Δοκιμάζω ένα Perazzi Sc1 με κάννες που έφτιαξε από την αρχή ο Κώστας ο Λίακος με σταθερά τσοκ 2/2 και 81cm.Ωπα... για πες τι δοκιμαζεις
Δοκιμάζω ένα Perazzi Sc1 με κάννες που έφτιαξε από την αρχή ο Κώστας ο Λίακος με σταθερά τσοκ 2/2 και 81cm.Ωπα... για πες τι δοκιμαζεις
Σατανά μην τα μαρτυράς όλα..BAIKAL δοκιμάζει
Αυτα ειναι. Τελος του μηνα θα του στειλω του Λιακου το Zoli για να το σκαλισειΔοκιμάζω ένα Perazzi Sc1 με κάννες που έφτιαξε από την αρχή ο Κώστας ο Λίακος με σταθερά τσοκ 2/2 και 81cm.
Για καθιστά το θέλω.για καθιστά κάλο είναι..
Και να πεις Λεωνιδα ότι δεν έχουμε μέρη να γίνει κάτι ανάλογο ; Δυστηχως κοιτάνε τον τουρισμό του Greek salad και gyro (όχι ότι τα κατηγορώ αλοιμονο )αλλά γιατί να μην έχουμε και σκοπευτικό τουρισμό στο τέλος της κανονικής σαιζον ; Εδώ ένας Άγιος Δομήνικος κσι έχει αυτό αλλά θα μου πεις έχουν ριξει λεφτά Αμερικανοί , Ευρωπαίοι .
https://www.casadecampo.com.do/experiences/sports/shooting-center/
Είμαστε πολύ πίσω σε θεματικό τουρισμό λόγω της κρίσης απ' το 2008-2009 κι έπειτα, αλλά και λόγω νοοτροπίας (ακόμα προσπαθούμε να ξεπουλήσουμε το συρτάκι, τον ήλιο και τη θάλασσα απ' το '60)..
Αν διαβάσετε την ιστορία του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου για το πόσα χρόνια και το τι πέρασε μέχρι να πάρει την άδεια για το Costa Navarino, δηλαδή να του επιτραπεί να δαπανήσει (φυσικά με απώτερο σκοπό το κέρδος) τα ωραία του εκατομμυριάκια και να αναβαθμίσει όλη την περιοχή και την Ελλάδα στο πεδίο κυρίως του θεματικού τουρισμού, στην προκειμένη το γκολφ, θα καταλαβαίνατε πόσο δίκιο έχει ο Βίκτωρας που μιλάει για αρτηριοσκληρωση των υπευθυνων και μικροσυμφεροντα (γιατί εμείς εδώ θέλουμε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα).Δεν πασχουμε απο ιδεες, απο αρτηριοσκληρωση των υπευθυνων πασχουμε, και μικροσυμφεροντα.
Εσένα όλα καθιστά σου φαίνονται...Για καθιστά το θέλω.![]()
το ήξερα ότι την ψοφάς την φάσσα στο ξεράδιΓια καθιστά το θέλω.![]()
Σε ευχαριστώ πολύ χρηστο Τακηγια εκεί είσαι άρχοντας![]()
Χρωστάς καφέ κέρασμα κ ΡιγκοView attachment 26932
Mehelba άιντε να τον πούμε Μεχέλμπα
το μπουχέλμπα μου βγήκε σαν υποτιμητικό , κάτι σαν μπουχέ....α , οπότε φίλε μισό δικό μου λάθος , μισό δικό σου ..........![]()
σιγά μην κεράσω καφέ ,Χρωστάς καφέ κέρασμα κ Ριγκο
Με το μπερετα ρίχνεις σκητ ;Μαλακάσα σήμερα 9 πούλες σκήτ κ 1,5.. κόμπακ...
Ηρεμία...
Ναι.Κόμπακ δεν μπορώ.Με το μπερετα ρίχνεις σκητ ;
Σαν να κατασκευάστηκαν για το σκητ αυτά τα όπλαΝαι.Κόμπακ δεν μπορώ.
Τρέχει πολύ.Προσπάθησα αρκετά αλλά δεν μπορώ.
Στο σκήτ δεν το χορταίνω.
Το 694 σε 81 που έριξα έναν βατήρα κομπακ μου έρεσε.Σαν να κατασκευάστηκαν για το σκητ αυτά τα όπλα
Τα 81ποντα είχαν 1500γρ κάννες?Το 694 σε 81 που έριξα έναν βατήρα κομπακ μου έρεσε.
Και το 692 σε 81.
Το 76 μου πέφτει λίγο ελαφρύ.
1565? to 694 και λίιγο ποιό κάτω το 692(1540). Το 76 μου 1435 και 986γ βάση.Τα 81ποντα είχαν 1500γρ κάννες?
1450 γρ. στα 81 εκ. με εσωτερικά τσοκ έχει το DT10 μου.1565? to 694 και λίιγο ποιό κάτω το 692(1540). Το 76 μου 1435 και 986γ βάση.
Το 694 ότι μου είπε το παιδι. Τα 692 ζυγισμένα από εμένα με τα τσοκ
Δεν άκουσα καλά..... Πόσα λ7 είπες ότι το πουλάς??1450 γρ. στα 81 εκ. με εσωτερικά τσοκ έχει το DT10 μου.