Μερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...

Μερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Σωραιος Άρι!Μερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Αντε και το εισεπραξες παλι το χειροκρότημαΜερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Μπράβο ρε φίλε! Αν θες σε κάποιο βιντεάκι σου βάλε το παρακάτω τραγουδάκιΜερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Κουφάλα πατερούλη....μας ταξίδεψες πάλι! !!!Μερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Αυτά είναι!Μερικες στιγμες της προηγουμενης περιοδου για χαρη ενος ωραιου τραγουδιου που ακουσα σε ενα βιντεο του Παυλου...
Σσσσ ωραίος φίλε Μάκηδυό λόγια με καλύπτουν για φέτος.......η χειρότερη χρονιά
καλά να είμαστε του χρόνου να βρεθούμε πάλι στ αγαπημένα μας μέρη
άδεια λέω να βγάλω γύρω στης 15 Οκτώβρη βλέποντας τα μνματα των μπασιμάτων.....αν δεν....δεν θα βγάλω κι όχι για λόγους οικονομίας αλλά ψυχολογίας
στο τόπο που μένω και ζω είμαι τυχερός ότι χαίρομαι την φύση και χωρίς όπλο όλο τον χρόνο χωρίς να μου σπάνε τα νεύρα
η ατάκα-δικαιολογία-παρηγοριά-κάλυψη κ.λ.π. ότι πέρασα στην εξοχή καλά δεν με αγγίζει γιατί και μετά το κυνήγι κάθε Κυριακή και από την άνοιξη και μετά που μεγαλώνει η μέρα κάθε απόγευμα περίπατος γίνεται σε βουνό η κάμπο με την σκυλίτσα μου....έτσι αντιλαμβάνομαι προσωπικά την επαφή με την φύση![]()
φιλε γιωργο τους επιασε η απελπισιααααα;think............ δεν τελείωσε ακόμαααααααααα.
τι πάθατε όλοι ???