Spinning

Μην βάζεις όλη σου την δύναμη στην βολή. Ο εξοπλισμός και η τεχνική σου θα σε πάνω στο μέγιστο που μπορούν. Η δύναμη σου είτε θα σου κόβει μέτρα στην βολή είτε θα σου κόψει το παράμαλλο. Δοκίμασε βράδυ, αξίζει περισσότερο για λαβράκια.
οκ φιλε σε ευχαριστω θα το δοκιμασω σιγουρα και οπως μου ειπες θα κανω τις κινισεις μου με αρμονια

εχετε να μου πειτε καπια γνωμη πανω σε αυτο το τεχνιτο maria blues code slim 125 σε διαφανο χρωμα ξερετε αν λει και αν ειναι καλο ??
Το 65άρι είναι πολύ καλό σε κοκκάλια-σαφρίδια. Το 125 δεν μου έχει δώσει ούτε χτύπημα και δεν το πολυψαρεύω πλέον. Τι στόχο έχεις;

για το duo bay ruf manic ποιο μεγεθος ζ
απο ολα ειναι καλυτερο για λαυρακι και ποιο δουλεβει απο ολα τα μεγεθη καλυτερα και πιο ευκολα? δουλεβουν μονο στην επιφανια αυτα ?

για το duo bay ruf manic ποιο μεγεθος ζ
απο ολα ειναι καλυτερο για λαυρακι και ποιο δουλεβει απο ολα τα μεγεθη καλυτερα και πιο ευκολα? δουλεβουν μονο στην επιφανια αυτα ?
Ρε ‼️ακόμα εδώ είσαι κ εγώ περιμένω φωτός με ψαρουκλες‼️

εκτος απ το duo bay ruf manic θα θελα και μια γνωμη για το jack fin stylo 210 στα λαυρακια αν δουλεβει και αν ειναι καλο γενικοτερα???
Φίλος‼️πρώτη φορά,κ με το πρώτο πέταγμα, lrf ,στο στόμιο Λάρισας,με ένα ξεφτυλισμενο(τόσο ξεφτυλισμενο που γελαγα κρυφά) κινεζικό ψαράκι έβγαλε ένα λαυράκι κιλού‼️μην το ψειριζεις....

Φίλος‼️πρώτη φορά,κ με το πρώτο πέταγμα, lrf ,στο στόμιο Λάρισας,με ένα ξεφτυλισμενο(τόσο ξεφτυλισμενο που γελαγα κρυφά) κινεζικό ψαράκι έβγαλε ένα λαυράκι κιλού‼️μην το ψειριζεις....
αρα αφου δουλεβε αυτο θα κανουν και αυτα που λεω δουλια οποτε σε καλο δρομο βρισκομε ...ευχαριστω φιλε

εκτος απ το duo bay ruf manic θα θελα και μια γνωμη για το jack fin stylo 210 στα λαυρακια αν δουλεβει και αν ειναι καλο γενικοτερα???
Το bay ruf δεν μου έδωσε ποτε κάτι και το έβαλα στην άκρη. Σε άλλους δουλεύει. Το στίλο είναι και γαμω τα τεχνητά αλλά ακριβό.

Γτ στο κυνήγι διαφέρει κάτι δλδ;
Άσε με εμένα.Ειμαι φανατικός του ψαρέματος με ζωντανό δόλωμα που βγάζω από πριν.Γιαυτο έχω 22 κιλά εξοπλισμό μαζί γιατί δεν ξέρω τι ψάρεμα θα κάνω.Αν δεν κάτσουν σουπιές, ψαρεύω απικο και διατηρώ τα κεφαλόπουλα-γοπες σε φάκα.Μετα αρματωμα και μέσα την ώρα που κυνηγάνε.
Τεχνητά για "δολώματα" πολλά.

Άσε με εμένα.Ειμαι φανατικός του ψαρέματος με ζωντανό δόλωμα που βγάζω από πριν.Γιαυτο έχω 22 κιλά εξοπλισμό μαζί γιατί δεν ξέρω τι ψάρεμα θα κάνω.Αν δεν κάτσουν σουπιές, ψαρεύω απικο και διατηρώ τα κεφαλόπουλα-γοπες σε φάκα.Μετα αρματωμα και μέσα την ώρα που κυνηγάνε.
Τεχνητά για "δολώματα" πολλά.
22 κιλά‼️εσύ είσαι καταδρομεας ρε‼️

Back