A
AltairLusso
Εγγλέζικο έχεις κάνει σε αυτό το μέρος;
Εγγλέζικο έχεις κάνει σε αυτό το μέρος;
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα καλό συνδυασμό μηχανάκι και καλάμι για spinning;
Μπορώ να διαθέσω μέχρι 100 ευρώ.
Ευκαιρία να σε διδάξω ... .goodboy.Εγώ με εγγλέζικο δεν ασχολήθηκα ποτέ.
Κώστα στις επερχόμενες εκθέσεις θα βρεις σίγουρα ένα καλό σετάκι για τις ανάγκες σου. Γενικά επειδή τα τελευταία χρόνια πάμε ανελλειπώς υπάρχουν πολύ καλές προσφορές που μπορείς να βρεις μόνο στις εκθέσεις. Γενικά θες να ξεκινήσεις το ψάρεμα με την τεχνική του spinning; Γιατί εκτός από το καλάμι και το μηχανισμό χρειάζεσαι νήμα και τεχνητά κατά βάση (παραμάνες κλπ δεν στα αναφέρω).
Ευκαιρία να σε διδάξω ... .goodboy.
Μάνο ξεκίνησα φέτος με εγγλέζικο το οποίο το απολαμβάνω πραγματικά και το γουστάρω.
Θέλω όμως να πάρω και ένα καλάμι- μηχανισμό να το έχω για spinning.
Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από ψάρεμα Μάνο, αφού να φανταστείς στο εγγλέζικο κάνω 10 λεπτά να δέσω το αγκίστρι.
Αυτό του cw που γράφεις είναι νομίζω το πόσα γραμμάρια ψαράκι μπορείς να πετάς.Μια φορά έχω κάνει spinning απλά ήμουν τυχερός και έβγαλα λούτσο.
Καλή επιλογή μου φαίνεται το σετάκι που μου προτείνεις.
Δε ντρέπεσαι προσπαθώ να μάθω και με κοροϊδεύεις. .ha ha ha.
Προς ένδειξη διαμαρτυρίας θα με πάρεις μαζί για φάσσες του χρόνου.
Δεν ξέρω σχεδόν τίποτα από ψάρεμα Μάνο, αφού να φανταστείς στο εγγλέζικο κάνω 10 λεπτά να δέσω το αγκίστρι.
Αυτό του cw που γράφεις είναι νομίζω το πόσα γραμμάρια ψαράκι μπορείς να πετάς. Μια φορά έχω κάνει spinning απλά ήμουν τυχερός και έβγαλα λούτσο.
Καλή επιλογή μου φαίνεται το σετάκι που μου προτείνεις.
Τώρα έδεσες, θα χορτάσεις φάσσα ...θα με πάρεις μαζί για φάσσες του χρόνου.
Τώρα έδεσες, θα χορτάσεις φάσσα ...
Ζολώ sorry αλλά δεν κρατήθηκα...![]()
Τα καινούργια μου αποκτήματα....![]()