Spinning

Spiinning σε εκβολες εχθες απο τις 4 ως το σουρουπο μαζι με αλλα 6-7 ατομα αλλα μαπα το καρπουζι... Λιγα κυνηγια απο "τονακια" που αγνοουσαν επιδεικτικα οποιοδηποτε τεχνητο κ αυτο ηταν ολο... Τα μονα ψαρια που βγηκαν ηταν μια παλαμιδα του κιλου σε χελακι με Buldo που το αποχιασα εγω στον διπλανο μου και εναν λουστος κανα 2 κιλα απο ενα παπου που ψαρευε με μια πετονια με ζωντανο ενα μικρο λουτσακι...
Σημερα παλι, πιο αγριεμενος... :)

[QUOTEаis_kalamata, post: 80352, member: 2"]και εναν λουστος κανα 2 κιλα απο ενα παπου που ψαρευε με μια πετονια με ζωντανο ενα μικρο λουτσακι...[/QUOTE]
Καννιβαλισμος.what.
Ο μικρος λουτσος οντως ειναι δόλωμα για μαγιατικα κλπ άλλα δεν περιμενα ότι λουτσος θα φάει λουτσο..
θυμήθηκα μια ιστορία γέρου παραγαδιαρη..Παλιά σήκωνε ενα παραγαδι στα ρηχά και βλέπει κάτω από την βάρκα ενα βραχο..Τραβάει το παραγαδι και ο βράχος κουνήθηκε..Φυσικά δεν ήταν βράχος άλλα ένας μεγάλος ροφος..
Μόλις ήρθε επιφανειακά ξέρασε ενα μικρο ροφοπουλο που είχε πιαστεί στο παραγαδι και την κοπανησε...
Επίσης Καννιβαλισμος υπάρχει στους δρογκους(μουγγρια)

για το λουτσο οτη εχει τασεις κανιβαλησμου και ειναι και παρα πολες..
και γιαφτο ενα απο τα καλητερα τεχνιτα για το συκγεκριμενο ψαρη ειναι το momoti bar
και το jack fin cuba με το ιδιο ατομο απηκονησμενο..
0417167001384867988_zpsupa8lvbf.jpg

jack-fin-2-800x430_zpsphp30pjt.jpg

Παλι εχθες ψαρεματακι απο τις 4 μεχρι τις 9... Αρκετα κοκκαλια κ ρυκια επαιζαν ανοιχτα αλλα δεν χτυπαγαν με τιποτα... Πολλα Bulbo με χελακια στο νερο, δυο αλλοι ψαραδες εβγαλαν απο ενα ρυκι ο καθενας του κιλου, απιστευτο ταρβηγμα τα ατιμα... Εγω αφου ειδα οτι προκοπη με χελακι δεν γινεται αρχισα να παιζω με πιο εναλλακτικες επιλογες... Πηρα ενα πολυ καλο κοκκαλι σε τεχνητο και αλλο ενα ξεωαρισμα ισιου ψαριου σε σιλικονη... Τα κυνηγια συνεχιστηκαν κ μαζι με τα ακαταδεκτα κοκκαλια ηρθαν κ οι λουτσοι... 6-7 καλαμια οργωναν την θαλασσα αλλα μονο σε μενα χτυπουσαν σχεδον συνεχεια για ενα 20λεπτο εκεμταλλευομενος το ενστικτο του κανιβαλισμου.... ;) Κρατησα 5 με μεγεθος στα 500-600 γραμμαρια, αφησα κ αλλους 3-4 και ειχα κ 2 ξεψαρισματα... Το ευχαριστηθηκα... :)
Το θεμα ειναι να φανει κ κανενας μεγαλος, αυτη η αισθηση κ η αμεσοτητα που εχει το spnning να νιωθεις το τενητο σου να κολλαει και να καρφωνεις με εχουν κανει να αφησω στην ακρη ολα τα υπολοιπα ειδη ψαρεματος...

Εχω ευχαριστηθει Spinning τις τελευταιες μερες... Παρα πολυς κ ο κοσμος βεβαια μιας κ εχει πεσει συρμα... Κατι εκανα κ χθες μιας κ κυκλοφορουσαν λουτσοι, λιτσομελανουρα, ρυκια και κοκκαλια... Απο τα εντυπωσιακα της ημερας ενα κοκκαλι 960 γρ, θηριο, που εβγαλα με πλανακι ροζ 22 γρ και πολυ ωραια μαχη και ενα ρυκι που παρα το γεγονος οτι ηταν πανω απο 1,5 κιλο και κατω απο 2, και παρολλο που μπηκε στην αποχη, η θαλασσα δεν ηθελε να μου το δωσει κ με ενα μπερδεμα ξαναβγηκε απο αυτην στις καθυστερησεις...Την αποχη δεν μπορουσα να την χειριστω εγω δυστυχως λογω σημειου και φοβου μην κοπει το νημα στα βραχια κ το παιδι που βοηθησε δεν ειχε κ τοσο μεγαλη εμπειρια... Η μαχη που εδωσε ηταν απλα φανταστηκη, ηταν πολυ τσαμπουκαλεμενο, μου πηρε αρκετες φορες τα φρενα κ ξαναβρεθηκε απο τα ποδια μου 30 μετρα μακρια μου συχνα κ γενικα για κανα τεταρτο μου κρατησε το καλαμι γονατιστο παρα το οχι κ τοσο μεγαλο του μεγεθος... Κατα τα αλλα κλασσικα ειχαμε χτυπηματα απο λιτσομελανουρα και λουστους...
Ευχαριστηθηκα εχθες.... .well done.

Κανω διορθωση μιας κ το εψαξα λιγο... Παρολλο που καποιοι ελεγαν τα ψαρια ρυκια, δεν ηταν ρυκια, αλλα καρβουνια, ειχαν τις χαρακτηριστικες μαυρες βουλες στο λαιμο...
Απιστευτο τραβηγμα, δεν μου ειχε ξανατυχει μιας κ πλησιαζουν τις ακτες για λιγο διαστημα κ σε συγκεκριμενα σημεια, αλλα ειναι αναμφιβολα η χαρα του Spinner...

Last edited:
αρη τα καρβουνια σου χτυπουσαν μερα η νυχτα;
Μερα κ κυριως μεσημεριανες ωρες...
Κ εχθες κατι εγινε, τονακια δεν φανηκαν αλλα 2 καλα λιτσομελανουρα κ μερικοι λουτσοι ηρθαν μαζι μου... Η πλειοψηφια των λουτσων αγγιζε-δεν αγγιζε το μισοκιλο, αρκετοι αφεθηκαν ελευθεροι, καποιοι λιγο καλυτεροι η πιο βαρια τραυματισμενοι απο τις σαλαγκιες κρατηθηκαν... Τι κ αν προσπαθησα με καθε λογης κ μεγεθους τεχνητο να βγαλω καποιον καλυτερο, ολοι στο ιδιο μεγεθος ηταν κ σε μενα κ στους υπολοιπους ψαραδες...

Καλησπέρα στην παρέα! Σήμερα το πρωί πήγα μια βόλτα κοντά καθώς ήμουν κομμάτια από την δουλειά. Παρ' όλα αυτά το μικρόβιο με ξύπνησε από πολύ νωρίς και 4.30 ήμουν στο σημείο. Όσο και αν δοκιμάζαμε με τον φίλο μου δεν χτυπούσε τίποτα μέχρι που αποφασίσαμε να αλλάξουμε μέρος. Φτάνοντας στο σημείο είδαμε αρκετό κόσμο οπότε είπαμε πως κάτι πρέπει να συμβαίνει. Ετοιμάζουμε γρήγορα τα καλάμια πρωτή βολή και ο λούτσος είναι πάνω...Δεύτερη βολή και δεύτερος λούτσος είναι πάνω...στη συνέχεια ξεκίνησαν τα κοκκάλια. Οι περισσότεροι τα ψάρευαν με ζωντανό γόνο που έπιαναν επι τόπου και έβγαλαν αρκετά και μεγάλα κομμάτια. Εμείς δυστυχώς με τα τεχνητά δεν κάναμε δουλειά. Έβγαλα ένα μόνο και αυτό το είχα πιάσει από τα βράγχια οπότε ίσως και να ήταν καθαρή τύχη!

Καλησπέρα μάγκες! Πήγα ψάρεμα σήμερα με ένα φιλαράκι από τη δουλειά, το ξυπνητήρι μπήκε στις 3:15 και 5:50 ήμασταν στο βράχο. Η μέρα ήταν πολύ κακή χωρίς καθόλου κυνήγια που να σου κρατούν το ενδιαφέρον αλλά εφόσον έχεις καλή παρέα μένεις και επιμένεις πολύ πιο εύκολα... Κατά τις 9:30 πήγαμε λόγω απογοήτευσης σε ένα διπλανό μέρος αλλά και εκεί τζίφος. Κατά τις 10:15 ο φίλος μου είχε την ιδέα να επιστρέψουμε για ενα μισαωράκι στο προηγούμενο μέρος και μετά να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Έτσι και κάναμε...
Μετά από 10 λεπτά ακούω "Να το το καλό πάνω είναι". Είχε άστρο το παιδί σήμερα αν και ομολογουμένως που είχε πει ότι στο συγκεκριμένο μέρος τα ψάρια που έχει πιάσει τα έχει κάνει μετά τις 9.
Το αποτέλεσμα 1 μανάλι 1,5 Kg. Λόγω "αψαριών του πρότεινα και συμφώνησε να το κρατήσει παρότι αυτά τα ψάρια γίνονται τέρατα. Το ψάρι το έπιασε με shore jigging και ο πλάνος που χρησιμποιήσε ήταν ο Jigpara στα 40gr (μεσόβαρος πλάνος).

IMG_3115.jpg

Όλα ήταν πολύ καλά και γυρίσαμε πίσω γεμάτοι αφού άλλο να πιάνεις ένα μανάλι και άλλο έναν ακόμη λούτσο και ένα κοκκαλάκι (ε γατάκι;;.sarcastic.).

Συνειδητοποίσα ότι χρειάζομαι εξοπλισμό για shore καθώς αυτό που έκανε ο φίλος μου και με ενθουσίασε ήταν διαλείματα από το spinning για να τζιγκάρει. Έτσι ψάρευε και με τις 2 τεχνικές και για περισσότερα ψάρια. Ευτυχώς ο φανταστικός αδερφός μου θα μου δανείσει τον δικό του εξοπλισμό για να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου!!

Αυτά από εμένα, μέχρι την επόμενη εξόρμηση που δεν θα αργήσει!

Καλησπέρα μάγκες! Πήγα ψάρεμα σήμερα με ένα φιλαράκι από τη δουλειά, το ξυπνητήρι μπήκε στις 3:15 και 5:50 ήμασταν στο βράχο. Η μέρα ήταν πολύ κακή χωρίς καθόλου κυνήγια που να σου κρατούν το ενδιαφέρον αλλά εφόσον έχεις καλή παρέα μένεις και επιμένεις πολύ πιο εύκολα... Κατά τις 9:30 πήγαμε λόγω απογοήτευσης σε ένα διπλανό μέρος αλλά και εκεί τζίφος. Κατά τις 10:15 ο φίλος μου είχε την ιδέα να επιστρέψουμε για ενα μισαωράκι στο προηγούμενο μέρος και μετά να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής. Έτσι και κάναμε...
Μετά από 10 λεπτά ακούω "Να το το καλό πάνω είναι". Είχε άστρο το παιδί σήμερα αν και ομολογουμένως που είχε πει ότι στο συγκεκριμένο μέρος τα ψάρια που έχει πιάσει τα έχει κάνει μετά τις 9.
Το αποτέλεσμα 1 μανάλι 1,5 Kg. Λόγω "αψαριών του πρότεινα και συμφώνησε να το κρατήσει παρότι αυτά τα ψάρια γίνονται τέρατα. Το ψάρι το έπιασε με shore jigging και ο πλάνος που χρησιμποιήσε ήταν ο Jigpara στα 40gr (μεσόβαρος πλάνος).

IMG_3115.jpg

Όλα ήταν πολύ καλά και γυρίσαμε πίσω γεμάτοι αφού άλλο να πιάνεις ένα μανάλι και άλλο έναν ακόμη λούτσο και ένα κοκκαλάκι (ε γατάκι;;.sarcastic.).

Συνειδητοποίσα ότι χρειάζομαι εξοπλισμό για shore καθώς αυτό που έκανε ο φίλος μου και με ενθουσίασε ήταν διαλείματα από το spinning για να τζιγκάρει. Έτσι ψάρευε και με τις 2 τεχνικές και για περισσότερα ψάρια. Ευτυχώς ο φανταστικός αδερφός μου θα μου δανείσει τον δικό του εξοπλισμό για να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου!!

Εισαι τεραστιος μωρη παικτουρα.RESPECT..ha ha ha.μου αρεσει η ψαρευτικη διαλεκτος που χρησιμοποιεις τζιγκαρει κ τετοια....

Πρώτον εγώ πιάνω ψάρια και δεν αποχιάζω! Δεύτερον θα πάρεις από τα 3 το μακρύτερο αδερφούλη .fool.

Εισαι τεραστιος μωρη παικτουρα.RESPECT..ha ha ha.μου αρεσει η ψαρευτικη διαλεκτος που χρησιμοποιεις τζιγκαρει κ τετοια....
Άμα δεν καταλαβαίνεις κάτι να στο εξηγήσω. Και μετά θα σου πω 2 πράγματα και για το σεξ .sarcastic.

Μπραβο στα αδέλφια για τις ψαροεπιτυχιες τους...well done.
Ευχαριστούμε Τάσο!

Εχθες τα ψαρια γελαγαν μαζι μου... .buy buy.Καποιος με ειχε ματιασει... .hair.
Νωρις τιποτα, μετα αρχισαν τα παιχνιδια καποια καλα κοκκαλια αλλα δυστυχως κυνηγαγαν διπλα στο ντοκο κ ηταν πολυ δυσκολο κ να τα ξεγελασεις κ να καταφερεις καλη πλευση στο τεχνητο τοσο κοντα... Ειχε κ πολυ γονο, μονο με αυτον ασχολουνταν... Μετα ηρθαν κ λουτσοι στο παιχνιδι, οχι μεγαλοι αλλα οτι πρεπει για να περασει ευχαριστα η ωρα... Ενα παλικαρακι που κολλησε προσφατα με το Spinning ειχε την ατυχια να χασει το τεχνητο του μεσα στα βραχια κ μην εχοντας αλλο να ψαρεψει πηγε να κλεισει το καλαμι κ να φυγει...Του εδωσε χωρις δευτερη σκεψη ενα 13αρι maxrap κεφαλος και συνεχισαμε το ψαρεμα... Ε... καθομασταν στον ιδιο βραχο, ριχναμε διπλα διπλα, ο Παναγιωτης εβγαλε καμια 10-12αρια και εγω μονο 3 με πολυ προσπαθεια κ αλλαζοντας ολη την κασσετινα με τα τεχνητα για να τα ξεγελασω... Να αφριζει η θαλασσα κ να μην μου βαρει κανενα του σπεσιαλιστα....hair..sarcastic.
Ηταν η μερα του συγκεκριμενου τεχνητου, κ αλλοι καλοι ψαραδες εφυγαν αγραφοι...
Παντως για να δειτε πως ξεχωριζουν τα καλα παιδια, στο τελος ο Παναγιωτης πηγε να ανοιξει την τσαντα μου κ να μου βαλει τα μισα ψαρια μεσα λεγοντας μου οτι μου ανηκουν... Φυσικα κ δεν δεχτηκα αλλα κ μονο η κινηση μετραει κ δειχνει το χαρακτηρα των ανθρωπων....shake hands.
Ρε της παναγιας τα ματια εριξα μεσα, κ δεν βαραγαν πουθενα....buy buy..guitar.
Δυστυχως φωτογραφιες δεν εχουμε απο τα τελευταια ψαρεματα, δεν ευννοει κ η μορφολογια του μερους, καποιες λιγες εχω απο το κινητο με καποια ψαρακια οσο τα χερια μου δεν ειναι γεματα ψαριλα, θα τις μαζεψω κ θα τις βαλω....

Χθες ήταν ωραία μέρα! Μετά το γραφείο έφυγα αμέσως για Χαλάνδρι να πάρω έναν φίλο και μαζί ανεβήκαμε Εύβοια για λαυράκια. Φτάνοντας είδαμε ότι δεν υπήρχε ψυχή σε μέρος που τις περασμένες εβδομάδες ήταν Σύνταγμα. Κακό αυτό αλλά εμείς το είδαμε σαν ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα. Ψαρεύαμε από τις 8 έως τις 2.30. Το αποτέλεσμα 8 λαυράκια και 1 σουπιά γίγας η οποία χτύπησε και αυτή σε σιλικόνη. Για την ιστορία, τα 5 λαυράκια τα οποία ήταν λιγότερο από μισό κιλό επέστρεψαν στη μαμά τους. Τα 3 που φέραμε σπίτι ήταν 1 κιλό τα δύο και 1.5 το τρίτο. Η σουπιά 1 κιλό και είναι η μεγαλύτερη που έχω δει!! Σα κράκεν ήταν .big smile..big smile..big smile. Δυστυχώς φωτογραφία δεν έβγαλα.

Back