Δεν με κουράζεις. Όταν έχω χρόνο θα σου απαντάω.
Έτσι είμαι και εγώ σε γενικές γραμμές δεν την μπορώ την ζέστη αλλά όταν είσαι πολλές ώρες μέσα στο νερό με waders μέχρι την μέση και να φυσάει και να έχει υπό το μηδέν θερμοκρασία εγώ προσωπικά βασανίζομαι.
Το νήμα ειναι πολύ δυνατό, δεν σπάει από ψάρι τόσο εύκολα. Εξαρτάται βέβαια και απο τι νήμα θα βάλεις, το μέρος που ψαρεύεις αλλά και τα ψάρια. Λαβράκι να σου κόψει νήμα δεν υπάρχει περίπτωση. Κανένα μαύρο μπορεί να στο τρίψει σε βράχο αλλά σε αυτή την περίπτωση μόνο αλυσίδα σε σώζει

. Επίσης τα τεχνητά κόβονται στην βολή πάνω στον κόμπο μεταξύ νήματος παραμάλλου. Αν θες να μειώσεις τις πιθανότητες να γίνει αυτό να έχεις πάντα τον κόμπο έξω από τους οδηγούς άρα μην κάνεις παράμαλλο μεγαλύτερο του 1 μέτρου στο καλάμι σου.Οι φωσφοριζέ σιλικόνες δεν μου αρέσουν γιατί είναι σαν ένας εξωγήινος που κινείται μέσα στον βυθό. Τα ψάρια βλέπουν πανεύκολα τις σιλικόνες και τα τεχνητά μην ανησυχείς. Έντονα χρώματα πχ κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί είναι καλά για βράδυ και σε μέρη με κακή ορατότητα που αρέσκονται να πηγαίνουν τα λαβράκια.