Κίτρινοσκεφτωμε να παρω ενα στιλο σε χρωμα η πρασινο η μπλε σκουρο τι λες φιλε εσυ ??

Κίτρινοσκεφτωμε να παρω ενα στιλο σε χρωμα η πρασινο η μπλε σκουρο τι λες φιλε εσυ ??
χαχαχαχα μα το ατιμο 36€ ρε δε παίζετε ελπιζω να τα αξιζει ...Σε λίγο θα με κυνηγάει η γυναίκα σου ότι σε βάζω σε έξοδα![]()
36€€€€€€€χαχαχαχα μα το ατιμο 36€ ρε δε παίζετε ελπιζω να τα αξιζει ...
χαχαχχαα ωρεο αυτο χαχαχα αλλα αδικο .... αλλα και να πιαστει με τα. ρουχα θα πεσω να το ξεπιασω χωρις σκεψη36€€€€€€€από καλό κάποιοι απλώνουν σχοινιά στις ακτές....κ την επόμενη μαζεύουν τεχνητά
![]()
Έλα να πέσεις στα 60-80μ να βγάλεις 4 δικά μου.χαχαχχαα ωρεο αυτο χαχαχα αλλα αδικο .... αλλα και να πιαστει με τα. ρουχα θα πεσω να το ξεπιασω χωρις σκεψη
ΑυτόςΈλα να πέσεις στα 60-80μ να βγάλεις 4 δικά μου.
Τα κλαίω ... σε ώρες τα έκοψα όλα.
θα ερθω αλλα θα κρατισω μεριδιο 2 τεχνιτα και εγω χαχαχαχα...Έλα να πέσεις στα 60-80μ να βγάλεις 4 δικά μου.
Τα κλαίω ... σε ώρες τα έκοψα όλα.
Αγυμναστοςκαλημερα παιδια οταν ψαρευω spinning και κανω χτυπηματα jerk twich κλπ..αρχιζω να κουραζουμε μετα τις δυο πρωτες βολες δεν ξερω αν φτει το βαρος του καλαμιου μαζι με το μηχανακι η το λαθος ζυγισμα γιατι οταν το στηριζω στη μεση στο μηχανακι εκεινο γερνει ολο κατα μπροστα τι λετε να φτει 223γρ το καλαμι 260 το μηχανακι
τι λετε να φτει ??
ευχαριστω.
Πού ισορροπεί το καλάμι με το μηχανισμό; Άσε πάνω μόνο καλάμι και μηχανισμό μαζί με το νήμα/τρίχα που έχεις (χωρίς κάποιο τεχνητό δηλαδή) και με 2 δάχτυλα δες σε ποιο σημείο ισορροπεί. Αν είσαι στο ύψος του pick up του μηχανισμού (αυτό που ανοιγοκλείνεις για να κάνεις βολή) ή μέχρι 2-3 δάχτυλα μπροστά προς την μύτη τότε είσαι κομπλέ.καλημερα παιδια οταν ψαρευω spinning και κανω χτυπηματα jerk twich κλπ..αρχιζω να κουραζουμε μετα τις δυο πρωτες βολες δεν ξερω αν φτει το βαρος του καλαμιου μαζι με το μηχανακι η το λαθος ζυγισμα γιατι οταν το στηριζω στη μεση στο μηχανακι εκεινο γερνει ολο κατα μπροστα τι λετε να φτει 223γρ το καλαμι 260 το μηχανακι
τι λετε να φτει ??
ευχαριστω.
η αληθια ειναι οτι δε ζυγιζει σωστα διοτι το κανω αυτο που λες και γερνει ολο μπροστα κρεμαει το καλαμι οσο για τους μυες δε ξερω τι παιζει και πως συνιθιζετε μηπως να αλλαξω καλαμι ???Πού ισορροπεί το καλάμι με το μηχανισμό; Άσε πάνω μόνο καλάμι και μηχανισμό μαζί με το νήμα/τρίχα που έχεις (χωρίς κάποιο τεχνητό δηλαδή) και με 2 δάχτυλα δες σε ποιο σημείο ισορροπεί. Αν είσαι στο ύψος του pick up του μηχανισμού (αυτό που ανοιγοκλείνεις για να κάνεις βολή) ή μέχρι 2-3 δάχτυλα μπροστά προς την μύτη τότε είσαι κομπλέ.
Μετά παίζει ρόλο η τεχνική σου και όπως λέει και ο Γιάννης το πόσο γυμνασμένοι είναι οι μύες που χρειάζονται. Είναι και θέμα συνήθειας να ξέρεις.
το ξερω χαχαχααχ αλλα και τι να κανωΑγυμναστος![]()
Γυμναστική ρετο ξερω χαχαχααχ αλλα και τι να κανω
Εγώ σε ένα καλάμι που ήθελα να ζυγίζει λίγο πιο πίσω έβαλα 2 λαστιχάκια στο πίσω μέρος του καλαμιού. Άλλαξες νήμα τελικά; Όταν αλλάξεις θα αλλάξει και η ισορροπία. Παίζει μεγάλο ρόλο το πού ισορροπεί το καλάμι. Από εκεί και πέρα αν θες να γυμνάσεις κάποιους μύες αυτοί είναι ο πήχης, ο ώμος και η πλάτη. Push ups και μονόζυγο είναι άψογες ασκήσεις. Ψάρεμα κάνεις βέβαια και νομίζω πως αν πας αρκετές φορές θα συνηθίσεις αλλά εσύ αποφασίζεις.η αληθια ειναι οτι δε ζυγιζει σωστα διοτι το κανω αυτο που λες και γερνει ολο μπροστα κρεμαει το καλαμι οσο για τους μυες δε ξερω τι παιζει και πως συνιθιζετε μηπως να αλλαξω καλαμι ???
οχι νημα δεν αλλαξα εχω ακομα 2pe τωρα δηλαδει μου προτινεις αντι να αλλαξω καλαμι να γυμναστω καλυτερα ??πιστευεις αυτο φτει?Εγώ σε ένα καλάμι που ήθελα να ζυγίζει λίγο πιο πίσω έβαλα 2 λαστιχάκια στο πίσω μέρος του καλαμιού. Άλλαξες νήμα τελικά; Όταν αλλάξεις θα αλλάξει και η ισορροπία. Παίζει μεγάλο ρόλο το πού ισορροπεί το καλάμι. Από εκεί και πέρα αν θες να γυμνάσεις κάποιους μύες αυτοί είναι ο πήχης, ο ώμος και η πλάτη. Push ups και μονόζυγο είναι άψογες ασκήσεις. Ψάρεμα κάνεις βέβαια και νομίζω πως αν πας αρκετές φορές θα συνηθίσεις αλλά εσύ αποφασίζεις.
θα αρχισω γυμναστικη εχω τα οργανα γυμναστικης ολα σπιτι μου μεχρι και μονοζυγο και μπαρα ολυμπιακη 20 kg παλια εκανα τωρα το εχω κοψει αλλα μαλλον θα αρχισω παλιΓυμναστική ρεάκου τι να κάνεις
Πους απς,μονόζυγο
Πόσο χρονών είσαι
Το σημείο που κουράζεται ποιο είναιη γυμνάζεις η αλλάζεις καλάμι...αν είναι τοοοοοοσο μπροστοβαρο
![]()
Όχι δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό! Πρώτα το ζύγισμα και μετά η συνήθεια. Και ένας γυμνασμένος να πάει να κοπανηθεί στα βράχια μετά από 5 βολές θα κουραστεί. Απλά βοηθάει.οχι νημα δεν αλλαξα εχω ακομα 2pe τωρα δηλαδει μου προτινεις αντι να αλλαξω καλαμι να γυμναστω καλυτερα ??πιστευεις αυτο φτει?
αν αλλαξω και βαλω πιο βαρυ μηχανακι θα ζυγιζει καλυτερα ας ειναι πιο βαρυ το συνολο δλδ τωρα ζυγιζει ολο κομπλε 400 γρ αν βαλω πιο βαρυ μηχανακι να ζυγισει θα παει 500 γρ αλλα θα ειναι πιο ξεκουραστο λογο ζυγισματος η να βαλω ακομα πιο ελαφρυ μηχανακι ας μην ζυγιζει σωστα να ειναι κομπλε πιο ελαφρυ ?με συγχωρεις φιλε αν σε κουρασα με τοσες ερωτισειςΌχι δεν πιστεύω ότι φταίει αυτό! Πρώτα το ζύγισμα και μετά η συνήθεια. Και ένας γυμνασμένος να πάει να κοπανηθεί στα βράχια μετά από 5 βολές θα κουραστεί. Απλά βοηθάει.
σχοινακι δε μπορεσα να κανω ποτε δεν ασχολιθικα και ολας πιο πιθανο να μπερδεψω τα ποδια μου και να σπασω κανα δοντι ......χαχαχ δε ξερω αν μπορω να το καταφερω φιλε δε μου εχω εμπιστοσυνη σε αυτο το κοματιΤο παν είναι ο Ρυθμός....ρυθμικές κινήσεις
Αυτό ήταν το μυστικό των πολεμιστών με σπαθιά που ήταν ικανοί για ώρες να πολεμούν
Το σχοινακι,σου δίνει Ρυθμό για αυτό κ οι μποξερς το χρησιμοποιουν
Ρυθμός=αντοχή
![]()