Οχι βέβαιαΚοπέλια μη το χάσετε το μάζεμα....buy.
της ιερατικης εισαι???? ευλογησον πατερ την συνευρεσιν ταυτην με αγιον κρασον και αγιασμεναι λιχουδιαι δια την συνοδειαν τουτου ητοι κρασομεζεδοκατανυξη ητοι εσπερινο εκτροχιασμο.ΑΜΗΝ. αχ που εισαι ρε πανουτσο να με θαυμασειςΘα είναι μεγάλη αμαρτία τέκνον μου...pop..pop..pop.
της ιερατικης εισαι???? ευλογησον πατερ την συνευρεσιν ταυτην με αγιον κρασον και αγιασμεναι λιχουδιαι δια την συνοδειαν τουτου ητοι κρασομεζεδοκατανυξη ητοι εσπερινο εκτροχιασμο.ΑΜΗΝ. αχ που εισαι ρε πανουτσο να με θαυμασεις
.pop..pop..pop.
ουτως ειπειν ορθα εξεφρασθηςΕι ο Θεός μεθ' υμών ουδείς καθ' υμών” Ευρυπίδη .pop.
ο κυριος μετα σου τεκνον μουΔεν ανοίγετε κανένα άλλο θέμα λέω εγώ να ψάλλεται;;;;;;
Συνεταξάμην αδελφέο κυριος μετα σου τεκνον μου
Αααααααααααμηηηηηηηηηηηηννννννννο κυριος μετα σου τεκνον μου
και απεταξαμην τον δαιμων εκ των εσωΣυνεταξάμην αδελφέ
Πολύ ευχαρίστως Διονύση!Ξέρω έναν καλό Κρητικό τρελόγιατρο .Να τον στείλω στην συνάντηση σας;;;;
Ξέρω έναν καλό Κρητικό τρελόγιατρο .Να τον στείλω στην συνάντηση σας;;;;
στειλτον αλλα δεν εγγυωμαι για την μετεπειτα ψυχικη πορεια της υγειας τουΞέρω έναν καλό Κρητικό τρελόγιατρο .Να τον στείλω στην συνάντηση σας;;;;
πιο φτηνα ειναι με ryan αλλα οχι bryan. αμα γουσταρεις ρε φιλαρακι θα το κανουμε με την καρδια μαςΒάλτε ρεφενέ το καράβι να πάω να κάνω μια επιτόπια έρευνα