Αφού είπαμε δεν κάνουν για σένα τα ελαφρόκαννα...Δεν άκουσα καλά..... Πόσα λ7 είπες ότι το πουλάς??![]()

Αφού είπαμε δεν κάνουν για σένα τα ελαφρόκαννα...Δεν άκουσα καλά..... Πόσα λ7 είπες ότι το πουλάς??![]()
Δεν το δινει δυστυχως, αλλιωςΔεν άκουσα καλά..... Πόσα λ7 είπες ότι το πουλάς??![]()
Πάρτου ενα km4 και θα δείς αν το δίνει ή όχι....Δεν το δινει δυστυχως, αλλιως![]()
Χτύπησες ευαίσθητη χορδή τώρα αδερφέ...Πάρτου ενα km4 και θα δείς αν το δίνει ή όχι....![]()
Ωραίο βάρος, φυσικά δεν είναι τυχαιο1450 γρ. στα 81 εκ. με εσωτερικά τσοκ έχει το DT10 μου.
Θέλεις και σκαλιστό εσύ...Χτύπησες ευαίσθητη χορδή τώρα αδερφέ...
Ωραιο αυτο. Καλυτερο απο το σκαλιστο που βαλε ο coach.Θέλεις και σκαλιστό εσύ...
https://www.guntrader.uk/guns/shotguns/kemen/over-under/12-gauge/km4-190614132105003
Αλλά τι να το κάνεις??Εχουν ~1570 γρ κάννες αυτά...![]()
Κανόνισε την ανταλλαγή λοιπόνΩραιο αυτο. Καλυτερο απο το σκαλιστο που βαλε ο coach.
Aντε Λεο, ευχομαι συντομα να το αποκτησεις
Δωστου να καταλαβει και βαλε και κανα γαντι γιατι.μετα απο καμια 10αρια τουφεκιες δεν πιανεται
Ισχύει. Ίσως το μοναδικό ενοχλητικό μειονέκτημα αυτού του όπλου.Δωστου να καταλαβει και βαλε και κανα γαντι γιατι.μετα απο καμια 10αρια τουφεκιες δεν πιανεται
Λες να φταιει η παπια σε αυτο που ειναι σχετικα στενη? Δεν εχω δοκιμασει κανενα με custom παπια κ δεν εχω αποψη...Ισχύει. Ίσως το μοναδικό ενοχλητικό μειονέκτημα αυτού του όπλου.
Μήπως φταίει που είσαι καυτός εσυ?Λες να φταιει η παπια σε αυτο που ειναι σχετικα στενη? Δεν εχω δοκιμασει κανενα με custom παπια κ δεν εχω αποψη...
Αν ειναι λιγοτερα απο 3 ατομα στην πουλα τωρα το καλοκαιρι οντως ζεματαει απο το δευτερο βατηρα κ μετα...
Καίνε τα σκάγια μου τζουτζουκο, καίνε...Μήπως φταίει που είσαι καυτός εσυ?
Νόμιζω πως με custom πάπια θα βελτιωθεί πάρα μα πάρα πολύ!