Τουφεκαρα κι αυτο πες μας εντυπωσεις.ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ. ΜΌΛΙΣ ΓΡΆΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΕΓΏ ΈΧΩ ΤΟ 525CAL 20
Ναι κι αυτο ειναι κορυφηΝίκο δεν ξέρω αν το έχεις δει. Ίσως έχεις και τρίτη επιλογή
Τα εχει τα κιλα του ειναι τρικιλο νομιζω η πεφτω εξω;Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κυνηγήσει όσο ήθελα. Εκεί που το έχω απόλαυση είναι στην περδικα. Άλλη αίσθηση και ξεκούραστο.
Και ωραίες τουφεκιεςΑκριβώς δεν ξέρω. Θα το ζύγιζε να σας πω ακριβώς. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι στο περπατητο ξεχνάς ότι κρατάς όπλο.
Εδώ που είμαι θα φάνε και μένα Νικόλα.Ρε Κωνσταντινε.
Εσυ τι μας κανεις.
θα τρελαθω. Τετοια οπλα να τα τρωνε αραχνες αμαν.αααα...
ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ. ΜΌΛΙΣ ΓΡΆΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΕΓΏ ΈΧΩ ΤΟ 525CAL 20
Εσύ είσαι δικός μου και εικοσαρακιας και πέρδικας.buy buy.Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω κυνηγήσει όσο ήθελα. Εκεί που το έχω απόλαυση είναι στην περδικα. Άλλη αίσθηση και ξεκούραστο.
Ευτυχώς μπήκες. Ζαλίστηκα με τα 686 687 525 .buy buy.ρε σεις μην κανετε τετοια στο φιλαρακι μου το νικο και τον γλεντατε με τα 20αρια.νικο μη δινεις σημασια ρε φιλε.εχεις το θωρηκτο τη 304 και τους τρως ολους λαχανο λεμεεεεε,πανω σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
.shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot..shoot.
Βάλε και καμία φωτογραφία να το καμαρωσουμε.ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ. ΜΌΛΙΣ ΓΡΆΦΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΏ. ΕΓΏ ΈΧΩ ΤΟ 525CAL 20
Είμαστε αρωστακια τι να κάνουμε, άντε να παίρνεις σειρά αλλά εσύ κάτι ετοιμάζεις .xm.αλλα ξερω εγω.η κρυφη πληγη ο cordobas τα κανει ολα
Αυτά είναι Νικόλα μπραουνικια και φυσίγγια ιδιογωμοσης .
Αστα Τάσο ηδονήΓια δίκαννα ακουω κ μου αρέσει(παρότι δεν λέμε για πλαγια..).
Επειδή λοιπόν τα μικρά τα διαμετρήματα είναι απόλαυση,το ίδιο "απολαυστικό "πρέπει να είναι κ το όπλο..κ νομίζω ότι εκεί τα αυτογεμη χάνουν λίγο..Με ένα ποζε η πλάγιο δένει καλύτερα το όλο σύνολο..
Και μια απορία(εντός εισαγωγικών)αν δεχτούμε ότι το ζύγισμα του καλού πλαγιοκαννου δεν το φτάνει κανένα όπλο,πως θα ζυγίζει ένα τέτοιο όπλο σε cal 20??????.pop..pop..pop..pop.