Spinning

Μου ήρθε σπίτι με το θηρίο, το βλέπουμε έτσι και λέμε ενα μεγάλο ψάρι... Η αλήθεια είναι ότι δεν χωρούσε στο νεροχύτη και ήταν και καθαρισμένη! Μιλάμε για ψαρούκλα! Έχει και βίντεο το οποίο θα προσπαθήσω να ανεβάσω τώρα εγώ...

Τελικά το βίντεο ανέβηκε;; θέλω πολύ να το δω.:)

....αλλά την περισσότερη θα την κάνω λακέρδα.
Γράψε μας αν θες τον τρόπο στις συνταγές.
Έχει πάντως βαρύ κρέας η ρουφιάνα, όταν είχα πιάσει και γω μία 4+ κιλά, μπήκε όλη στην γάστρα και έφαγα πολύ. Μετά νόμιζα ότι είχα φάει μολύβι, με πέθανε το στομάχι.

Τελικά το βίντεο ανέβηκε;; θέλω πολύ να το δω.:)
Κώστα θα αργήσει να ανέβει...θέλω να ψαρέψω το μέρος μερικές φορές πρώτα πριν γίνει σύνταγμα! Θα στο δείξω σε λίγες μέρες από κοντά ;)

Έχει πάντως βαρύ κρέας η ρουφιάνα, όταν είχα πιάσει και γω μία 4+ κιλά, μπήκε όλη στην γάστρα και έφαγα πολύ. Μετά νόμιζα ότι είχα φάει μολύβι, με πέθανε το στομάχι.
Θα το βάλω τώρα Γιώργο! Έχω κάνει και στο παρελθόν και είχε βγει πολύ καλή με αυτή τη συνταγή!!

Last edited:
Οι παλιοί ξαπλωναν την παλαμιδα σε ένα κεραμιδι μέσα σε ταψί και την έκαναν στο φούρνο. Ετσι εσταζαν τα λίπη και έφευγαν και το ψαρι ήταν ελαφρύ. Εναλλακτικά στη σχάρα όπου γίνεται ακόμα καλύτερη. Ποτε σε γάστρα αλλά ούτε και πλακι.

Σήμερα πήγα μια βόλτα στο νέο μέρος που δοκιμάζω...σε κάποια στιγμή βάζω το αγαπημένο μου τεχνητό και παίρνω χτύπημα! Καρφώνω και το ψάρι είναι πανώ και είναι δυνατό!! Αλλά ξεκαρφώθηκε...αρχίζω τα γαμωστραβίδια, ξενερώνω αλλά συνεχίζω! Δύο ρίψεις αργότερα παίρνω χτύπημα, κάνω κάρφωμα αλλά δεν το παίρνω! Σε αυτό το σημείο η πίεσή μου ανέβηκε στο 19...Ρίχνω βρίζοντας και παίρνω πάλι χτύπημα, καρφώνω και το ψάρι είναι πάνω! Αυτή τη φορά δεν έφυγε και ένας όμορφος λούτσος ήρθε μαζί μου!! Σε 5 ρίψεις είχα ένα χαμένο ψάρι, ένα χτύπημα και ένα ψάρι βγήκε! Στο χτύπημα ακούω τον φίλο μου να λέει "ρε πούστη μέλι έχεις??" μετά στον λούτσο μου λέει "ε τι θα γίνει ρε μαλάκα σήμερα??" .very funny..very funny. Η συνέχεια ήταν δική του αφού έχασε ένα πολύ καλό ψάρι το οποίο μαντεύουμε ότι ήταν συναγρίδα και πήρε έναν δίδυμο λούτσο! Φωτογραφία δεν έβγαλα δυστυχώς αλλά προστέθηκε άλλο ένα βίντεο δυνατό στη συλλογή μου! 3 στα 3 έχω μετά από ακρετούς μήνες που είχα να ψαρέψω...δεν έχω σκοπό να το αφήσω τώρα που με πάει!.sarcastic.

Σήμερα πήγα μια βόλτα στο νέο μέρος που δοκιμάζω...σε κάποια στιγμή βάζω το αγαπημένο μου τεχνητό και παίρνω χτύπημα! Καρφώνω και το ψάρι είναι πανώ και είναι δυνατό!! Αλλά ξεκαρφώθηκε...αρχίζω τα γαμωστραβίδια, ξενερώνω αλλά συνεχίζω! Δύο ρίψεις αργότερα παίρνω χτύπημα, κάνω κάρφωμα αλλά δεν το παίρνω! Σε αυτό το σημείο η πίεσή μου ανέβηκε στο 19...Ρίχνω βρίζοντας και παίρνω πάλι χτύπημα, καρφώνω και το ψάρι είναι πάνω! Αυτή τη φορά δεν έφυγε και ένας όμορφος λούτσος ήρθε μαζί μου!! Σε 5 ρίψεις είχα ένα χαμένο ψάρι, ένα χτύπημα και ένα ψάρι βγήκε! Στο χτύπημα ακούω τον φίλο μου να λέει "ρε πούστη μέλι έχεις??" μετά στον λούτσο μου λέει "ε τι θα γίνει ρε μαλάκα σήμερα??" .very funny..very funny. Η συνέχεια ήταν δική του αφού έχασε ένα πολύ καλό ψάρι το οποίο μαντεύουμε ότι ήταν συναγρίδα και πήρε έναν δίδυμο λούτσο! Φωτογραφία δεν έβγαλα δυστυχώς αλλά προστέθηκε άλλο ένα βίντεο δυνατό στη συλλογή μου! 3 στα 3 έχω μετά από ακρετούς μήνες που είχα να ψαρέψω...δεν έχω σκοπό να το αφήσω τώρα που με πάει!.sarcastic.

Μπράβο ρε Βασίλη!Τώρα που τα βρήκες πήγαινε.Έτσι κι αλλιώς από κυνήγι δεν χάνεις τίποτα ιδιαίτερο.

Μπράβο ρε Βασίλη!Τώρα που τα βρήκες πήγαινε.Έτσι κι αλλιώς από κυνήγι δεν χάνεις τίποτα ιδιαίτερο.

Τον Βασίλη τον παροτρύνεις να πάει για spinning, εμένα με σνομπαρεις όταν πάω. Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι δεν ξέρω να ψαρεύω.sarcastic. ( πράγματι δεν ξέρω :))

Τον Βασίλη τον παροτρύνεις να πάει για spinning, εμένα με σνομπαρεις όταν πάω. Δεν πιστεύω να υπονοείς ότι δεν ξέρω να ψαρεύω.sarcastic. ( πράγματι δεν ξέρω :))

Διάβασε καλά τι του έγραψα ..."Μπράβο ρε Βασίλη! Τώρα που τα βρήκες πήγαινε ....". Εσυ δεν βρήκες ψάρια αλλά κατι άλλο.Πήγαινε λοιπόν και ασχολείσου με το .....κάτι άλλο ..sarcastic..sarcastic.

Διάβασε καλά τι του έγραψα ..."Μπράβο ρε Βασίλη! Τώρα που τα βρήκες πήγαινε ....". Εσυ δεν βρήκες ψάρια αλλά κατι άλλο.Πήγαινε λοιπόν και ασχολείσου με το .....κάτι άλλο ..sarcastic..sarcastic.

Το είδα αλλά έπρεπε να σε πειράξω..yelling.

φιλεμου αρηηη καλαματιανε τσιπουρακιαααα για παρτησου αφηερωμενες καλωκαιρινεςςς ετσι για να σε ζεστανωωωω ερχαιτε ο κασιρωςςςςμαςςςςςς η φωτο απο το καλοκαιρι στου φιλουμου βικτωρα στο νησι θασοςςςς ασε που με ταησε κεφτεδακια καλοκαιριατικααααα το συναγρυδι το κρατησε για παρτητουυυυυυ,,,αλα με ταησε καλο μπανηστηρι στο νησιιιιιιι.sexy girl..sexy girl..love1..love1..lazy..lazy.

uploading images

post images
αχχχχχ τι τσιπουρες εχη αυτο το νησακιιιιιι

upload imagem

free photo hosting

picture hosting

how do i print screen

image hosting 10mb limit

image url

image posting
αυτα τα λιγα κιαιαλαααα πωλαααα γιασου ρε βικτωρα φιλεεεεεεε περιμενω συναγρυδιιιιιι

Επιστροφή από ένα 2ήμερο ψαρέματος...Μας το έκανε πάλι το κέφι ο Θεός τους ψαρέματος! Ένα λύκος 3.800 σε 10εκατοστά νερό και μερικά μαλάκια ήταν το αποτέλεσμα! Τον λύκο τον πήρε ο φίλος μου. Χθες το βράδυ είχε έντονο παιχνίδι με μερικά κοκκάλια τα οποία δυστυχώς δεν καταφέραμε να φέρουμε βόλτα!

Spinning για 1:30 ώρα σήμερα με κατά διαστήματα βροχή σχεδόν τίποτα.
Και λέω σχεδόν διότι πήρα και ένα μικρό λαβράκι γύρο στα 400 - 450 γραμμάρια το οποίο απελευθερώθηκε για να έρθει την άλλη φορά με τους κηδεμόνες του:p
''Χτύπησε'' σε σιλικόνη 10cm αφού πρώτα είχα δοκιμάσει καμιά 7-8 διαφορετικά σκληρά τεχνητά.

Κ εγω ειχα βγαλει εχθες το σκυλι για εκπαιδευτικο κ Spinnαρα λιγο απο παραλια κ περπατωντας κανα χιλιομετρο κ παλι πισω κυριως με τεχνητα επιφανειας αλλα τιποτα ιδιαιτερο... Οι μερες τους ειναι να εμφανιστουν οι λουτσοι αυτη την εποχη...

Τα ψαρακια αρχισαν να ερχονται κ ο λιμενοβραχιονας στις εκβολες δεν ειχε μερος να κατσεις... 5-6 ατομα με χελακι και Buldo εβγαλαν 3-4 καλα λιτσομελανουρα ο καθενας, εγω δεν ειχα... Στο σουρουπο πηρα δυο λουτσους κοντα στο μισοκιλο κ ανανεωνω το ραντεβου μου για αυριο μεθαυριο...
Α!!! Εσπασε κ η γλωσσα απο το αγαπημενο μου λουτσοψαρακι κ το εριχνα τσαμπα μεσα για κανα μισαωρο... .buy buy..kkk. Τωρα απλα δεν ηταν καλη? Δεν μου χτυπησε πουθενα, μπορει να ηταν απο παλιοτερη φορα κ με την αντισταση να κοπηκε...

Last edited:
Σήμερα το απόγευμα σπινινγκ στο Κυκλαδονησι.
Μόνο ένα κτυπημα μάλλον μικρού λουτσου σε ένα walk the dog τεχνητο.
Πολλά βιρινιαρισματα του λεπτού νήματος και ανάλογα κοψιματα.
Συνέβησαν σε ελαφριά wtd τεχνητά.
Σε καλαμαριερα ν3 κανένα πρόβλημα.

Last edited:
Back