Spinning

Spinnaki εχθες το μεσημερι για κανενα λουτσο κ μας την επεσαν τα λιτσακια... Ολοι γυρω γυρω ειχαν βαλει BUldo με χελακι κ εβγαζαν 300-400αρες αλλα μιας κ καλως η κακως δεν τα κραταω τετοιου μεγεθους κ τετοιοι ειδους ψαρια, επεμεινα σε μικρα minnow μηπως κ βγαλω καμια μεγαλυτερη... Σε καποια στιγμη εβγαλαν κ 2-3 μεγαλυτερες οπως κ 2 καλα κοκαλια οποτε εβγαλα ενα πολυκαιρινο Buldo που ειχα στην τσαντα κ ενα χιλιοψαρεμενο χελακι που το αγκιστρι ηταν για πεταμα κ δοκιμασα... Εβγαλα δυο 500αρες που μπορει να τις ξαναπεταγα μεσα αν δεν ειχαν φτασει το χελακι στην κοιλια, αφησα μια μικροτερη, μου ξεψαρισαν 3 λογω κακου αγκιστριου πιστευω κ της προσπαθειας μου να δωσω το καλαμι στην κοπελα μου που ηταν μαζι να ευχαριστηθει λιγη μαχη και στο τελος μου βαρεσε μια καλη, ισως να ηταν κ τονακι, κ εσπασε ο κρικος του Buldo αφηνωντας μας χρονους...
Αλλο δεν ειχα, οποτε συνεχισα λιγο για κανεναν λουτσο αλλα χωρις αποτελεσμα...
Πολυ ωραιες φασεις εναν κοπαδι παπια που γυρναγε, δυο τρυγονια που μπηκαν κ επιασαν διπλα στη θαλασσα κ δυο χελωνες η μια πανω στην αλλη 30 μετρα μπροστα μου για πολυ ωρα... Δεν ειχα ξαναδει κατι τετοιο, κ κριμα που δεν ειχα μαζι τη φωτογραφικη... Πολυ σπανιο θεαμα...

Για τις χελώνες δεν πειράζει, κανόνισε να πλακωσουν τίποτα τουριστριες η μία πανω στην άλλη κ να μην έχεις την φωτογραφική... ☺

Για τις χελώνες δεν πειράζει, κανόνισε να πλακωσουν τίποτα τουριστριες η μία πανω στην άλλη κ να μην έχεις την φωτογραφική... ☺
Θα δουλεψω αλλο συστημα εκει Γιωρικα, εννοια σου... .my man.

Iταλικα??? .xm.
Εκει που το τραβολογας το κοριτσι η θα το φαει κανενας λουτσος η θα σε στειλει κανονικα.
Γιαυτο λεω μαθε και Ιταλικα για το καλοκαιρι καλου-κακου ,που μπαινει καινουργιο αιμα στις παραλιες.

Εκει που το τραβολογας το κοριτσι η θα το φαει κανενας λουτσος η θα σε στειλει κανονικα.
Τωρα εχει συνηθισει... χαχαχαχα... με θεωρει φυσιολογικη περιπτωση... .hit..sarcastic.

Γιαυτο λεω μαθε και Ιταλικα για το καλοκαιρι καλου-κακου ,που μπαινει καινουργιο αιμα στις παραλιες.
Εγω δουλευω καλα τη γλωσα του σωματος... .yelling..sarcastic..my man.

• Like
Reactions: DrV
Σωστός,σωστος... Άμα η χημεία ταιριάζει, ποιος τα υπολογίζει τα υπόλοιπα.
Πάντως αφού εκπαιδευσες το κορίτσι,βλεπω και το σεττερακι σου να σπιναρει σε λιγο!!!

Τριτη εξορμηση σπιννινγκ και μου ρχετε να τα πουλησω ολα.
Οχι γιατι δεν έχω πάρει τσιμπιά αλλα επειδη εχασα αλλο ενα ψαρακι σημερα.
ευτυχως αποζημιωθηκα που πηγα με τον μικρο κ του αρεσε το ψαρεμα έστω κ με αψαριες :)IMG_20150506_29271.jpg

Οχι γιατι δεν έχω πάρει τσιμπιά αλλα επειδη εχασα αλλο ενα ψαρακι σημερα.
ευτυχως αποζημιωθηκα που πηγα με τον μικρο κ του αρεσε το ψαρεμα έστω κ με αψαριες :)View attachment 397
γειά σου ρε μικρέ τεράστιε ψαρά
κοίτα να μάθεις και τον πατέρα σου :)
Χρύσανθε η ανάμνηση του χαμένου θηράματος η ψαριού είναι πολύ σημαντική και δύσκολα ξεχνιέται ;)

Χρύσανθε η ανάμνηση του χαμένου θηράματος η ψαριού είναι πολύ σημαντική και δύσκολα ξεχνιέται ;)
Γιατί νομίζω ότι αναφέρεται σε απώλεια τεχνητού και όχι ψαριού; :)

Χρύσανθε αν ήταν μετά την τρίτη αψαρία να τα πουλάγαμε όλα, θα καθόμασταν όλοι σπίτι να πλέκουμε ... .sarcastic.
Μην μασάς, είναι η δυσκολότερη εποχή, τα ψάρια είναι αυγωμένα και δεν χτυπάνε εύκολα.
Αν θες μια συμβουλή, απομακρύνσου από την περιοχή που έχεις βάλει την φώτο. Βλέπω στο βάθος πολλά κλουβιά, τα ψάρια δεν θα προσεγγίσουν εύκολα την ακτή αφού βρίσκουν εκεί μέσα πολύ μαλάγρα. Άσε που και κάποιο λαβράκι να σκαλώσεις θα είναι ταισμένο με χημεία.
Προσανατολίσου σε μέρη ανοιχτά, με βαθιά κοφτά νερά...;)

Χρύσανθε αν ήταν μετά την τρίτη αψαρία να τα πουλάγαμε όλα, θα καθόμασταν όλοι σπίτι να πλέκουμε ... .sarcastic.
Μην μασάς, είναι η δυσκολότερη εποχή, τα ψάρια είναι αυγωμένα και δεν χτυπάνε εύκολα.
Αν θες μια συμβουλή, απομακρύνσου από την περιοχή που έχεις βάλει την φώτο. Βλέπω στο βάθος πολλά κλουβιά, τα ψάρια δεν θα προσεγγίσουν εύκολα την ακτή αφού βρίσκουν εκεί μέσα πολύ μαλάγρα. Άσε που και κάποιο λαβράκι να σκαλώσεις θα είναι ταισμένο με χημεία.
Προσανατολίσου σε μέρη ανοιχτά, με βαθιά κοφτά νερά...;)

Γιωργη δεν ειναι κλουβια.
κυμματοθραυστης ειναι κ επειδη χαλασε η ποιότητα της φωτο απο την σμίκρυνση φαινετε ετσι.
Το μερος ηταν τυχαιο γιατι ειναι μπροστα απ τα γκουντυς κ το συνδύασα για τον μικρο ;)
ψαχνω ενα μερος σαν αυτο που λες παντως:)

.hit..hit..hit.τρελαθήκαμε στις "αστοχίες" με τον Μάκη απόψε ....big smile.

Back