτα, πελτές κλπ. για να γίνει κοκκινιστό/καυτερό, ενίοτε ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί είναι καλύτερο από το νερό, με δεδομένο ότι τα λαχανικά αφηνουν υγρα. Εδω σε συνταγή αγριόχοιρου στιφάδο με πορτοκάλι (μαρμελάδα σπιτική). Εξαφάνισε το πορτοκάλι τη κάψα του κρεμμυδιού, χωρίς να γλυκίσει το φαγητό