Ότι καλύτερο για τσίπουρο -ούζο -κρασοκατανυξη. Καλή επιτυχία.την περισσότερη θα την κάνω λακέρδα
Ότι καλύτερο για τσίπουρο -ούζο -κρασοκατανυξη. Καλή επιτυχία.την περισσότερη θα την κάνω λακέρδα
Έλεος! Το χειρότερο απόχιασμα που έχω δει!!! Ας τους πετούσε το κοντάρι για να πεθάνει καλύτερα...
Κανένα τέτοιο βίντεο δε βάζετε να γελάσουμε.
Ξερω φιλε, ξερω... .buy buy.
Μου ήρθε σπίτι με το θηρίο, το βλέπουμε έτσι και λέμε ενα μεγάλο ψάρι... Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρούσε στο νεροχύτη και ήταν και καθαρισμένη! Μιλάμε για ψαρούκλα! Έχει και βίντεο το οποίο θα προσπαθήσω να ανεβάσω τώρα εγώ...
Γράψε μας αν θες τον τρόπο στις συνταγές.....αλλά την περισσότερη θα την κάνω λακέρδα.
Κώστα θα αργήσει να ανέβει...θέλω να ψαρέψω το μέρος μερικές φορές πρώτα πριν γίνει σύνταγμα! Θα στο δείξω σε λίγες μέρες από κοντάΤελικά το βίντεο ανέβηκε;; θέλω πολύ να το δω.![]()
Θα το βάλω τώρα Γιώργο! Έχω κάνει και στο παρελθόν και είχε βγει πολύ καλή με αυτή τη συνταγή!!Γράψε μας αν θες τον τρόπο στις συνταγές.
Έχει πάντως βαρύ κρέας η ρουφιάνα, όταν είχα πιάσει και γω μία 4+ κιλά, μπήκε όλη στην γάστρα και έφαγα πολύ. Μετά νόμιζα ότι είχα φάει μολύβι, με πέθανε το στομάχι.
Οι παλιοί ξαπλωναν την παλαμιδα σε ένα κεραμιδι μέσα σε ταψί και την έκαναν στο φούρνο. Ετσι εσταζαν τα λίπη και έφευγαν και το ψαρι ήταν ελαφρύ. Εναλλακτικά στη σχάρα όπου γίνεται ακόμα καλύτερη. Ποτε σε γάστρα αλλά ούτε και πλακι.Γράψε μας αν θες τον τρόπο στις συνταγές.
Έχει πάντως βαρύ κρέας η ρουφιάνα, όταν είχα πιάσει και γω μία 4+ κιλά, μπήκε όλη στην γάστρα και έφαγα πολύ. Μετά νόμιζα ότι είχα φάει μολύβι, με πέθανε το στομάχι.
Σήμερα πήγα μια βόλτα στο νέο μέρος που δοκιμάζω...σε κάποια στιγμή βάζω το αγαπημένο μου τεχνητό και παίρνω χτύπημα! Καρφώνω και το ψάρι είναι πανώ και είναι δυνατό!! Αλλά ξεκαρφώθηκε...αρχίζω τα γαμωστραβίδια, ξενερώνω αλλά συνεχίζω! Δύο ρίψεις αργότερα παίρνω χτύπημα, κάνω κάρφωμα αλλά δεν το παίρνω! Σε αυτό το σημείο η πίεσή μου ανέβηκε στο 19...Ρίχνω βρίζοντας και παίρνω πάλι χτύπημα, καρφώνω και το ψάρι είναι πάνω! Αυτή τη φορά δεν έφυγε και ένας όμορφος λούτσος ήρθε μαζί μου!! Σε 5 ρίψεις είχα ένα χαμένο ψάρι, ένα χτύπημα και ένα ψάρι βγήκε! Στο χτύπημα ακούω τον φίλο μου να λέει "ρε πούστη μέλι έχεις??" μετά στον λούτσο μου λέει "ε τι θα γίνει ρε μαλάκα σήμερα??"Η συνέχεια ήταν δική του αφού έχασε ένα πολύ καλό ψάρι το οποίο μαντεύουμε ότι ήταν συναγρίδα και πήρε έναν δίδυμο λούτσο! Φωτογραφία δεν έβγαλα δυστυχώς αλλά προστέθηκε άλλο ένα βίντεο δυνατό στη συλλογή μου! 3 στα 3 έχω μετά από ακρετούς μήνες που είχα να ψαρέψω...δεν έχω σκοπό να το αφήσω τώρα που με πάει!
![]()
Μπράβο ρε Βασίλη!Τώρα που τα βρήκες πήγαινε.Έτσι κι αλλιώς από κυνήγι δεν χάνεις τίποτα ιδιαίτερο.
Τον Βασίλη τον παροτρύνεις να πάει για spinning, εμένα με σνομπαρεις όταν πάω. Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι δεν ξέρω να ψαρεύω( πράγματι δεν ξέρω
)
Διάβασε καλά τι του έγραψα ..."Μπράβο ρε Βασίλη! Τώρα που τα βρήκες πήγαινε ....". Εσυ δεν βρήκες ψάρια αλλά κατι άλλο.Πήγαινε λοιπόν και ασχολείσου με το .....κάτι άλλο .![]()
Γιατι Γιαννη?Πολλά βιρινιαρισματα του λεπτού νήματος και ανάλογα κοψιματα.