Spinning

σχοινακι δε μπορεσα να κανω ποτε δεν ασχολιθικα και ολας πιο πιθανο να μπερδεψω τα ποδια μου και να σπασω κανα δοντι ......χαχαχ δε ξερω αν μπορω να το καταφερω φιλε δε μου εχω εμπιστοσυνη σε αυτο το κοματι
Κ εγώ στη αρχή έτσι‼️είναι όντως δύσκολο να εναρμονιστεί το πέρασμα του σχοινιού με πηδηματακι ενός εκατοστού‼️
Δύσκολο όχι αδύνατο αυτό είπα κ έγινα εξπερ‼️όταν μπορεί ένας όλοι μπορούν‼️

Κ εγώ στη αρχή έτσι‼️είναι όντως δύσκολο να εναρμονιστεί το πέρασμα του σχοινιού με πηδηματακι ενός εκατοστού‼️
Δύσκολο όχι αδύνατο αυτό είπα κ έγινα εξπερ‼️όταν μπορεί ένας όλοι μπορούν‼️
μπορω να πω οτι το ηθικο μου ανεβικε λιγακι μετα απο αυτο θα ξεκινισω γυμναστικη και σχοινακι να σφιξω λιγο γιατι δε με βλεπω να μπορω να βγαλω πλευση χωρις να κουραζετε το χερι γτ ειναι βασανιστικο

μπορω να πω οτι το ηθικο μου ανεβικε λιγακι μετα απο αυτο θα ξεκινισω γυμναστικη και σχοινακι να σφιξω λιγο γιατι δε με βλεπω να μπορω να βγαλω πλευση χωρις να κουραζετε το χερι γτ ειναι βασανιστικο
Μπράβο‼️

σχοινακι δε μπορεσα να κανω ποτε δεν ασχολιθικα και ολας πιο πιθανο να μπερδεψω τα ποδια μου και να σπασω κανα δοντι ......χαχαχ δε ξερω αν μπορω να το καταφερω φιλε δε μου εχω εμπιστοσυνη σε αυτο το κοματι
Μην κανεις τοτε
Παρε δυο μπουκαλια νερο ατομικο
Γεμισε τα αμμο
Αρχικα στεγνο
Κανε τις κινησεις που κανεις με το σχοινακι με ρυθμο κανονικα ποδια χερια αλλα κρατοντας τα μπουκαλια
Οταν συνηθισεις απλα θα βρεξεις τον αμμο!
Μεγαλωνεις το βαρος
Στο σχοινακι υπαρχει τεραστια ποικιλια ασκησεων ποδιων και χεριων
Ειναι απο τις πιο καλες ασκησεις
Θα φορας αθλητικο παπουτσι σωστο
Η διαφορα που θα δεις γενικα αλλα και ατο ψαρεμα στα βραχια θα ειναι αμεση οσον αφορα το σωμα και τις αντοχες σου
Το προβλημα με το ζυγισμα του καλαμιου δεν θα στο λυσει
Μπορεις αντι να αλλαξεις μηχανισμο για το λογο αυτο και μονο να προσθεσεις βαρος συο πισω μερος του καλαμιου
Γιαυτο θα σου πουν αλλα μελη
Εγω απλα σου λεω για το αχοινακι που σου προτεινε ο Τζων και ειναι εξαιρετικο

Ο καλυτερος τροπος να μπει στην καθημερινοτητα η γυμναστικη ειναι να συνδιαστει με τις επιδοσεις μας με κατι που μας γεμιζει
Πχ το κυνηγι και το ψαρεμα
Τα ωφελη της στην καθημερινη μας ζωη κουλτουρα και αντιληψη ειναι τεραστια
Μιλαμε για το πολυ δεκα λεπτα την μερα και συχνα οχι συνεχομενα!
Ειμαι με κορονοιο και δεν μπορω να κανω εδω και λιγες μερες και μιλαμε νιωθω γερος!

Μην κανεις τοτε
Παρε δυο μπουκαλια νερο ατομικο
Γεμισε τα αμμο
Αρχικα στεγνο
Κανε τις κινησεις που κανεις με το σχοινακι με ρυθμο κανονικα ποδια χερια αλλα κρατοντας τα μπουκαλια
Οταν συνηθισεις απλα θα βρεξεις τον αμμο!
Μεγαλωνεις το βαρος
Στο σχοινακι υπαρχει τεραστια ποικιλια ασκησεων ποδιων και χεριων
Ειναι απο τις πιο καλες ασκησεις
Θα φορας αθλητικο παπουτσι σωστο
Η διαφορα που θα δεις γενικα αλλα και ατο ψαρεμα στα βραχια θα ειναι αμεση οσον αφορα το σωμα και τις αντοχες σου
Το προβλημα με το ζυγισμα του καλαμιου δεν θα στο λυσει
Μπορεις αντι να αλλαξεις μηχανισμο για το λογο αυτο και μονο να προσθεσεις βαρος συο πισω μερος του καλαμιου
Γιαυτο θα σου πουν αλλα μελη
Εγω απλα σου λεω για το αχοινακι που σου προτεινε ο Τζων και ειναι εξαιρετικο
θα δοκιμασω φιλε το κολπο που προτείνεις οσο για το βαρος στο καλαμι θα το ψαξω

Ο καλυτερος τροπος να μπει στην καθημερινοτητα η γυμναστικη ειναι να συνδιαστει με τις επιδοσεις μας με κατι που μας γεμιζει
Ειμαι με κορονοιο και δεν μπορω να κανω εδω και λιγες μερες και μιλαμε νιωθω γερος!
Περαστικά πατρίδα‼️

Περαστικα!

Περαστικά αδερφέ και γρήγορα καλά!

Τί συμπτώματα έχεις Χρύσανθε ;
Περαστικά κι'από μένα .
Ευχαριστω!
Δοξα Τον Θεο πολυ ηπια το περναω

Απλα με συμβουλεψαν να μην το παρω αψηφιστα και να καταπονουμε σωματικα γιατι βοηθας τον οργανισμο να εξασθενησει προς την αρωστια

στοχευω κυριως σε λαυρακι αλλα και λουτσους κλπ αλλα περισοτερο λαυρακι μεσσηνιακο ψαρευω φιλε
Για λαυρακι,κοιτα περισσοτερο σε σιλικονες.
Γενικα τις σιλικονες τις θεωρω δελεαστικοτερες για ολους τους θηρευτες,σε σχεση με τα τεχνητα.
Στον λουτσο ομως υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να σου κοψει το νημα αν χρησιμοποιησεις σιλικονη.

Υπαρχει και το forum greekspinners οπου θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Απο εβδομαδα που θα ειμαι στο χωριο,θα κοιταξω να σου πω για δοκιμασμενα και αξιοπιστα τεχνητα.
Μην βιαστεις με τις αγορες,γιατι πολλα απο αυτα ειναι πανακριβα και ισως η αποδοτικοτητα τους να μην ειναι ανταξια της τιμης τους.

Για λαυρακι,κοιτα περισσοτερο σε σιλικονες.
Γενικα τις σιλικονες τις θεωρω δελεαστικοτερες για ολους τους θηρευτες,σε σχεση με τα τεχνητα.
Στον λουτσο ομως υπαρχει πολυ μεγαλη περιπτωση να σου κοψει το νημα αν χρησιμοποιησεις σιλικονη.

Υπαρχει και το forum greekspinners οπου θα βρεις πολλες πληροφοριες.

Απο εβδομαδα που θα ειμαι στο χωριο,θα κοιταξω να σου πω για δοκιμασμενα και αξιοπιστα τεχνητα.
Μην βιαστεις με τις αγορες,γιατι πολλα απο αυτα ειναι πανακριβα και ισως η αποδοτικοτητα τους να μην ειναι ανταξια της τιμης τους.
φιλε καλα εκανες που μου το ειπες γιατι με προλαβες πηγενα να αγορασω ενα towater jack fin stylo 210 ποια η γνωμη σου σε αυτο αν το ξερεις? οσο για τα τεχνιτα οποτε βρεις χρονο γραψε μου

φιλε καλα εκανες που μου το ειπες γιατι με προλαβες πηγενα να αγορασω ενα towater jack fin stylo 210 ποια η γνωμη σου σε αυτο αν το ξερεις? οσο για τα τεχνιτα οποτε βρεις χρονο γραψε μου
Ξερω οτι ειναι πολυ καλο τεχνητο,καταλληλο ειδικοτερα για λουτσους,γοφαρια,κυνηγους.
Προσωμοιαζει ζαργανα.
Αλλα ειναι ιδιαιτερο τεχνητο.Μπορεις να δεις βιντεακια στο youtube με πλευσεις και τεχνικες.
Για μενα ομως μην δωσεις ακομα τοσα λεφτα.
Μπορεις και με κινεζικες απομιμισεις να δουλεψεις γενικα για αρχη, εξισου καλα,χωρις να εχεις το αγχος μην χασεις καποιο ακριβο τεχνητο.

Στο spinning θα χασεις πολλα ψαρακια,ειναι δεδομενο,οποτε και το κοστος θα ειναι αναλογο.
Ξεκινα με φτηνα,αλλα δοκιμασμενα τεχνητα για αρχη,να εξοικειωθεις και συνεχιζεις τον εμπλουτισμο της κασετινας σου με ποικιλια δολωματων.
Οταν ανεβω χωριο,θα σου στειλω εδω καποιες μαρκες αξιοπιστες που δουλευουν καλα στα ελληνικα νερα.

Back