Beretta Team-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλοντουφεκισμενο στην περδικα Κωνσταντίνε.
Πάντα Γιάννη, είπαμε τα όπλα ξεπαρθενιαζονται στο νησι.
Καλοτουφεκα Κωνσταντινε... Αν ποτε ψαχτεις για τσοκ για την Α400 παρε ενα εσω-εξω Beretta IC κ σε βαζω κ στοιχημα οτι δεν θα το ξαναβγαλεις απο πανω... ;)
Άρι έχω πάρει θα βγάλω φωτο αργότερα άμα πάω σπίτι να μου πεις αν είναι αυτα.
 
Αρε Κωνσταντίνε τι μας κάνεις με τις Μπερετιες σου... :)
Καλοριζικα και τυχερα να ειναι.
Αυτή η πλαστική sbe η II είναι; Από εμπλοκές χωρίς εμφανή λόγο, πως πάει; :)
 
Ευχαριστώ Γιώργο να σε καλα. Η SBE II είναι του φίλου μου, μια φορά την έχω δει να μπλοκάρει με superX 36γρ ήμασταν κυνήγι φασιανου αλλά είχε ένα κρύο διαολεμενο -15 η 20 δεν θυμάμαι καλα. Το είχε δανείσει σε ένα παιδί που ήρθε μαζί μας γιατί δεν ειχε οπλο, είναι και μαυρο γάτα ο συγκεκριμενος. Εκείνη την μέρα βγήκαν εκτός μια remington 1100 και μια remington sportsman 11-87.
 
Στην benelli δεν ξέρω να πω γιατι? Οι δύο remington έπαθαν ζημιές η 1100 ένα μικρό ανταλακτικο που φτιάχτηκε πανευκολα αργότερα η 11-87 έπαθε τη πιο μεγάλη ζημιά μετά την τουφεκια έμεινε ανοιχτό το κλείστρο και κόκαλο, έσπασε ένα σίδερο κοντά στην αποθηκη και μαγκωσε το φυσίγγι που ερχόταν το στείλε στον οπλουργο με τα φυσίγγια μέσα στην αποθηκη.
 
Κωνσταντίνε, κάτι άσχετο. Παπί δεν κυνηγάτε στην Αμερική;
Αυτό είναι το παράπονο μου θέλω αλλά δεν έχω παρέα μόνος δε λεει, αυτός κυνηγάει πιο πολύ τριχωτα rifle, και τοξο.μια φορά είχαμε κανονίσει για χιονοχηνες και στο τέλος ναυάγησε.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top