Spinnaki εχθες το μεσημερι για κανενα λουτσο κ μας την επεσαν τα λιτσακια... Ολοι γυρω γυρω ειχαν βαλει BUldo με χελακι κ εβγαζαν 300-400αρες αλλα μιας κ καλως η κακως δεν τα κραταω τετοιου μεγεθους κ τετοιοι ειδους ψαρια, επεμεινα σε μικρα minnow μηπως κ βγαλω καμια μεγαλυτερη... Σε καποια στιγμη εβγαλαν κ 2-3 μεγαλυτερες οπως κ 2 καλα κοκαλια οποτε εβγαλα ενα πολυκαιρινο Buldo που ειχα στην τσαντα κ ενα χιλιοψαρεμενο χελακι που το αγκιστρι ηταν για πεταμα κ δοκιμασα... Εβγαλα δυο 500αρες που μπορει να τις ξαναπεταγα μεσα αν δεν ειχαν φτασει το χελακι στην κοιλια, αφησα μια μικροτερη, μου ξεψαρισαν 3 λογω κακου αγκιστριου πιστευω κ της προσπαθειας μου να δωσω το καλαμι στην κοπελα μου που ηταν μαζι να ευχαριστηθει λιγη μαχη και στο τελος μου βαρεσε μια καλη, ισως να ηταν κ τονακι, κ εσπασε ο κρικος του Buldo αφηνωντας μας χρονους...
Αλλο δεν ειχα, οποτε συνεχισα λιγο για κανεναν λουτσο αλλα χωρις αποτελεσμα...
Πολυ ωραιες φασεις εναν κοπαδι παπια που γυρναγε, δυο τρυγονια που μπηκαν κ επιασαν διπλα στη θαλασσα κ δυο χελωνες η μια πανω στην αλλη 30 μετρα μπροστα μου για πολυ ωρα... Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο, κ κριμα που δεν ειχα μαζι τη φωτογραφικη... Πολυ σπανιο θεαμα...
Αλλο δεν ειχα, οποτε συνεχισα λιγο για κανεναν λουτσο αλλα χωρις αποτελεσμα...
Πολυ ωραιες φασεις εναν κοπαδι παπια που γυρναγε, δυο τρυγονια που μπηκαν κ επιασαν διπλα στη θαλασσα κ δυο χελωνες η μια πανω στην αλλη 30 μετρα μπροστα μου για πολυ ωρα... Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο, κ κριμα που δεν ειχα μαζι τη φωτογραφικη... Πολυ σπανιο θεαμα...