75 αρης τοσο! Οκ,μολις τον δω θα δωσω χαιρετισμους! Θα περασες καλα παντως,εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτο το στρατοπεδο.Πρέπει να είναι φίλε μου 75αρης τώρα; να του δώσεις χαιρετισμους απο τον Δημήτρη τον ψηλό πες του...έχω ακόμα σπίτι μου πολλές φωτογραφίες που τραβούσα απο συναντήσεις με ξένους αξιωματικούς στο αρχηγείο κ οσες δεν έβγαιναν καλές δεν του τις έδειχναποτε
Εννοείται ότι θα περάσεις να πάμε παρέα Νίκο.....πολλά κορίτσια θα έχεις μαζί;
Πολυ καλά πέρασα Γιάννη.είχαμε δωμάτια με 2 κρεβάτια μόνο με τουαλέτα μέσα κ φαγητό είχαμε απο την olympic catering...βέβαια με είχε φτιάξει το βύσμα μου ο τοτε υπουργός άμυνας που τώρα βρίσκετε στην ψειρου...ονόματα δεν λεμε75 αρης τοσο! Οκ,μολις τον δω θα δωσω χαιρετισμους! Θα περασες καλα παντως,εχω ακουσει τα καλυτερα γι αυτο το στρατοπεδο.
10 λεπτά έξω από το Ηράκλειο, να φέρω την κλούβα να φορτώσουμε από Λασίθι;;;
απαπα. πολυ αγριες διαθεσεις βλεπω. κοριτσια φορτωματα, αρχιζω και φοβαμαι τη παντοφλα που λεει ο βικτωρας. νομιζω οτι θ απαγορευτει η φωτογραφηση10 λεπτά έξω από το Ηράκλειο, να φέρω την κλούβα να φορτώσουμε από Λασίθι;;;
νικολη κανονισε τα κοριτσια να ειναι του χαβαλε γιατι αλλιως τη βαψαμε
Νικολή θες την αποψη μου.
Στην αντροπαρεα για φαι ποτό κ περιξ κυνηγιού μην πάρεις θυληκα.
Η δεν θα πειτε για κυνηγι η θα ξεπερασετε το οριο![]()
Να αλλάξεις κωδικό φίλε μου να μην δει τις φωτογραφίες ή γυναίκααπαπα. πολυ αγριες διαθεσεις βλεπω. κοριτσια φορτωματα, αρχιζω και φοβαμαι τη παντοφλα που λεει ο βικτωρας. νομιζω οτι θ απαγορευτει η φωτογραφηση
Πιο όριο; καρποσης;είναι απεριόριστο το νούμερο στο συγκεκριμένο θήραμαΝικολή θες την αποψη μου.
Στην αντροπαρεα για φαι ποτό κ περιξ κυνηγιού μην πάρεις θυληκα.
Η δεν θα πειτε για κυνηγι η θα ξεπερασετε το οριο![]()
Γατάκια τσιμπησατεΠιο όριο; καρποσης;είναι απεριόριστο το νούμερο στο συγκεκριμένο θήραμα![]()
ασε ρε.τι νομιζεις οτι τρωμε? χαλουμι?Γατάκια τσιμπησατε
Την νυκτα ολα επιτρεπονται..τιποτα δεν απαγορεύεται. .αιιιιι
Για πες μου τα δρομολόγια -Πειραιά-Χανιά- του MINOAN LINE για 22 Οκτ. 2016 με ανοιχτή την επιστροφή...![]()
Ο Βίκτωρας θα πάρει......Ξανα πάρε παρουσίες Μύρο !