Ναι ρε Νικόλα μιλάμε για κυνηγούς που κυνηγάνε πέρδικα ..... Όχι ευκαιριακους,όχι να πάνε βόλτα.......
Ο Γερο-Κλεφτης Μητροπετροβας βαραγε με το καριοφηλι περδικα στο σκαπετο.....βρε αφού τα ξανάπαμε... άστην να στρώσει, και στείλε τους σκύλους στην απέναντι πλαγιά!![]()
![]()
![]()
Νομίζω το δίκανο σε 2-4 σταθερό είναι το καταλληλότερο,αν έχεις καραμπίνα παίζεις όπως θές και σε βολεύει.Εγω βρε παιδια εχω 4 χρονια που κυνηγάω την ορεινή φουλ τα φυσίγγια πανω κατω τα εχω βρει..Για οπλα ποιο λετε ειναι σωστο δικανο η καραμπίνα και τι τσοκ εγω εκει δεν βγάζω ακρη?
Δίκαννο ,δισκάνδαλο τσόκ **** ** 28''Εγω βρε παιδια εχω 4 χρονια που κυνηγάω την ορεινή φουλ τα φυσίγγια πανω κατω τα εχω βρει..Για οπλα ποιο λετε ειναι σωστο δικανο η καραμπίνα και τι τσοκ εγω εκει δεν βγάζω ακρη?
Τώρα πλέον δικανο, τσοκ 2_4Εγω βρε παιδια εχω 4 χρονια που κυνηγάω την ορεινή φουλ τα φυσίγγια πανω κατω τα εχω βρει..Για οπλα ποιο λετε ειναι σωστο δικανο η καραμπίνα και τι τσοκ εγω εκει δεν βγάζω ακρη?
Ο καθένας με τον πόνο τουΕγω βρε παιδια εχω 4 χρονια που κυνηγάω την ορεινή φουλ τα φυσίγγια πανω κατω τα εχω βρει..Για οπλα ποιο λετε ειναι σωστο δικανο η καραμπίνα και τι τσοκ εγω εκει δεν βγάζω ακρη?
Το δισκανδαλο το θεωρώ απαραίτητοΔίκαννο ,δισκάνδαλο τσόκ **** ** 28''
Και εγώ με βελτιωμένο κύλινδρο και φυσίγγια από 33 μέχρι 36 γραμμάριαΈχω κυνηγήσει και με κύλινδρο και με τέσσερα αστέρια (που νομίζω είναι το καλύτερο)
Του άλλαξες τα φώτα!!!Rotwiell wenmansell 36gr
Γτ πλεον δικανο φιλε μου?Τώρα πλέον δικανο, τσοκ 2_4
Όποιο σε βολεύει καλύτερα αυτό είναι και το σωστόΕγω βρε παιδια εχω 4 χρονια που κυνηγάω την ορεινή φουλ τα φυσίγγια πανω κατω τα εχω βρει..Για οπλα ποιο λετε ειναι σωστο δικανο η καραμπίνα και τι τσοκ εγω εκει δεν βγάζω ακρη?
Γιατί το όριο είναι πλέον 2 πουλιά.Γτ πλεον δικανο φιλε μου?
Και ένας επιπλέον λόγος,μαζεύουμε και πιο εύκολα τους κάλυκες.Κι ας ρίχνουμε λίγα φυσίγγια.Όποιο σε βολεύει καλύτερα αυτό είναι και το σωστό
Εγώ με καραμπίνα κυνηγάω αλλά το δίκαννο έχει άλλη χάρη αν είχα με δίκαννο θα πήγαινα και για πρακτικούς λόγους, δύο διαφορετικά τσοκαρίσματα
Ούτως ή άλλως δύο πέρδικες είναι το όριο και ούτε είναι και για χόρταση η πέρδικα
Δύο τουφεκιές ζυγισμένες μετά την φέρμα είναι αρκετές.....
Ότι και να πάρεις αν δεν σταματήσεις να τρέμεις στην φερμα δεν υπάρχει σωτηρίαΓτ πλεον δικανο φιλε μου?
Αυτο είναι θεμα φιλε μου γτ εγω χαζεύω τα,σκυλιά και οχι που θα συκωθουνΌτι και να πάρεις αν δεν σταματήσεις να τρέμεις στην φερμα δεν υπάρχει σωτηρία![]()
Τα εφαγες με το μάτι σου Ραγκουτσαρι έριξεςΑυτο είναι θεμα φιλε μου γτ εγω χαζεύω τα,σκυλιά και οχι που θα συκωθουν
Πέρδικα δίχως τρέμουλο δεν έχει νοστιμάδαΌτι και να πάρεις αν δεν σταματήσεις να τρέμεις στην φερμα δεν υπάρχει σωτηρία![]()