Mafia Calabria
Moderator
Θα τον καταφέρω που θα παει,ειδικά οι καναδεζικες χηνες βρωμαει ο τοπος .Μα να είσαι στην πηγή και να μην πίνεις νερό... ; .asking.
Θα τον καταφέρω που θα παει,ειδικά οι καναδεζικες χηνες βρωμαει ο τοπος .Μα να είσαι στην πηγή και να μην πίνεις νερό... ; .asking.
.hit..hit..hit..hit..hit.Θα τον καταφέρω που θα παει,ειδικά οι καναδεζικες χηνες βρωμαει ο τοπος .
Άρι αυτά πήρα από την berettaΚαλοτουφεκα Κωνσταντινε... Αν ποτε ψαχτεις για τσοκ για την Α400 παρε ενα εσω-εξω Beretta IC κ σε βαζω κ στοιχημα οτι δεν θα το ξαναβγαλεις απο πανω...
Ασε τα Briley κ δουλεψε το κοκκινο, το κιτρινο κ αν βαλεις χοντρα σκαγια το μαυρο...
Δεν έχω δει στη μπερετα.LM δε βλεπω
Αργω ακόμα για Ελλάδα, αν περιμένεις στα παίρνω και θα τα φέρω εγώ.Κωνσταντίνε δεν μου στέλνεις ένα δέμα με kicks chokes , paypal δέχεσαι
https://www.kicks-ind.com/category/chokes.html
Δεν νομίζω να βγαίνουν για εικοσαρι, αν έβγαινε το κόκκινο θα παίρνα δύο για το δικανακι. Τώρα ψάχνομαι για extended mobilchoke αλλά μάλλον από την briley θα τα πάρω κι αυτά, στο cal 20 βγάζει εκτός από το skeet και Light skeet, improved skeet.Αρι αποτι ξερω το κοκκινο της Beretta κυκλοφορει σε 2 εκδωσεις. Την ευρωπαικη που ξερουμε και την αμερικανικη η οποια εχει στενοτερη συσφιξη. Ηδη πολλοι αμερικανοι αγοραζουν το skeet το ευρωπαικο. Αυτο σε cal.12. Δεν ξερω αν ισχυει και στο cal.20.
Ρε αυτοί της BERETTA τη ανεπίδεκτοι μαθήσεως είναι...
η 391 η οπτιμα με διαφορα καλυτερηΕχει δοκιμασει καποιος σε πινακα την Α400 και την 391optima,ποια απο τις 2 βγαζει πιο σφιχτες κατανομες??και γενικα ποια απο τις 2 εχει καλυτερα σκοτωματα