Spinning

Κώστα από την Αγριά είναι η φωτό;;;;;
ρε φίλε δεν το πιστεύω στον ίδιο βράχο ψαρεύουμε;;;;;
.fff..fff..fff.

Ρε φιλαράκο πέρα απο τις ταβέρνες αναγνωρίζεις και βράχια τώρα ;

Last edited:
Ωραιος Κωστη... Θελει υπομονη το θεμα αλλα να εισαι σιγουρος πως θα ευχαριστηθεις να ακους τα φρενα στο πρωτο καλο ψαρι...
Κ εδω 2-3 φορες τωελευταια δεν εχω παρει τιποτα, ουτε κ οι υπολοιποι που χτυπιουνταν... Αντε να δουμε γιατι θα το ξαναγυρισω στο Casting...

Κώστα από την Αγριά είναι η φωτό;;;;;
ρε φίλε δεν το πιστεύω στον ίδιο βράχο ψαρεύουμε;;;;;
.fff..fff..fff.

Ναι ρε συ Μάκη από εκεί είναι η φωτογραφία, το έχεις ψαρέψει αρκετά εκει το μέρος ;; .fishing.

Ρε φιλαράκο πέρα απο τις ταβέρνες αναγνωρίζεις και βράχια τώρα ;
Ναι ρε συ Μάκη από εκεί είναι η φωτογραφία, το έχεις ψαρέψει αρκετά εκει το μέρος ;; .fishing.
Γι' αυτό δεν έχει μείνει τίποτα.big smile..big smile.
ναι φίλοι μου ένα βράδυ σε διακοπές ψάρευα εκεί και πήγα πολύ καλά
3 πίτσες κτύπησα
.banana.

• Like
Reactions: DrV
Μεσημεριανο spinning σε εκβολες για καμια λιτσα που γυρνανε τωρα τελευταια... Αλλοι 3 ειχαν την ιδια ιδεα με μενα, τελικα μονο εγω πηρα πηρα 2 λαβρακακια 300αρια και 2 μικρους κολιους σε πλανακι τα οποια απελευθερωθηκαν φυσικα ολα... Στην επομενη...

Και catch n release ο Σαμπάνης .... :D
Ως καλλιτέχνης έχει και ευαισθησίες....
Εγώ πάντως το 300αρι το λαβράκι θα το ξεκοκκάλιζα... Βέβαια ο Μάριος θέλει να μας πει ότι αξίζει μόνο μεγάλα ψαρια....buy..buy buy.

Η αληθεια ειναι οτι ειδικα στις τσιπουρες και τα λαβρακια εχω μια ευασθησια, μαλλον γιατι εχω φαει πολλα ξενυχτια στο Castng για ενα κ μονο καλο ψαρι οποτε δεν με απασχολει να κρατησω καποια ψαρια... Κ μισοκιλο να ηταν το λαβρακι, κ 600αρι μαλλον θα το αφηνα παλι, το ιδιο κ τσιπουρα κατω απο 300-400 γραμμαρια... Ξερω οτι μπορει να ειναι κ λιγο υπερβολη αλλα ειναι πως το βλεπει ο καθενας...
Κατι αλλοι παντως με κοιταγαν με μισο ματι που τα ξαναπεταγα μεσα...
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι πιαστηκαν σε πλανακι, που δεν ειχα ξαναπαρει λαβρακι, αν κ μαλλον εφταιγε το σημειο που επιτυθονταν (καμια 10αρια μετρα απο τα βραχια, που εκανε αφρουδια)... Τα ξεγελουσε η κινηση κ η αφρουδια...

Κώστα σου απαντάω εδώ για το θέμα με τα γοφάρια! Η άποψή μου είναι ότι από τη στιγμή που δεν χτυπάνε στα τεχνητά, ότι και να βάλεις πολύ δύσκολα θα τα δελεάσεις και ακόμα και αν χτυπήσουν σε κάποιο τεχνητό θα είναι καθαρά θέμα τύχης. Άποψή μου πάντα... Από εκεί και πέρα θεωρώ πως αν έχεις τη δυνατότητα να ψαρέψεις με ψαροδόλι ίσως να βγάλεις κανένα! Στη θέση σου θα μαστίγωνα με πόπερ και walk the dog... κάνε φασαρία μέχρι να τα νευριάσεις και να επιτεθούν όχι από πείνα αλλά από νεύρα .sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Βασίλη λογικά είναι αυτό που λες ότι δεν θα χτυπάν σε κανένα τεχνητό. Ακολουθούν το τεχνητό από πίσω αλλά δεν χτυπάνε. Τα βλέπω έρχονται μπροστά μου στο 1 μέτρο από την προβλήτα. Και με άλλα άτομα που το συζήτησα, ούτε σε αυτούς χτυπάνε. .

Μην αγχώνεσαι θα τους τα σπάσω και εγώ τα νεύρα, σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω. :)

Το πολύ πολύ έτσι όπως έρχονται στην προβλήτα να τα σκαγιάσω με το benelli. .sarcastic.

Αν είναι αυγωμενα δεν θα χτυπάνε, κατά τις 20 Μάη αν είναι ακόμα εκεί θα γίνει μάχη. Δοκίμασε να πιάσεις με το εγγλεζικο σπαρους, μελανουρια, κεφαλοπουλα και φτιάξε συρματινο παραμαλο. Στο ζωντανό όλο κ κάποιο θα χτυπήσει κ δεν θα έχει σχέση σε μέγεθος με αυτό που θα χτυπήσει στο τεχνητό.

Βασίλη λογικά είναι αυτό που λες ότι δεν θα χτυπάν σε κανένα τεχνητό. Ακολουθούν το τεχνητό από πίσω αλλά δεν χτυπάνε. Τα βλέπω έρχονται μπροστά μου στο 1 μέτρο από την προβλήτα. Και με άλλα άτομα που το συζήτησα, ούτε σε αυτούς χτυπάνε. .

Μην αγχώνεσαι θα τους τα σπάσω και εγώ τα νεύρα, σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω. :)

Το πολύ πολύ έτσι όπως έρχονται στην προβλήτα να τα σκαγιάσω με το benelli. .sarcastic.
Αν επιμενεις με τα τεχνητα δοκιμασε καθως τραβας σταματάς για λιγο την ανακτηση.....και νσ ξεκινας παλι αποτομα.
δεν σε συμβουλευω γιατί ειμαι απειρος κ γω....απλα ετσι θα δοκιμαζα εγω....
εννοειτε οτι το ζωντανο θα το χα ριξει ετσι κ αλλιως;)

Back