Χαιρετω την παρεα.
πρεπει να εχει 40 βαθμους εξω......γιατι απο χτες εχω γυρισει ξανα στο ψαρεμα...μετα απο 9 χρονια.
μια δεκαετια εκτός για καποιον που γεννηθηκε σ αυτην.
Μέχρι τα 23 πραγματικα δεν εφευγα μακρια της.
ψαρεψα με ολες τις μεθοδους κ τα παντα που αφορουν ψαρεμα από ακτη κ ψαροντουφεκο.
την αφησα μια μερα ....κκόπηκε σαν μαχαιρι οταν λογω ωραριων με την συζυγο μου δεν γινοταν κ σκυλια κ κυνηγι κ ψαρεμα.
Απι χτες εχω επιστρέψει.
Ξεκινησα το spinning το οποιο ηταν κ η μεθοδος πιυ ασχοληθηκα ελαχιστα.
τωρα ομως θελω να τα δώσω ολα σαυτο γιατι ειναι ευέλικτο κ οτι ωρα θελησεις ψαρεύει ς ανα πασσ στιγμή.
Εχω ομως αποριες αφου πριν μια δεκαετια ηταν πολυ αλλιως τα πράγματα.
Απορια πρωτη.
οταν η μανα ειναι μισινα......ββάζεις παραμαλο σαν leader πριν το ψαρακι?
εάν ναι το βαζεις με στριφτογυρο?
Με συμβουλεψαν κ επραξα ετσι βαζοντας ενα παραμαλο φλοροκαρπον γυρο στους 60 ποντους κ τα ενωσα με μικρο στριφταρι.
είναι ομως καπος αβολο στις βολες με τοσο παραμαλο αφου προσεψω το στριφταρι να βρίσκεται παντα εξω απο τα δακτυλιδια του καλαμιου.
Επίσης πριν το τεχνητο εδεσα παραμανα που μου προτειναν γθα γρηγορες αλλαγες τεχνιτου.
ομως δεν εχει επανω στριφταρι.
αυτο ειναι σωστο?
φεν θα γυριζει την πετονιά γυρω απ τον εαυτό της?
Ευχαριστω για τα φωτα
πρεπει να εχει 40 βαθμους εξω......γιατι απο χτες εχω γυρισει ξανα στο ψαρεμα...μετα απο 9 χρονια.
μια δεκαετια εκτός για καποιον που γεννηθηκε σ αυτην.
Μέχρι τα 23 πραγματικα δεν εφευγα μακρια της.
ψαρεψα με ολες τις μεθοδους κ τα παντα που αφορουν ψαρεμα από ακτη κ ψαροντουφεκο.
την αφησα μια μερα ....κκόπηκε σαν μαχαιρι οταν λογω ωραριων με την συζυγο μου δεν γινοταν κ σκυλια κ κυνηγι κ ψαρεμα.
Απι χτες εχω επιστρέψει.
Ξεκινησα το spinning το οποιο ηταν κ η μεθοδος πιυ ασχοληθηκα ελαχιστα.
τωρα ομως θελω να τα δώσω ολα σαυτο γιατι ειναι ευέλικτο κ οτι ωρα θελησεις ψαρεύει ς ανα πασσ στιγμή.
Εχω ομως αποριες αφου πριν μια δεκαετια ηταν πολυ αλλιως τα πράγματα.
Απορια πρωτη.
οταν η μανα ειναι μισινα......ββάζεις παραμαλο σαν leader πριν το ψαρακι?
εάν ναι το βαζεις με στριφτογυρο?
Με συμβουλεψαν κ επραξα ετσι βαζοντας ενα παραμαλο φλοροκαρπον γυρο στους 60 ποντους κ τα ενωσα με μικρο στριφταρι.
είναι ομως καπος αβολο στις βολες με τοσο παραμαλο αφου προσεψω το στριφταρι να βρίσκεται παντα εξω απο τα δακτυλιδια του καλαμιου.
Επίσης πριν το τεχνητο εδεσα παραμανα που μου προτειναν γθα γρηγορες αλλαγες τεχνιτου.
ομως δεν εχει επανω στριφταρι.
αυτο ειναι σωστο?
φεν θα γυριζει την πετονιά γυρω απ τον εαυτό της?
Ευχαριστω για τα φωτα