17 τσίχλες...stop....
κατά 2 περισσόρερες από το 2015-2016....stop....
καλά ψαρέματα....
κατά 2 περισσόρερες από το 2015-2016....stop....
καλά ψαρέματα....
απαρχαιωμενα χουντικα καταστατικα
οχι, γτ οι κατεχοντες τις θεσεις οριζαν το κυνηγετικο κοπαδι απο ψηφους κυριως προς ΝΔ, οποτε τους βολευε να ελεγχουν την ΚΣΕ και τις ομοσπονδιες, οπως το εκανε και η χουνταΑπο το 1969 δεν βρεθηκε κανενας δημοκρατης να αλλαξει το νομο;
υδρόβια φιλε δεν είχε τπτ .....Τώρα ήρθαν πολλα που έληξε το κυνηγι.....χάλια πολυ χαλια....ελπίζουμε κάτι καλύτερο την νέα σεζόν....Η χειρότερη χρονιά με διαφορά !
Κυνηγάω κυρίως τρυγόνια , τσιχλοκοτσυφα , υδρόβια γενικά θηράματα που δενχρειάζονται σκυλί φερμας .
Τρυγόνια : το απόλυτο μηδέν για εμένα . Μια μέρα φάνηκαν στο νησί και εκείνη την μέρα δεν μπορούσα να βγω .
Ορτύκια (πήγα με φίλο) : εντελώς αφαντα . Όσες φορές πήγα δεν καταφέραμε να πάρουμε κανένα και τελικά εγώ πήρα ενα που σηκωσα με τα πόδια καθώς πηγαινα σε καρτέρι για αγριοπερίστερα .
Αγριοπερίστερα : Με ταλαιπώρησαν αρκετά . Πέρασαν πολλές φορές πανω μου και μου πήραν το καπέλο αλλά κατάφερα να τα βάλω στο χέρι και να κάνω 10 .
Τσιχλοκοτσυφα : Δεν ξέρω τι πήγε λάθος με τα συγκεκριμένα . Μου κατέρριψαν όλες μου τις θεωρίες φέτος . Εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απο τις υπόλοιπες χρονιές . Πήρα περιπου στα 50-60 πουλιά με ενα απο αυτά να είναι η πρώτη μου κοκκινοτσιχλα.
Και τέλος υδρόβια : Υπάρχουν ;;; Τα είδε κανείς ; Ο μεγαλύτερος υδροβιότοπος των Κυκλάδων εντελώς άδειος . Μας πέθαναν οι ζέστες.
Πάμε στα καλά της σεζόν . Αγορά της πρώτης μου καραμπίνας και είμαι πολύ ικανοποιημένος απο τις αποδόσεις της . Τελευταίο και καλύτερο αρκετές ωραίες κυνηγετικές στιγμές !!! Ειτε παρέα με καλά φιλαράκια είτε με την καλύτερη παρέα μου στο κυνήγι την σκυλίτσα μου !
Καλά να είμαστε όλοι μας να ξανά βγούμε στα βουνά και στους κάμπους να κάνουμε αυτό που αγαπάμε !!!
Μιχαλη,Ευβοια που κυνηγας;Η τσιχλα πηγε πολυ καλα σε μας. Μου κανει εντυπωση αυτο που λες.απολογισμός της κυνηγετικής μου χρονιάς για Ευβοια μιας και μόνο εκεί κυνήγησα
ορτυκοτρύγονα ελάχιστα
τσιχλοκότσυφα δεν θυμάμε χειρότερη χρονιά απο τη φετινή
τα λίγα κυνήγια που μπόρεσα για φάσσα απέδωσαν και οι μόνες καλές αναμνήσεις για φέτος που έχω είναι απο αυτές
χώρια που γυρνώντας στα βουνα για δαύτες πήρα και 2-3 μπεκάτσες
αυτά τα ολίγα και του χρόνου γεροί να είμαστε να ξαναβγούμε στα βουνά
Ναι έτσι ακριβως κάθε χρονο εδώ στο νησί έχει πολλά ειδη αρκετά απο τα οποία είναι απαγορευμένα (για οφθαλμολουτρο καλά είναι και αυτά ) φέτος όμως με εξαίρεση ενα κοπαδακι καστανοπαπιες δεν είδα τίποτα άλλο . Μεγάλη πίκρα !!!υδρόβια φιλε δεν είχε τπτ .....Τώρα ήρθαν πολλα που έληξε το κυνηγι.....χάλια πολυ χαλια....ελπίζουμε κάτι καλύτερο την νέα σεζόν....![]()
Πανο τρελαρα......shake.Μια ακόμα σεζόν ολοκληρώθηκε με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα και να κυριαρχεί χαρμολυπη...
Τα νούμερα ασήμαντα μπρος στη φιλία και τη παρέα..
Με την αδελφική πια παρέα του Γιώργου (Altair) και όλων των παιδιών που μου έκαναν την τιμή να κυνηγήσουμε μαζί.
Ο ΜητσοΖολωτας, ο Προκωψ, ο Αρις, ο Γιάννης,ο Θεοφραστος,ο Μάνθος,ο Γιάννης ο Σαλιαρης,ο Αργυράκης.
Και του χρόνου βρε παιδιά με υγεία να ξαναπαμε.
Σας ευχαριστώ για αυτά που ζήσαμε κάνοντας την τρέλα μας και φέτος.
Μετά τιμής
Πανος
Μπράβο Πανο γίγαντα σε σένα και τη παρεα σου!Μια ακόμα σεζόν ολοκληρώθηκε με τα συναισθήματα να είναι ανάμεικτα και να κυριαρχεί χαρμολυπη...
Τα νούμερα ασήμαντα μπρος στη φιλία και τη παρέα..
Με την αδελφική πια παρέα του Γιώργου (Altair) και όλων των παιδιών που μου έκαναν την τιμή να κυνηγήσουμε μαζί.
Ο ΜητσοΖολωτας, ο Προκωψ, ο Αρις, ο Γιάννης,ο Θεοφραστος,ο Μάνθος,ο Γιάννης ο Σαλιαρης,ο Αργυράκης.
Και του χρόνου βρε παιδιά με υγεία να ξαναπαμε.
Σας ευχαριστώ για αυτά που ζήσαμε κάνοντας την τρέλα μας και φέτος.
Μετά τιμής
Πανος