Spinning

Τώρα είναι η εποχή των γοφαριών πάντως! Πήγαινε όσο μπορείς και όταν θα τα πετύχεις σε μέρα που θα τρώνε θα τα τσακίσεις! Αν πετύχεις τέτοια μέρα να θυμάσαι ότι τα μικρά τα επιστρέφουμε στη μαμά τους! Πάρε αυτά που θες να φας και μετά απλά δοκίμαζε τεχνητά και τεχνικές! :)

Για Spinning με τον Χουνταλα χθες το απογευμα κ μαλλον κ το τελευταιο μου μαζι του... .yel. Θελω κ τη γνωμη σας για να μην κρινω λανθασμενα λογω υπερβολης... .xm.
Αφου εχουμε πιασει θεσεις κ αλλαζω τεχνητα στην προσπαθεια μου να αφουγκραστω .banana. τις ορεξεις των ψαριων, αντιμετωπιζα διαρκως το υπεροπτικο του βλεμμα στις επιλογες των τεχνητων και ενα ειρωνικο χαμογελο που με προβληματιζε... Συνεχιζοντας ακαθεκτος εγω, παιρνω ενα καλο καρφωμα κ μετα απο λιγα δευτερολεπτα φρενων, ξεψαρισε... .kkk. Αααα, λεω μαλλον ειχα λιγο λιτα τα φρενα, δεν πειραζει...
Συνεχιζοντας τις δοκιμες, παιρνω ενα λουτσακι που μου ξεψαριζει στα ποδια μου... Δεν δινω κ παλι σημασια, ετσι κ αλλιως θα το ξαναπεταγα μεσα... Ο Χουνταλας εχει αρχισει να βραζει κ εκτος απο τα ειρωνικα του χαμογελα, πετα κ σχολια πλεον του τυπου.... "Μμμμμ, πολυ παρδαλο αυτο, πολυ μακρυ αυτο, κοντοχοντρο το αλλο...".hit. Αλλες δυο ριξιες χωρις να δινω σημασια, βγαζω ενα λουτσο....well done. Συνεχιζω την ιδια τακτικη, να σου κ ενας δευτερος... Ο Χουνταλας συνεχιζει το μαζεμα συνεχιζοντας τα ειρωνικα σχολια... Στο μεταξυ εχουν ερθει κ αλλοι τρεις διπλα μας για SpinnaΚι... ΔΕν εχουν περασει 5 λεπτα, μου φωναζει ο ενας, "φιλε το ψαρι εχει σκισει τη σακουλα"... Την καταρα μου μεσα μεχρι να καβαλησω το βραχο, πεφτει μεσα στα βραχια κ τον χανω... .hit..hit. Για καλη μου τυχη με τα λιγα χοροπηδηχτα του, τον βλεπω σε μια σχισμη, τον καρφωνω με το γατζο κ τον βγαζω... .well done. Μπα, λεω... τυχαια ειναι ολα αυτα...
Συνεχιζωντας να αλλαζω τεχνητα κ μην δινοντας σημασια στον Γιωρικα που πια εχει ξεκινησει πολεμο κανονικο ενναντιον μου .yelling. παιρνω ενα πραγματικα καλο χτυπημα κ μετα απο μια πολυ ωραια μαχη ενας μεγαλος λουτσος γυαλιζει μπροστα μου κ μου περνει για αλλη μια φορα τα φρενα... Σαν γνησιος φιλος κ θελοντας να μοιραστω τη χαρα με το φιλο μου, φωναζω τον Γιωργο να μου το αποχιασει, να παει κ αυτος λιγη απο την ανταση της στιγμης... .sarcastic. Για κακη μου τυχη δεν ειχα την δικη μου αποχη μαζι ( μεγαλη αποχη για μεγαλα ψαρια .banana. ) κ βλεπωντας την αποχη του Γιωρικα ( αποχη για σπαρακια κ σαλπες του εγγλεζικου .banana. ) με πιανει μια ανατριχιλα... Ενταξει λεω, ο Γιωρικας ειναι εμπειρος το εχει... Κ τοτε συμβαινει κατι το οποιο δεν θα το περιμενα ποτε... ΑΠο τη ζηλια του προφανως ο κυριος .yelling..banana. αντι να βαλει το ψαρι στην αποχη, νομιζε οτι κραταγε σημαια κ μου εκανε τον ελλανοδίκη, ξαγνιστρωνοντας το ψαρι μου κ αφηνωντας το τεχνητο πανω στην αποχη του....kkk..kkk..kkk..yelling..yelling..yelling. Ολα τα περιμενα αλλα αυτο ποτε... .fiurius. Η καλη μου η καρδια ομως, το θεωρησε κ αυτο τυχαιο κ ατυχη στιγμη κ δειχνωντας μεγαλοψυχια του δινω ενα απο τα τχνητα που μου δουλεψαν για να βγαλει κ αυτος κανενα ψαρι... Αφου το κοιταξε λιγο επικρητικα, το παρατησε στην ακρη... .buy buy. Ο ηλιος εχει πεσει κ η καλη ωρα εχει ερθει, με την μουρμουρα του να μην εχει σταματησει... .buy. Βλεποντας οτι οι ελπιδες του τελειωνουν, απο τη γλωσσοφαγια του μου πιανεται το αγαπημενο μου τεχνητο σε ενα βραχο μπροστα μου... Δεν μπορεσα με τιποτα να το ξαγκιστρωσω, το εχασα, κ στην προσπαθεια μου να ξαναδεσω την παραμανα εχοντας χασει αρκετη ωρα κ με τον Γιωρικα να εχει μεινει χωρις ανταγωνισμο, βγαζει κ αυτος αλλον εναν λουτσο... .sarcastic. κ κλεινοντας ετσι την ημερα....yelling.
Περα απο την πλακα, περασαμε ωραια, γελασαμε πολυ, αν μου εβαζε κ το ψαρι στην αποχη να βγαλουμε μια σωστη φωτογραφια .yelling. θα ηταν ολα υπεροχα... Τουλαχιστον , πηρε το μαθημα του, καταλαβε ποιοι ειναι οι σπεσιαλιστες που κανουν τη διαφορα ακομα κ οταν τα ψαρια δεν τρωνε... .banana..banana..sarcastic. Ετσι ειναι... Καποιοι ειναι καλοι στο να τα μαγειρευουν... καποιοι αλλοι στο να τα πιανουν... .banana..yelling.

Last edited:
...νομιζε οτι κραταγε σημαια κ μου εκανε τον ελλανοδίκη...

...Ετσι ειναι... Καποιοι ειναι καλοι στο να τα μαγειρευουν... καποιοι αλλοι στο να τα πιανουν...

Τι παιδια ειστε εσεις... Σαμπανη εισαι μια σουπια.....my man..sarcastic.
Εγω καπως αλλιως την εμαθα την ιστορια....yelling.

Αντωνη μου οπως στα λεω φιλε... Ενα καλο ψαρι πιασαμε κ απο τη ζηλια του το χασαμε... .yelling. Οπως τοτε στο σκοπευτηριο με το οπλο σου... θυμασαι??? .yelling..banana..sex hard..sarcastic. Με σκορδα κ ματοχαντρα αλλη φορα... ;)

Θα απαντήσω όταν αποκτήσω πρόσβαση σε πληκτρολόγιο, με το κινητό δεν μπορώ να εκφραστω. Ένα θα πω για την ώρα... της στραβης ψ..ης την εμποδαν οι τρίχες... ☺

Θα απαντήσω όταν αποκτήσω πρόσβαση σε πληκτρολόγιο, με το κινητό δεν μπορώ να εκφραστω. Ένα θα πω για την ώρα... της στραβης ψ..ης την εμποδαν οι τρίχες... ☺

Οπως τοτε στο σκοπευτηριο με το οπλο σου... θυμασαι???
Ακου τι ειπε ο ανθρωπος... που το συνδυασες αυτο τωρα... ααααααααχχχχχχχ...

Αρη κάτι δεν σου πήγε στο ψάρεμα.......Ποιός να φταίει ;
Θα εκφράσω άποψη όταν ο αλεπουδιάρης βρει πληκτρολόγιο και γράψει.
Σήμερα και γω πήγα για ψάρεμα αλλά όπως και ο Γιωρίκας θα γράψω περισσότερα όταν θα είμαι και εγώ στο πληκτρολογιο.

Επιτέλους είδαμε και φρέσκο ψαρι.
Αφού ταπαμε ωρε παιδιά για τις αποχες και το σπινινγκ, δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη.

Σήμερα παρ ότι πήγα για κανέναν σαργό πήρα μαζί μου κκαι το καλαμάκι μου να δοκιμάσω στην τύχη μου στο spinning.
Η θάλασσα λάδι και το αποτέλεσμα μηδέν.
Μάλλον την άλλη φορά πρέπει να πάω με τον γουρλή τον Γιωρίκα.
.sarcastic.

Σήμερα παρ ότι πήγα για κανέναν σαργό πήρα μαζί μου κκαι το καλαμάκι μου να δοκιμάσω στην τύχη μου στο spinning.
Η θάλασσα λάδι και το αποτέλεσμα μηδέν.
Μάλλον την άλλη φορά πρέπει να πάω με τον γουρλή τον Γιωρίκα.
.sarcastic.
Να τον παρεις φιλε... Μην περιμενεις και τον Αρι να εχει την ιδια αποψη με μενα ομως...

Για Spinning με τον Χουνταλα χθες το απογευμα κ μαλλον κ το τελευταιο μου μαζι του... .yel.
Μάλιστα, μην μου το κάνεις αυτό γιατί θα βάλω πλερέζες. Αφού ξέρεις ότι θα με βρεις μπροστά σου ... .my man.
Θελω κ τη γνωμη σας για να μην κρινω λανθασμενα λογω υπερβολης... .xm.
Το νεαρό της ηλικίας σου επιτρέπει την υπερβολή :rolleyes:
Αφου εχουμε πιασει θεσεις κ αλλαζω τεχνητα στην προσπαθεια μου να αφουγκραστω .banana. τις ορεξεις των ψαριων, αντιμετωπιζα διαρκως το υπεροπτικο του βλεμμα στις επιλογες των τεχνητων και ενα ειρωνικο χαμογελο που με προβληματιζε...
Υπεροπτικό βλέμμα και ειρωνικό όχι αλλά δεν ήξερα με τι βλέμμα να αντιμετωπίσω την ασχετοσύνη σου. Επειδή όλη μέρα βλέπεις big game fishing στο youtube νόμιζες ότι θα πιάσεις τον Γουίλι και μου έβαζες κάτι popper σαν μπουκάλια της μπύρας συνοδεύοντας μάλιστα τις επιλογές σου από ατάκες όπως "...έχω προαίσθημα ότι αυτό το popper θα μου δώσει ψάρι". .guitar.
Ο Χουνταλας εχει αρχισει να βραζει κ εκτος απο τα ειρωνικα του χαμογελα, πετα κ σχολια πλεον του τυπου.... "Μμμμμ, πολυ παρδαλο αυτο, πολυ μακρυ αυτο, κοντοχοντρο το αλλο...".hit.
Ο Χουντάλας φιλαράκι είναι ήρεμη δύναμη και ποτέ δεν βράζει με την τύχη του πρωτάρη ... :).
παιρνω ενα πραγματικα καλο χτυπημα κ μετα απο μια πολυ ωραια μαχη ενας μεγαλος λουτσος γυαλιζει μπροστα μου
Εδώ πραγματικά βρίσκεσαι σε παραλήρημα ... .llk..llk..llk.. Η αλήθεια είναι ότι σπάνια στην ζωή μου έχω κρατήσει απόχη για κάποιον άλλον αφού 9 στις 10 είμαι αυτός που φέρνει το ψάρι. Ωστόσο περίμενα ότι θα έχεις την απαραίτητη εμπειρία να γνωρίζεις πως ο ψαράς κατευθύνει το ψάρι στην απόχη και δεν πάει η απόχη στο ψάρι. Τι σου λέω όμως τώρα, ψιλά γράμματα .... .asking.
Ο ηλιος εχει πεσει κ η καλη ωρα εχει ερθει, με την μουρμουρα του να μην εχει σταματησει... .buy.
Πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα και την μπάλα στην κερκίδα....fiurius.. Ο λόγος είναι πως κατάλαβα γρήγορα γιατί έτρεχες πρώτος πάνω στα βράχια για να προλάβεις την καλή την μεριά. Διάλεξες να ρίχνεις από την μεριά του ποταμού όπου μαλαγρώνονταν τα ψάρια....fishing..
Βλεποντας οτι οι ελπιδες του τελειωνουν, απο τη γλωσσοφαγια του μου πιανεται το αγαπημενο μου τεχνητο σε ενα βραχο μπροστα μου...
Πρέπει να παραδέχεσαι τις αδυναμίες σου και να μην τα ρίχνεις όλα στους άλλους. Δεν σου φταίω εγώ που δεν ξέρεις να ξεχωρίζεις τα βυθιζόμενα από τα επιπλέοντα τεχνητά ... .very funny..
Τουλαχιστον , πηρε το μαθημα του, καταλαβε ποιοι ειναι οι σπεσιαλιστες που κανουν τη διαφορα ακομα κ οταν τα ψαρια δεν τρωνε... .banana..banana..sarcastic.
Τελικά μιλάμε ότι είσαι ο απόλυτος ερασιτέχνης και ατζαμής. Κάπου-κάπου σε λυπάται η γαλανή και σου δίνει κάνα ψαράκι. Σου φεύγουν τα ψόφια ψάρια από τις σακούλες, σου ξαγκιστρώνονται τα ψάρια, σκαλώνεις τα τεχνητά στα βράχια ..κτλ κτλ κτλ .exciting.

.sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic. Γι αυτο σε παω γιατι εχεις για ολα μια δικαιολογια... .sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic..sarcastic.
Περα απο την πλακα τωρα, περασαμε ωραια κ απλα τα ψαρακια μαλλον ηθελαν λιγο πιο μεγαλα τεχνητα κ πιο αργη κινηση, ισως κ λογω των ρευματων...
Η ατυχια με την αποχη ειναι κατι που συμβαινει κ η αληθεια ειναι οτι λογω διαταξης του μερους ειχε μπει ο Γιωρικας μπροστα μου κ δεν εβλεπα που ειναι το ψαρι για να τον βοηθησω...
Γιαννη μια χαρα ειναι η αποχη αν ειναι μεγαλη κ με σταθερο τετραγωνο κολλαρο, εγω την προτιμη απο το γατζο ειδικα για ψαρια Spinning μεχρι 3-4 κιλα... Ατυχιες συμβαινουν κ με γατζους κ με αποχες...
Κωστα θα δεις πολλα παραδοξα στο Spinning, συνεχισε κ να εισαι σιγουρος οτι στο πρωτο καλο χτυπημα που θα σου γονατισει το καλαμι θα τρελαθεις...
Γιωρικα εισαι εμγαλη σουπια, παλι λαδι πας να την βγαλεις μαυρογατα....yelling.

Το καλύτερο από όλα ήταν ένα ζευγάρι τρυγονακια που σουλατσαραν πάνω στον δρόμο την ώρα που πηγαίναμε και παρά τα κορναρισματα μου, έκαναν τραβερσουλες μπροστά απο το παμπριζ, βασανιζοντας με....

Το καλύτερο από όλα ήταν ένα ζευγάρι τρυγονακια που σουλατσαραν πάνω στον δρόμο την ώρα που πηγαίναμε και παρά τα κορναρισματα μου, έκαναν τραβερσουλες μπροστά απο το παμπριζ, βασανιζοντας με....
Δεν τους πεταγατε κανένα πολυαγκιστρο μπας και αρπαξετε κανένα;!

Back