Καλησπέρα μάγκες! Πήγα ψάρεμα σήμερα με ένα φιλαράκι από τη δουλειά, το ξυπνητήρι μπήκε στις 3:15 και 5:50 ήμασταν στο βράχο. Η μέρα ήταν πολύ κακή χωρίς καθόλου κυνήγια που να σου κρατούν το ενδιαφέρον αλλά εφόσον έχεις καλή παρέα μένεις και επιμένεις πολύ πιο εύκολα... Κατά τις 9:30 πήγαμε λόγω απογοήτευσης σε ένα διπλανό μέρος αλλά και εκεί τζίφος. Κατά τις 10:15 ο φίλος μου είχε την ιδέα να επιστρέψουμε για ενα μισαωράκι στο προηγούμενο μέρος και μετά να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Έτσι και κάναμε...
Μετά από 10 λεπτά ακούω "Να το το καλό πάνω είναι". Είχε άστρο το παιδί σήμερα αν και ομολογουμένως που είχε πει ότι στο συγκεκριμένο μέρος τα ψάρια που έχει πιάσει τα έχει κάνει μετά τις 9.
Το αποτέλεσμα 1 μανάλι 1,5 Kg. Λόγω "αψαριών του πρότεινα και συμφώνησε να το κρατήσει παρότι αυτά τα ψάρια γίνονται τέρατα. Το ψάρι το έπιασε με shore jigging και ο πλάνος που χρησιμποιήσε ήταν ο Jigpara στα 40gr (μεσόβαρος πλάνος).
Όλα ήταν πολύ καλά και γυρίσαμε πίσω γεμάτοι αφού άλλο να πιάνεις ένα μανάλι και άλλο έναν ακόμη λούτσο και ένα κοκκαλάκι (ε γατάκι;;

).
Συνειδητοποίσα ότι χρειάζομαι εξοπλισμό για shore καθώς αυτό που έκανε ο φίλος μου και με ενθουσίασε ήταν διαλείματα από το spinning για να τζιγκάρει. Έτσι ψάρευε και με τις 2 τεχνικές και για περισσότερα ψάρια. Ευτυχώς ο φανταστικός αδερφός μου θα μου δανείσει τον δικό του εξοπλισμό για να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου!!
Αυτά από εμένα, μέχρι την επόμενη εξόρμηση που δεν θα αργήσει!