Σκοπευτήριο Καλαμάτας (Άρτεμις)

Ρέ φιλαράκι εξήγησε μου, πως γίνεται αυτό το "σπαστικουλι" πέταγμα του όπλου ένα χιλιοστό πριν πατήσεις, να το κάνεις μόνο στο σκοπευτήριο και όχι στο κυνήγι; .xm.
Αυτό είναι ρε φίλε που δεν σκεπάζεις τον δίσκο; Εσύ έχεις υποσυνείδητα την τάση να τον σκεπάζεις περισσότερο από μένα τον δίσκο. :cool:
 
Φιλαρακι εγω δεν μπαινω ευκολα σε καλουπια οποτε ασε τις περιεργες ερωτησεις... .guitar. Κ κοιτα να μαθαινεις σκηνοθεσια με την καμερα... .RESPECT.
Περα απο την πλακα, η καμερα ειναι φοβερο εργαλειο... Παρατηρωντας το βιντεο βλεπω οτι εχωντας αφησει ελαφρα μπροστοβαρο επιτηδες το οπλο για το κυνηγι, στο σκοπευτηριο κατα την επωμιση η καννες πολλες φορες κανουν μια κινηση προς τα κατω πριν αρχισουν να ακολουθουν το δισκο... Θελει δουλεμα αυτο...
Που τον σκεπασα ακριβως το δισκο? Στις εισερχομενες? Στα αλλα δεν βλεπω κανενα σκεπασμα, σαν εικονα εχω κατι σαν "επαφη" της πορειας του με τη ριγα του οπλου μου...
Αυτο το "νευρικο" πεταγμα που το κανω κ με την καραμπινα δεν ξερω τι ειναι, στην καμερα το καταλαβαινω, υποσεινηδητα οχι...
 
η καννες πολλες φορες κανουν μια κινηση προς τα κατω πριν αρχισουν να ακολουθουν το δισκο... Θελει δουλεμα αυτο...
ολοι σχεδόν οι δεξιοχειρες κυνηγοι εχουν αυτό το ελατωμα , σηκωνουν πρωτα το οπλο με το δεξι και μετα το αριστερο παει στο πιατο η το αριστερο δεν κανει τιποτα και το δεξι οδηγει από πισω , θελει πολλη δουλεια στο σπιτι να μαθεις να σερβιρει αλλα και να οδηγει το αριστερο χερι πρωτα τις κανες στο πιατο , μερικοι δάσκαλοι τονιζουν την αναγκαιοτητα αυτου , μερικοι ισχυρίζονται ότι το εμπρος χερι είναι απλως ακουμπιστηρι και τιποτα άλλο
 
Last edited:
Φωτη θα θελει κυαλια για να με δει ο φιλος μου... .yelling.



Ευριπιδη θα σου στειλω μια διευθυνσουλα στην Αθηνα να στειλεις τα κυαλια... Ελπιζω να εχουν μεγαλο ζουμ μονο γιατι ειναι αμαρτια να χανει το παιδακι το θεαμα... .yelling.
Ευρυπιδη μαζι με τα κυαλια στην Αθηνα, στειλε κ εναν κουβα στον Βικτωρα, γιατι για ταμειο δεν ειναι σιγουρα ετσι οπως πονταρει....yelling..yelling..yelling..yelling.
Εεεεεεεεε Βικτωρα να ξερεις οτι κ με ενα χερι να ριξω τον εχω για πλακα τον... "paidaki" though....yelling..sarcastic..sarcastic.

Επειδή μάλλον τελείωσες με τις βαρύγδουπες δηλώσεις, όταν πρώτα ο Θεός κατέβω στην Καλαμάτα, θα παίξουμε ένα shoot off τα δυό μας.
Για να του δώσουμε και λίγο suspense, οι όροι θα είναι οι εξής:
1) Φυσίγγια 24γρ trap 7,5
2) Τσοκαρίσματα full-full
3) Διαιτητής ο Δημητράκης (Dimitris07)
4) Τους δίσκους θα τους πατάει ο Νίκος.
Ο χαμένος θα κεράσει την ποικιλία το βράδυ στην παραλία. Είσαι μέσα γατάκι ... ; .yelling..my man..sarcastic.
 
Ο χαμένος θα κεράσει την ποικιλία το βράδυ στην παραλία. Είσαι μέσα γατάκι ... ; .yelling..my man..sarcastic.

Εχω καιρο να φαω ποικιλια κ ουζακι... .eat.
Ρε φιλαρακι εγω δεν εχω foul-foul στο δικανο, δεν το παιζω σκοπευτης σαν εσενα τι να κανω .hair.(παρεπιπτωντος Χρηστο το foul στο 725 ειναι το μονο σωστο τσοκ που εχει συφιξη ακριβως 1,00 .hit.) ... Ακου εκει, εφτιαξες τους ορους, θα μας πεις κ τι τσοκ θα βαλουμε, κανονισες και διαιτητη και συντονιστη πατηματος... .buy buy.
Ωραια εγω θα διαλεξω ωρα τοτε... :D Κυριακη μεσημερακι κατα τις 12, να βαραει ετσι ο ηλιος ωραια, να εχει κ 32 βαθμους, το αγαπημενο σου... .hit..yelling..sarcastic..sarcastic.
Για να χαρεις λιγο, να σου πω οτι εχθες που πηγα μια βολτα το απογυεματακι εχασα κ τις 3 φορες που βγηκε το πιατο που ερχεται ρουαγιαλ κ κανει ανεμοπορια απο πανω σου... .buy buy. 30 πουλες εχω ριξει, αυτο το πιατο δεν το εχω χασει ουτε μια φορα... .hit. Σαν μπακαλης εριχνα εχθες....hair.
Ποτε ειπαμε κατεβαινεις? Κατσε να φτιαξω κανα σχηματακι λιγο φωτια να εχει ενδιαφερον... .my man.
 
Αρι να ξερεις πως ο γιωργος ειναι σε πολυ καλη φορμα...η μονη σου ελπιδα ειναι να τον ματιασω εγω;) με το αναλογο δελεαρ φυσικα!
Mμμμμμ... Καταλαβα.... .ha ha ha. Ηλια δεν εχουμε γνωριστει απο κοντα (ελπιζω να γινει συντομα .shake hands. ) αλλα να ξερεις φιλε οτι η μονη ελπιδα του Γιωργου ειναι να ματιασεις εμενα... .hair..yelling. Οποτε ξεκινα σιγα σιγα γιατι θα πρεπει να σκισει ο Τσιπρας τα μνημονια κ να γυρισει ο κοσμος αναποδα για να καταφερει να με νικησει... .yelling..sarcastic..sarcastic.
 
Back
Top