Sorry για το άκυρο σχόλιο...εγώ γεννήθηκα το 1986! Και εσύ έχεις γάντζους μεγαλύτερους σε ηλικία...![]()

Sorry για το άκυρο σχόλιο...εγώ γεννήθηκα το 1986! Και εσύ έχεις γάντζους μεγαλύτερους σε ηλικία...![]()
Κώστα από την Αγριά είναι η φωτό;;;;;
ρε φίλε δεν το πιστεύω στον ίδιο βράχο ψαρεύουμε;;;;;![]()
Κώστα από την Αγριά είναι η φωτό;;;;;
ρε φίλε δεν το πιστεύω στον ίδιο βράχο ψαρεύουμε;;;;;![]()
Γι' αυτό δεν έχει μείνει τίποταΝαι ρε συ Μάκη από εκεί είναι η φωτογραφία, το έχεις ψαρέψει αρκετά εκει το μέρος ;;![]()
Σου ταιριάζει περισσότερο πιστεύω...Αντε να δουμε γιατι θα το ξαναγυρισω στο Casting...
Ρε φιλαράκο πέρα απο τις ταβέρνες αναγνωρίζεις και βράχια τώρα ;
Ναι ρε συ Μάκη από εκεί είναι η φωτογραφία, το έχεις ψαρέψει αρκετά εκει το μέρος ;;![]()
ναι φίλοι μου ένα βράδυ σε διακοπές ψάρευα εκεί και πήγα πολύ καλάΓι' αυτό δεν έχει μείνει τίποτα![]()
Ως καλλιτέχνης έχει και ευαισθησίες....Και catch n release ο Σαμπάνης ....![]()
Αχ μωρε ο ευαισθητουλης... Μπραβο φιλε... Δακρυσες? Πες αληθεια...
Πραγματικα ρε φιλε... ποσο πλακα εχεις... Μας κανεις ευτυχισμενους....Ειπαμε τα ψαρια που πιανετε εσεις εγω τα βαζω για δολωμα...
Αν επιμενεις με τα τεχνητα δοκιμασε καθως τραβας σταματάς για λιγο την ανακτηση.....και νσ ξεκινας παλι αποτομα.Βασίλη λογικά είναι αυτό που λες ότι δεν θα χτυπάν σε κανένα τεχνητό. Ακολουθούν το τεχνητό από πίσω αλλά δεν χτυπάνε. Τα βλέπω έρχονται μπροστά μου στο 1 μέτρο από την προβλήτα. Και με άλλα άτομα που το συζήτησα, ούτε σε αυτούς χτυπάνε. .
Μην αγχώνεσαι θα τους τα σπάσω και εγώ τα νεύρα, σχεδόν κάθε μέρα πηγαίνω.
Το πολύ πολύ έτσι όπως έρχονται στην προβλήτα να τα σκαγιάσω με το benelli.![]()